AKG K701 סוף סוף הגיעו לידי, ויש לי כמה שאלות
היי, מקווה שכבר לא נמאס לכם מהשאלות שלי... (: אבל הפעם מדובר בסוף הפרשה וקניתי במזל טוב את ה-AKG K701 הנהדרות.
אז ככה, חיברתי אותן להרצה של שעה, ללא מגבר (המגבר עוד לא הגיע).
שמתי לב שיש הדגשות של צלילים ודברים חדשים שלא שמתי לב אליהם קודם בשירים ושבכלל זה נשמע טוב יותר, אבל העניין הוא שאם משווים אותן ל-Sennehiser EH 150 שלי (שעלו 200 ש"ח) הן לא -כאלה- רחוקות, והווליום שלהן גם יותר נמוך משמעותית. זה גם מרגיש שיש בשירים עוד הרבה צלילים שלא מודגשים מספיק וכאילו משהו פה לא שלם.
האם זה בטוח מהסיבה שהאוזניות לא הוגברו עדיין? ההבדל עד כדי כך גדול?
איך זה ישמע ככל הנראה לאחר הגברה טובה?
אז ככה, חיברתי אותן להרצה של שעה, ללא מגבר (המגבר עוד לא הגיע).
שמתי לב שיש הדגשות של צלילים ודברים חדשים שלא שמתי לב אליהם קודם בשירים ושבכלל זה נשמע טוב יותר, אבל העניין הוא שאם משווים אותן ל-Sennehiser EH 150 שלי (שעלו 200 ש"ח) הן לא -כאלה- רחוקות, והווליום שלהן גם יותר נמוך משמעותית. זה גם מרגיש שיש בשירים עוד הרבה צלילים שלא מודגשים מספיק וכאילו משהו פה לא שלם.
האם זה בטוח מהסיבה שהאוזניות לא הוגברו עדיין? ההבדל עד כדי כך גדול?
איך זה ישמע ככל הנראה לאחר הגברה טובה?
וזה מה שמגבר נותן לאוזניות האלה? פירוט יותר גבוהה, ווליום גבוהה יותר (זה בכל מקרה ברור)?
דרך אגב, גם הבנתי שהאוזניות האלה דורשות הרצה. בדקות הראשונות כששמעתי אותן זה נשמע עמום ולא שונה בהרבה מה- EH 150 שלי. חצי שעה אחרי כבר התחלתי להעריך את מה שאני שומע ושמתי לב להבדלים. אבל שוב, זה לא מספיק ולא שלם בשביל אוזניות ששילמתי עליהן כל כך הרבה...
ואני מקווה מאוד שזה בגלל שזה לא מוגבר עדיין.
דרך אגב, גם הבנתי שהאוזניות האלה דורשות הרצה. בדקות הראשונות כששמעתי אותן זה נשמע עמום ולא שונה בהרבה מה- EH 150 שלי. חצי שעה אחרי כבר התחלתי להעריך את מה שאני שומע ושמתי לב להבדלים. אבל שוב, זה לא מספיק ולא שלם בשביל אוזניות ששילמתי עליהן כל כך הרבה...
ואני מקווה מאוד שזה בגלל שזה לא מוגבר עדיין.
בניסוח פשוט, ה-K701 נשמעות רע -- רע מאוד -- ללא הגברה. הן אזניות קשות לדחיפה גם למגברים יעודיים, וללא מגבר אתה יכול לצפות לטווח דינמי נמוך (נשמעות "אטומות" בגבוהים וב-mid), ווליום נמוך והרגשה כללית כאילו האוזניות גוררות רגליים. שדך להן מגבר סביר ותוכל כבר להינות מהן.
גם מגברים בסיסיים לא ממש מצליחים לדחוף אותן. צריך משהו עם בשר.
יצא לי לנסות את האוזנות עם מספר מגברים, ומתוכם אני יכול להמליץ על KECES DA-152 או G&W T-2.6F. הבעיה היא ששניהם לא ממש זמינים בארץ, וגם לא זולים (אך בהחלט לא יקרים) -- מה התקציב שלך?
מנגד אני יכול להמליץ לך להתרחק מ-Zhaolu D2.5 (ליתר דיוק מודול מגבר האזניות שלו) ומ-Aqua Head, הם פשוט לא מתמודדים עם האזניות האלה.
מנגד אני יכול להמליץ לך להתרחק מ-Zhaolu D2.5 (ליתר דיוק מודול מגבר האזניות שלו) ומ-Aqua Head, הם פשוט לא מתמודדים עם האזניות האלה.
התקציב שלי הוא 700 ש"ח...
אגב, האוזניות האלה באות עם התנגדות נמוכה, אז למה בעצם הן מצריכות הגברה כל כך חזקה?
בכל אופן, יש את המגבר הבא ששמתי לב אליו:
http://www.headphones.co.il/store/main/ ... id_prod=41
איך הוא יתמודד עם ה-K701?
אגב, האוזניות האלה באות עם התנגדות נמוכה, אז למה בעצם הן מצריכות הגברה כל כך חזקה?
בכל אופן, יש את המגבר הבא ששמתי לב אליו:
http://www.headphones.co.il/store/main/ ... id_prod=41
איך הוא יתמודד עם ה-K701?
הפרוג'ט הוא פשוט לא זה. לצערי אני לא יודע על מגבר במחיר הזה שיתאים לך.
בארץ יש מבחר מצומצם יחסית. המגבר שאני הכי אהבתי עם ה-701 שלא עולה כמו בית הוא ה-M3. הוא מסוגל לדחוף כל אוזנייה פחות או יותר. החיסרון הוא המחיר. אני לא יודע מה המחיר הזול ביותר שאפשר לבנות אותו. אבל חבר שבנה אותו בעבר שילם בערך 300$ על החלקים (לפני משלוח ומס - יחד איתם מגיעים לאיזור ה-400$). זה גם משהו שצריך לבנות לבד, או לבקש ממישהו שיבנה לך.
מצד שני, הוא השתמש בחלקים דיי איכותיים, אז אני מניח שאם לא משתגעים אפשר להכניס את כל החלקים יחד עם המשלוח והמס בתוך התקציב שלך בלי הרבה בעיות.
מצד שני, הוא השתמש בחלקים דיי איכותיים, אז אני מניח שאם לא משתגעים אפשר להכניס את כל החלקים יחד עם המשלוח והמס בתוך התקציב שלך בלי הרבה בעיות.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
*נמחק*
יצאתי חומוס.
זה מה שקורה שרושמים בלי לחשוב ...
התכוונתי ל VCAN
http://www.fuse.co.il/products/139776
sorry
יצאתי חומוס.
זה מה שקורה שרושמים בלי לחשוב ...
התכוונתי ל VCAN
http://www.fuse.co.il/products/139776
sorry
נערך לאחרונה על ידי sagyle ב 09/12/2009 23:56, נערך פעם 1 בסך הכל.