בעיית איטיות מאז החלפת מסך
מאז שהחלפתי את המסך ל FULL HD אני סובל מבעיה קשה של איטיות. אפילו סרטי 720P לא רצים לגמרי חלק ללא האצת חומרה, אבל מה שהכי מפריע לי היא שאתרים מסויימים נגללים באיטיות בלתי נסבלת בפיירפוקס, גם כשיותר מחמישים אחוז מהזכרון פנוי, והמעבד כמעט על 0. וזה עוד המצב כשאני משתמש ב ADBLOCK PLUS. אם אני פותח אתר כמו YNET ב EXPLORER, בכלל חבל על הזמן (וזה הרבה זמן).
המעבד שלי AMD4600 ויש לי 2 ג'יגה זכרון. יכול להיות שזה פשוט מחשב חלש מדי בשביל רזולוציית FULL HD? האם למעבד הגראפי (RADEON 4350) אין שום השפעה (כל עוד לא יצאה הגרסה של פיירפוקס שתומכת בהאצת חומרה)
המעבד שלי AMD4600 ויש לי 2 ג'יגה זכרון. יכול להיות שזה פשוט מחשב חלש מדי בשביל רזולוציית FULL HD? האם למעבד הגראפי (RADEON 4350) אין שום השפעה (כל עוד לא יצאה הגרסה של פיירפוקס שתומכת בהאצת חומרה)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נשמע כמו בעיות בקודקים/דרייברים, או אולי תוכנה שרצה ברקע ותופסת את כל כוח העיבוד של המחשב.
בדקת מהי צריכת ה-CPU ב-Task Manager?
ייתכן גם שיש בעיית I/O, הארד דיסק תקול או משהו בסגנון.
בדקת מהי צריכת ה-CPU ב-Task Manager?
ייתכן גם שיש בעיית I/O, הארד דיסק תקול או משהו בסגנון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
זו הבעיה שלי, שאני לא מבין למה זה קורה למרות שצריכת ה CPU אפסית בזמן שזה קורה.
אני מתכוון גם לעניין הגלילה בפיירפוקס, וגם למשל סרטי 720P שמנצלים בקושי 30% מהכוח של המעבד (או 0 אם זה DXVA) ועדיין מדי פעם מגמגמים קלות או יוצאים קצת מסנכרון.
מה זה I\O? ואיך אני יכול לבדוק תקינות של הארד דיסק?
אני מתכוון גם לעניין הגלילה בפיירפוקס, וגם למשל סרטי 720P שמנצלים בקושי 30% מהכוח של המעבד (או 0 אם זה DXVA) ועדיין מדי פעם מגמגמים קלות או יוצאים קצת מסנכרון.
מה זה I\O? ואיך אני יכול לבדוק תקינות של הארד דיסק?
תעדכן את הכרטיס מסך, ותבדוק שהרזולוציה מוגדרת טוב, בד"כ בעיה של אתרים שנגללים לאט זה כרטיס מסך ללא דריברים עדכניים או ללא דריברים בכלל.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נשמע אולי מטורף, אבל שווה לנסות, זה משהו שגרם לאיטיות במחשב שלי בעבודה.
תמחוק את התכולה של התיקייה Temporary Internet Files, אפשר לעשות את זה גם מהתפריטים של האקספלורר - Delete offline files או משהו כזה.
מדובר בתיקייה שעם הזמן צוברת עשרות אלפי קבצי קטנטנים. הדבר הזה גורם לעומס די כבד על ה-Filing system של מערכת ההפעלה.
שוב, עוד ירייה באפלה...
תמחוק את התכולה של התיקייה Temporary Internet Files, אפשר לעשות את זה גם מהתפריטים של האקספלורר - Delete offline files או משהו כזה.
מדובר בתיקייה שעם הזמן צוברת עשרות אלפי קבצי קטנטנים. הדבר הזה גורם לעומס די כבד על ה-Filing system של מערכת ההפעלה.
שוב, עוד ירייה באפלה...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"