HTC HD2 - התרשמות (יש תמונות!)

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
gorelshv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #1 

לא אאריך יותר מדי, רק אגיד שהמכשיר פשוט חוייה לשימוש.
נקודת משיכה מאוד חזקה של המכשיר היא המסך המדהים שלו -
4.3 אינצ'ים של שלמות ברזולוציה גבוהה. זה כבר לא סמארטפון,
זה נאנו לפטופ!
זריז מאוד, ממשק גאוני, לא פחות, ולכל החבר'ה שפוחדים לפגוש
את ווינדוז מובייל אני אגיד שאין להם מה לפחד - HTC עשו עבודה
טובה בלהחביא אותה ובנוסף דאגו להוסיף את יכולת הזום בצביטה
גם באותם תפריטים של המערכת שלא עברו שיפוץ ע"י HTC כדי
לאפשר לחיצה גם על הפקדים הקטנים ביותר. הגלישה במכשיר היא
חוייה ובפעם הראשונה מיקרוספט החליטו אשכרה להשקיע בדפדפן שלהם
ולא רק שהוסיפו לו את הזום החכם וכו' הם גם הוסיפו תמיכה בפלאש
שעובדת באמת כמו שצריך ביישומוני פלאש עד גרסה 8 או 9 .
בקיצור, כבר יומיים שאני לא נוגע במחשב, זה פשוט לא כיף כמו עם
ה-HD2 . את ההודעה, אגב, אני כותב מתוך המכשיר.
אשמח לענות לשאלות, אם יש.
(b)

עריכה: לאלבום התמונות:
http://img96.imageshack.us/gal.php?g=cimg2530j.jpg
נערך לאחרונה על ידי gorelshv ב 03/01/2010 21:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

כמה עלה ואיפה קנית?

Yondalar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

הוא לא גדול/כבד מידי?

gorelshv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

קניתי מניופאן במכירה המוקדמת. התענוג עלה 3700 שקלים.
לגבי הגודל, הוא נוח מאוד לאחיזה ביד אבל כמעט בלתי אפשרי
לתפעל אותו ביד אחת. לדעתי, החיסרון הזה מתגמד מול העובדה
שבזמן העבודה עם המכשיר הוא מרגיש כמו טאבלט קטן וזאת
אודות לגודל המרשים שלו ולרזולוציה הגבוהה. התחושה ממכרת
ואני לא רואה את עצמי חוזר למכשירים קטנים יותר. המכשיר דק
מאוד, 11 מ"מ - כמעט כמו קייט מוס ולא פחות סקסי ולא מורגש בכיס.
מבחינת הכובד, הוא שוקל 150 גרם, לא קליל אבל בהחלט לא מהווה
תחליף למשקולת. למעשה, זה מקנה למכשיר הרגשה סולידית מבחינת
איכות הבנייה ורק מוסיף לחוייה.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #5 

תתחדש
נשמע מגניב
העם דורש..... כל מיני דברים

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

תן כמה תמונות שנזיל ריר...

תתחדש!
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

erelb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

אהלן,

תתחדש!
כבר שבועיים אני מסתובב עם צורך עז לשים יד על ipod ורק נושא המצלמה עצר אותי, ואתמול גיליתי את המכשיר הזה ומאז אני כל הזמן באינטרנט מחפש reviews באתרים וב-youtube וכמובן מתלבט בינו לבין ה-iphone.
המכשיר נראה פשוט מדהים.
האם אתה משתמש בו גם לטלפון? האם כל חברות הסלולר תומכות בו?
איך התמיכה בעברית? פחות מעניין אותי התפריטים אלא התמיכה בפונטים למיילים, הודעות טקסט וקבצי word\power point.
האם יש לו אביזרים תומכים שלא ינזק ואביזרים לשים אותו ברכב?
תודה.

gorelshv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אתה יכול להפסיק לחפש, הגעת למכשיר בשבילך :כל הכבוד:
אכן, אני משתמש בו גם כטלפון, (למרות שאני מחזיק עוד מכשיר, לא סמארטפון - יש לי 2 קווים) ברשת סלקום.
מה אני אגיד לך, תענוג. באמת. מגיב בזריזות ולא מראה סימני עייפות גם לאחר פתיחה של כמה (הרבה) יישומים במקביל,
וזאת בזכות כמות ה-RAM המטורפת שיש למכשיר והמעבד החזק.

