השקה של מקרני אפסון החדשים - אתם מוזמנים !
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אגיע לפתיחה.
מאוד מעניין אותי המקרן החדש אפסון 3500 שהוא שידרוג ל-3800. כנראה מתאים גם לתקציב שלי.
לפי אתרים בארה'ב מדובר במקרן מעולה. ניגודיות 1:36.000 עם אפשרות לתאורת יום (1800 לומינס) אבל גם אפשרות לחדר חשוך - לפי תפריט "תיאטרון אחד" במקרן שמאפשר צפייה ממושכת בסרטים ללא עייפות עיניים ועדיין ברמה גבוהה ואיכותית. מקבל הרבה תשבוחות בחו'ל עם מחיר רחוב מפתיע בארה'ב של 1599 דולר.
וגם באירופה עם 1299 יורו.
מעניין כמה יעלה אצלנו ?
מאוד מעניין אותי המקרן החדש אפסון 3500 שהוא שידרוג ל-3800. כנראה מתאים גם לתקציב שלי.
לפי אתרים בארה'ב מדובר במקרן מעולה. ניגודיות 1:36.000 עם אפשרות לתאורת יום (1800 לומינס) אבל גם אפשרות לחדר חשוך - לפי תפריט "תיאטרון אחד" במקרן שמאפשר צפייה ממושכת בסרטים ללא עייפות עיניים ועדיין ברמה גבוהה ואיכותית. מקבל הרבה תשבוחות בחו'ל עם מחיר רחוב מפתיע בארה'ב של 1599 דולר.
וגם באירופה עם 1299 יורו.
מעניין כמה יעלה אצלנו ?
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אין מקרן שמתאים לצפייה עם תאורה. נקודה.
הסיבה היא לא עוצמת הלבן (שיהיה גם מיליון אנסי לומנס) אלא השחורים.
מקרן לא יודע "להקרין" שחור. שחור זה חוסר אור.
אם אתה רואה את המסך שלך בתאורת הסביבה, עוד לפני שהדלקת את המקרן, זה השחור המקסימלי שלך. מכאן זה יהיה רק יותר בהיר, לא יותר כהה.....
אם אתה רואה את המסך שלך בתאורת הסביבה, עוד לפני שהדלקת את המקרן, זה השחור המקסימלי שלך. מכאן זה יהיה רק יותר בהיר, לא יותר כהה.....
הבנתי, תודה.MartinHSabag כתב:אין מקרן שמתאים לצפייה עם תאורה. נקודה.
אם אתה רואה את המסך שלך בתאורת הסביבה, עוד לפני שהדלקת את המקרן, זה השחור המקסימלי שלך. מכאן זה יהיה רק יותר בהיר, לא יותר כהה........
בכל מקרה ואני מצטט מתוך כתבה "תאורת בין הערביים:" בטח לא אור יום מלא. אבל הנקודה הובנה.
נערך לאחרונה על ידי מקרנסקי ב 09/12/2009 11:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
תיקון קטן, לגבי צפיה באור יום
הקרנה באור מוחלט אפשרית עם מסכים שחורים מסוימים כמו הDYNACLEAR של סוני והBLACK DIAMOND של SI.
המסך של סוני הוא גם די זול למי שמעונין באופציה של מקרן כטלויזיה ענקית לכל תנאי תאורה.
החסרונות הם שהחומר הוא רגיש מאוד לקימוט , כמו פילם, וזוית הצפיה היא מוגבלת.
המסך של סוני הוא גם די זול למי שמעונין באופציה של מקרן כטלויזיה ענקית לכל תנאי תאורה.
החסרונות הם שהחומר הוא רגיש מאוד לקימוט , כמו פילם, וזוית הצפיה היא מוגבלת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
opv,
מכיר את הסיפור הזה וניסינו גם עם מסכים אפורים (FIREHAWK של STEWART), אבל כל התעשייה יורדת מזה, זה פשוט לא עובד טוב.
מכיר את הסיפור הזה וניסינו גם עם מסכים אפורים (FIREHAWK של STEWART), אבל כל התעשייה יורדת מזה, זה פשוט לא עובד טוב.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
דווקא SI ממשיכה ומוציאה דגמים חדשים,
ומקבלת ביקורות מעולות, אבל המחיר בשמיים.
אני חושב שצריך להבדיל ממסכים אפורים שנועדו לשפר שחורים במקרנים עם ניגודיות נמוכה, לעומת המסכים השחורים שבתאוריה דוחים מקורות אור שלא מגיעים בקיטוב ישיר ומאפשרים צפייה באור יום.
אני מודה, לא ראיתי בעצמי את פלא המסכים השחורים, אך שקלתי להזמין את המסך של סוני כמה פעמים, הוא פשוט קטן מדי בשבילי.
אני חושב שצריך להבדיל ממסכים אפורים שנועדו לשפר שחורים במקרנים עם ניגודיות נמוכה, לעומת המסכים השחורים שבתאוריה דוחים מקורות אור שלא מגיעים בקיטוב ישיר ומאפשרים צפייה באור יום.
אני מודה, לא ראיתי בעצמי את פלא המסכים השחורים, אך שקלתי להזמין את המסך של סוני כמה פעמים, הוא פשוט קטן מדי בשבילי.
מרטין - תביא לי מקרן עם מיליון לומנס, אני בכיף מקרין על בד שחור 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
Hazoom,
חחח, אני כבר מדמיין את STEWART מוציאים "DARK MATTER SCREEN" או "BLACK HOLE SCREEN" שבולע את האור לחלוטין...
חחח, אני כבר מדמיין את STEWART מוציאים "DARK MATTER SCREEN" או "BLACK HOLE SCREEN" שבולע את האור לחלוטין...