יבואן רשמי מול פרללי

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

אני זוכר שקראתי פעם כתבה על כך שבניגוד לתדמית, ברוב המקרים ליבואנים הפרללים יש שירות לא פחות טוב משל היבואן הרשמי (זכור לי שהתמקדו במיוחד בי. שלום).

מישהו יכול להעיד על כך או על ההפך מנסיון? אם תהיה לי אפשרות לרכוש מסך בכמה מאות שקלים יותר ולקבל אחריות של היבואן הרשמי, זה שווה את תוספת המחיר?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

הבעיה היא לרוב שליבואן אין את הגיבוי של החברה. זה אומר שהוא לא יכול להשתמש ברכיבים מקוריים לתיקון ושאין לו מסכים ספייק במידה ויש בעיות. גם המודלים שהם מייבאים לא תמיד מותאם לישראל (אם כי זה נכון גם עם יבוא מקורי).

חשוב לברר מי היבואן. אם זה חברה פצפונת שמייבאת 5 פריטים ולא מסוגלת לעמוד מאחורי האחריות אז אין הבדל בין זה לבין יבוא אישי.

סופר חשוב לוודא שיש גב כלכלי, יותר מאדם אחד, שהציוד עבר מכון תקנים ושיש גב אמיתי לאחריות.

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

תודה, ואם להיות יותר ספציפי - שווה לי לשלם 300 ש"ח יותר כדי לקבל אחריות מסם-ליין במקום מי. שלום?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #4 

amittzor,

מעולם לא נזקקתי אישית לשירות מאף אחדם מהם כך שאין לי שמץ של מושג.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #5 

amittzor כתב:תודה, ואם להיות יותר ספציפי - שווה לי לשלם 300 ש"ח יותר כדי לקבל אחריות מסם-ליין במקום מי. שלום?
...
amittzor
לא משנה מול איזה יבואן רשמי אתה עומד .
יבואן רשמי יש לו גב חזק . גם בעוד שנתיים אם תהיה לך בעיה הוא יהיה מחוייב להחליף לך לדגם חופף .
חדש יותר .

השאר כבר ברור .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני מניח שזה אומר שהמקבילי נותן שירות פחות טוב, ושווה לי לשלם עוד 300 ש"ח בשביל הגב הזה?

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”