כונן בלוריי של AOPEN ב 300 ש"ח בלבד
פורסם לפני 4!!!! חודשים
http://www.hometheater.co.il/vt90511
לפי כמות שנמכר (ואז באמת היה שוס) ממחיש את המיותרות של המוצר הזה חחח...גם אני צופה ב-FHD
וגם ב-100 ש"ח לא הייתי משלם,כי אין פתרון השכרה הולם ומחירי המדיה לא שפויים...ושוב תודה לכותרי CEE
http://www.hometheater.co.il/vt90511
לפי כמות שנמכר (ואז באמת היה שוס) ממחיש את המיותרות של המוצר הזה חחח...גם אני צופה ב-FHD
וגם ב-100 ש"ח לא הייתי משלם,כי אין פתרון השכרה הולם ומחירי המדיה לא שפויים...ושוב תודה לכותרי CEE
כניראה לא הבנתה את הרמז של BLURAY CEE....אני כבר רואה בצורה שאתה מצפה לראות,עם כל התוספות שציינתה ( לא דיברתי שניה על .MKV)
TRUE HD/DTS HD ברור שיש,היתר ירקות....חוץ מסרטי PIXAR למיניהם...ומכוון בעל יותר מ"נקודה צפייה אחד",ולא מתוקצב C-200 בקרוב,לכן DVDFAB+NAS+רשת קווי ביתי עושה בידיוק מה שמצפים....
תקראה את השירשור המקורי,הייתה התיחסות לדילמות שלך,ואז הייתה מחיר ריצפה באמת...תגובה שלי היא שכעבור 4 חודשים,יבואן לא מצליח למכור מלאי ישן אומר משהו על גודל שוק של מאות בודדים של כוננים בשנה שלמה בכל ישראל !!!!!
בקיצור לעמך לא מדבר,ולחברי פורום שמבינים קצת זה מיותר.
כמובן אם תרכוש,מומלץ לרכוש גם ANYDVD HD + TMT
TRUE HD/DTS HD ברור שיש,היתר ירקות....חוץ מסרטי PIXAR למיניהם...ומכוון בעל יותר מ"נקודה צפייה אחד",ולא מתוקצב C-200 בקרוב,לכן DVDFAB+NAS+רשת קווי ביתי עושה בידיוק מה שמצפים....
תקראה את השירשור המקורי,הייתה התיחסות לדילמות שלך,ואז הייתה מחיר ריצפה באמת...תגובה שלי היא שכעבור 4 חודשים,יבואן לא מצליח למכור מלאי ישן אומר משהו על גודל שוק של מאות בודדים של כוננים בשנה שלמה בכל ישראל !!!!!
בקיצור לעמך לא מדבר,ולחברי פורום שמבינים קצת זה מיותר.
כמובן אם תרכוש,מומלץ לרכוש גם ANYDVD HD + TMT
את זה רק אתה יודע...לפי עומק הכיס שלך,מה זה בשבילך 300 ש"חjepe כתב:השאלה היא האם הוא שווה משהו בכלל?...
אני לא דוגמא...אני ישר מתרגם את זה ל-GB...עוד 100 ש"ח וזה עוד 1TB
נ.ב: אתה רואה מחירים כפולים באתרים,כי אין לאף אחד במלאי...וכבר שכחו שעידכנו לפי מחירון של יבואן פעם.
מה קשרjepe כתב: אין אף חוות דעת או ביקורת עליו איך הוא מתמודד עם הסרטים והאודיו....
נערך לאחרונה על ידי ocsi ב 10/12/2009 11:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא מסכים איתך,עדיין מדובר ברכיב חומרה שאתה מצפה שיהיה איכותי ויעבוד כמו שצריך.ocsi כתב:מה קשרjepe כתב: אין אף חוות דעת או ביקורת עליו איך הוא מתמודד עם הסרטים והאודיו....הוא גולם,קוראה ביטים,התוכנות והמחשב שלך מתמודדות אם השאלות שלך
...
לא סתם יש רכיבים וחברות מומלצות.
זה כמו שאתה קונה כרטיס מסך או לוח אם,
אתה לא תקנה לפני שקראת ביקורת וחוות דעת עליו וגם לא תקנה בדר"כ אם זה לא מחברה ידועה.
