מדיה פורטל - שלט בעייתי ושורת משימות קופצנית
מותקן אצלי מדיה פורטל 1.1, על מערכת הפעלה ויסטה.
1. לאחרונה נתקלתי בתופעה שבמצב של מסך מלא, ברגע שמתחילים סרט (קורה בעיקר בקבצי AVI, ופחות ב-MKV) קופץ ה-taskbar, ויש צורך להחזיר את הפוקוס למדיה פורטל בשביל להנות ממסך מלא.
ביטלתי את עליית האייקונים של ה-FFDSHOW וה-Matroska אך ללא הועיל.
אם מורידים את ה-taskbar בהגדרות העליה של המדיה פורטל - הבעיה לא קורה, אך אני לא רוצה לבטל אותו.
2. בעיה נוספת היא בהפעלת מדיה פורטל עם השלט wintv pvr 150 mce . מותקן לי IR SERVER עם הגדרות delay דיפולטיביים, אבל כל לחיצה על אחד הלחצנים הקטנים בשלט (pause, back, info) יוצרת לחיצה כפולה, מה שלא מאפשר ביצוע פעולות סטנדרטיות בלי עזרת המקלדת.
שיחקתי עם הגדרות ה-delay וניסיתי למפות לחצנים אחרים, אבל ללא הועיל.
אציין שבהתקנה של XMBC או BOXEE אני לא נתקל בבעיות כאלה.
מה עושים ???
1. לאחרונה נתקלתי בתופעה שבמצב של מסך מלא, ברגע שמתחילים סרט (קורה בעיקר בקבצי AVI, ופחות ב-MKV) קופץ ה-taskbar, ויש צורך להחזיר את הפוקוס למדיה פורטל בשביל להנות ממסך מלא.
אם מורידים את ה-taskbar בהגדרות העליה של המדיה פורטל - הבעיה לא קורה, אך אני לא רוצה לבטל אותו.
2. בעיה נוספת היא בהפעלת מדיה פורטל עם השלט wintv pvr 150 mce . מותקן לי IR SERVER עם הגדרות delay דיפולטיביים, אבל כל לחיצה על אחד הלחצנים הקטנים בשלט (pause, back, info) יוצרת לחיצה כפולה, מה שלא מאפשר ביצוע פעולות סטנדרטיות בלי עזרת המקלדת.
מה עושים ???
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
1. תגדיר לך בשלט כפתור שיהווה לחיצת עכבר במקום XY מסויים. דרך IR SERVER.liorh כתב:מותקן אצלי מדיה פורטל 1.1, על מערכת הפעלה ויסטה.
מה עושים ???...
2. אם הגדרת באפשרויות התוכנה שאתה משתמש בשלט, אמורה להיות תמיכה טבעית. אל תגדיר את הכפתורים בנפרד.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בכל מקרה לדעתי תצטרך להגדיר לחיצת עכבר, קורה לא פעם, שמדיה פורטל נפתח אבל לא מקבל פוקוס מ WINDOWS כך שלעיתים חלונות פתוחים או TASKBAR נשארים מעליו.
אצלי למשל הגדרתי ב IRSERVER , שלחיצה על העיגול הירוק, מפעילה מדיה פורטל ואז שמה את העכבר בנקודת XY ולוחצת קליק.
מה זה "הגדרות delay דיפולטיביים"? למה צריך את זה
אצלי למשל הגדרתי ב IRSERVER , שלחיצה על העיגול הירוק, מפעילה מדיה פורטל ואז שמה את העכבר בנקודת XY ולוחצת קליק.
מה זה "הגדרות delay דיפולטיביים"? למה צריך את זה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
רעיון מעולה!staticx כתב:אצלי למשל הגדרתי ב IRSERVER , שלחיצה על העיגול הירוק, מפעילה מדיה פורטל ואז שמה את העכבר בנקודת XY ולוחצת קליק....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"