אטימת דלת לרעש חיצוני - בזול?
אהלן,
אני מחפש דרך לחסום (ברור לי שלא לחלוטין) את הרעש שנכנס מהחוץ לדלת לתוך החדר שלי.
זאתי דרך פנימית רגילה כמו של רוב הבתים...
מרגישים שיש רווח בין הדלת למשקוף וכנראה שזה די תורם לרעש וצריך לחסום על זה.
עשיתי חיפוש פה ומצאתי שמישהו אמר שיש דבר כזה שנקרא רצועת גומי או משהו כזה.
מישהו מכיר? יודע מחירים או איפה קונים?
יש פתרון יותר טוב?
אני לא מעוניין לקנות דלת חדשה (כן אני יודע שזה הפתרון הכי טוב). זה לא לאקוסטיקה אלא למניעת חדירת רעש חיצוני.
המחיר צריך להיות בסביבות ה100 שח
אני מחפש דרך לחסום (ברור לי שלא לחלוטין) את הרעש שנכנס מהחוץ לדלת לתוך החדר שלי.
זאתי דרך פנימית רגילה כמו של רוב הבתים...
מרגישים שיש רווח בין הדלת למשקוף וכנראה שזה די תורם לרעש וצריך לחסום על זה.
עשיתי חיפוש פה ומצאתי שמישהו אמר שיש דבר כזה שנקרא רצועת גומי או משהו כזה.
מישהו מכיר? יודע מחירים או איפה קונים?
יש פתרון יותר טוב?
אני לא מעוניין לקנות דלת חדשה (כן אני יודע שזה הפתרון הכי טוב). זה לא לאקוסטיקה אלא למניעת חדירת רעש חיצוני.
המחיר צריך להיות בסביבות ה100 שח
מסכים עם yarif, הגומיות האלה משמשות ללחיצת הדלת למשקוף, מונעות רעש של רוח, וכד'..זה לא ימנע חדירת רעש.
שווה שתתייעץ עם מישהו מתחום האקוסטיקה..
שווה שתתייעץ עם מישהו מתחום האקוסטיקה..
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
לוחות MDF עבים
אני הדבקתי לדלת בחלקה הפונה לחדר (יעודי) שני ריבועי MDF בעובי של 3ס"מ וצבעתי הכל בצבע שמן.
בנוסף הדבקתי את הגומיות הרגילות. עובד לא רע, נראה לא רע לפחות עבור חדר יעודי.
אצלי לא הייתי בטוח אם הצירים יוכלו להחזיק את המשקל ולכן הוספתי גלגל בתחתית הדלת שיעזור.
בנוסף הדבקתי את הגומיות הרגילות. עובד לא רע, נראה לא רע לפחות עבור חדר יעודי.
אצלי לא הייתי בטוח אם הצירים יוכלו להחזיק את המשקל ולכן הוספתי גלגל בתחתית הדלת שיעזור.
אולי זה יעזור..
http://www.stips.co.il/singleask.asp?stipid=23809
http://www.stips.co.il/singleask.asp?stipid=23809
קודם כל תודה לכולם על התגובות.
הרעש שמפריע לי הוא לא משאית או דברים כאלה, אלא בעיקר טלויזיה שדולקת בחדר השני, מוזיקה של אחותי, וסתם קולות מהסלון (ששומעים כאילו הם איתך בחדר).
בנוסף לכל, הדלת לא יושבת כ"כ יציב (כלומר יש לה רעד מסויים) מה שגורם לזה שכל נגיעה בקיר (גבס) מרעידה את כל הקירות ואז גם את הדלת ועושה רעש.
מישהו יודע איפה קונים את הגומי הזה ששמים מסביב למסגרת ומתחת לדלת? יש ב-ACE וכאלה?
הרעש שמפריע לי הוא לא משאית או דברים כאלה, אלא בעיקר טלויזיה שדולקת בחדר השני, מוזיקה של אחותי, וסתם קולות מהסלון (ששומעים כאילו הם איתך בחדר).
בנוסף לכל, הדלת לא יושבת כ"כ יציב (כלומר יש לה רעד מסויים) מה שגורם לזה שכל נגיעה בקיר (גבס) מרעידה את כל הקירות ואז גם את הדלת ועושה רעש.
מישהו יודע איפה קונים את הגומי הזה ששמים מסביב למסגרת ומתחת לדלת? יש ב-ACE וכאלה?