נערך לאחרונה על ידי jepe ב 10/12/2009 11:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
jepe כתב:ocsi כתב:מה קשרjepe כתב: אין אף חוות דעת או ביקורת עליו איך הוא מתמודד עם הסרטים והאודיו....הוא גולם,קוראה ביטים,התוכנות והמחשב שלך מתמודדות אם השאלות שלך
...
אתה לא תקנה לפני שקראת בקורות וחוואת דעת עליו וגם לא תקנה בדר"כ אם זה לא מחברה ידועה....
כרטיס מסך אני בוחר לפי מחיר,מדיניות RMA,סוג קירור,לפי סדר הזה...חברה/באנדל לא מעניין...הרי זה אותו מוצר ב-95% ,וב-5% נותרים הפרמייה ממש לא מוצדקת...
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אם כבר קונים כונן בלוריי למחשב,לא עדיף כבר להשקיע ולקנות צורב בלוריי במקום קורא בלבד?
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
אשמח אם תפרט קצת עליו.MiOB כתב:יש לי את הכונן, כך שאם יש שאלות, אענה.
הוא מחובר ל-C-200 ומתפקד (מהבטא האחרונה.) כמו שצריך.
כלומר, הוא לא רועש, זמני הטעינה שלו מהירים ו-Trickplay מהיר בזכות מהירות הקריאה X4 שלו.
זהו....
איך הוא מתמודד עם סרטי בלוריי מקוריים?
האם יש תקיעות מדי פעם או שלפעמים בעיות בקריאה של דיסקים?
האם הוא מנגן גם את כל הפורמטים של הסאונד החדשים?
יש לי כרטיס מסך שתומך בכך אם זה חשוב.
אז תמשיך לחפור,על מוצר מת,ותמשיך לסרב לקבל עובדה,שכל התשובות בקשר לשאלות שלך,הם תוכנתיות והרכיבים אחרים במחשה שלך,בלבד !!! עיינית לא קורא,תממש אחריות,דווקא בנדא יבואן בסדר...jepe כתב:אין בבלוקבסטר סרטי בלוריי להשכרה?
חוץ מזה ממש לא משתלם להשכיר אני חושב.
את רוב הסרטים משיגים בקלות ברשת רק אם זה סרט ממש מיוחד וטוב אז
אולי אני ארכוש אותו....
אתה מודע שכל הנגני בלוריי (לא כונן) זקוקים כל הזמן לעידכון קושחה,כדי לנגן את הסרט שאתה רוכש ? כונן בלוריי משולב ANYDVD HD מעודכן,עושה חיים קלים
נערך לאחרונה על ידי ocsi ב 11/12/2009 22:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
AOPEN לא מייצרים DVD או בלוריי .ocsi כתב:jepe כתב:ocsi כתב:מה קשרjepe כתב: אין אף חוות דעת או ביקורת עליו איך הוא מתמודד עם הסרטים והאודיו....הוא גולם,קוראה ביטים,התוכנות והמחשב שלך מתמודדות אם השאלות שלך
...
אתה לא תקנה לפני שקראת בקורות וחוואת דעת עליו וגם לא תקנה בדר"כ אם זה לא מחברה ידועה....לא שמעתה על AOPEN ???זאת לא חברה שקמה אתמול....זה מוצר בסיסי בלי פיוצ'רים מיוחדים,זה לא כמו לוח אם...זה מוצר מת ברמה עולמי,כי מי שרוצה BR כבר רוצה גם יכולת צריבה,,מה ציפיתה שיתנו לך ביקורת עד לרמה של איזה חברה מייצר את העיינית
( ניחוש פרוע כמו ב-PIONEER/ASUS/LG פחות או יותר)...
כרטיס מסך אני בוחר לפי מחיר,מדיניות RMA,סוג קירור,לפי סדר הזה...חברה/באנדל לא מעניין...הרי זה אותו מוצר ב-95% ,וב-5% נותרים הפרמייה ממש לא מוצדקת......
בטח המכשיר עצמו הוא של חברה אחרת.
לפעמים זה פיוניר
רק מודפס עליו AOPEN.
תעשה חיפוש בגוגל על הדגם הזה, אולי יהיה כתוב של איזה יצרן הוא