איכות השיחה היא מצויינת - שומעים ברור וללא ניתוקים. תמיכה מלאה באביזרי BT, כולל A2DP.
המכשיר פתוח לכל החברות - הכנס SIM וסע.

התמיכה בעברית טובה, ואף עברה שיפור ושדרוג ע"י איירון בגרסת הרום החדשה שהוציאה ניופאן השבוע.
התמיכה בעברית ביישומים היא מושלמת, כולל יישור מימין לשמאל, פונטים קבצי אופיס וכו'. למעשה, בשבוע
שעבר אפילו העברתי מבחן בע"פ אחד על אחד ל-20 איש באמצעות המכשיר: מאגר השאלות היה בפתוח ב-וורד
ואת טבלת הציונים שמרתי באקסל (הגרסאות הניידות שלהם, כמובן :D ). המסך הגדול גם מאפשר להכניס יותר
מידע ועדיין שישאר קל לקריאה - פלוס גדול!
אגב, כל יישומי האופיס וה-PDF תומכים ב-PINCH TO ZOOM בצורה מובנית במכשיר.

לגבי האביזרים התומכים - המכשיר בא עם נרתיק עור (שנצמד אליו כמו סקיני ג'ינס) איכותי מאוד. ישנן כבר חנויות
ברשת המציעות מגוון מגינים ונרתיקים בכל מיני וריאציות ומכל מיני חומרים - צריך רק לבחור.
HTC תיכננה מעמד מיוחד לרכב עבור המכשיר כך שברגע שאתה מצמיד אותו אליו נפתח לך ה-NAVI PANEL,
מין עמוד בית להפעלת יישומי ניווט המאופיין בלחצנים גדולים מיוחד הנוחים לשימוש בעת נהיגה. המעמד לא מגיע
באריזה וצריך לרכוש אותו בנפרד. את ה-NAVI PANEL ניתן להפעיל ידנית גם ללא חיבור למעמד.

ראוי לציין את התמיכה של ניופאן טלקום במכשיר - נציגים שלהם מבקרים לעיתים תקופות באתרי גאדג'טים ישראליים
ועונים על שאלות הגולשים בכל מה שקשור למכשיר או לתמיכה בו. באתר MOBILITYFREAK הישראלי אפילו קיים
מועדון HTC ששם מתפרסמות הודעות רשמיות של נציגים בכירים בחברה בכל נושא מכשירי הHTC וחברי המועדון
אף זוכים להנחות ברכישת אביזרים למכשירי ה-HTC שלהם. חוץ מזה, מחזיקה החברה מבחר מצומצם של תוכנות
הניתנות להורדה מאתר החברה אשר אמורות להפוך את השימוש במכשירים שלה ליותר פרודוקטיבי (Y)
אני רק רוצה להבהיר - אני לא נציג ולא קשור בשום אופן לחברת ניופאן טלקום - פשוט לקוח מרוצה.

אם מפריע לך העניין של האפליקציות, אז אל תפחד. יש מליון תוכנות ל-WM, וכשאני אומר תוכנות אני מתכוון לתוכנות
ולא "אפלקציות פלוצים" (fart apps בכינוין הידוע) שעולות 99 סנט ומהוות את הרוב המוחלט של האפליקציות
ב-APPSTORE. אגב, עקב הפופולריות שלהן, החלו לצאת פורטים שלהן גם ל-WM:

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות.  

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #9 

תתחדש ותהנה - וכמו שמרטין אמר - תמונות...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #10 

gorelshv,
(Y)
תתחדש.
לא ידעתי שיש wobbie גם ל-WM.
שאלה אחת, חייב סטילוס בהרבה אפליקציות?
או שניתן להסתדר עם האצבעות?

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #11 

תתחדש.
באמת כזה נוח לעבוד עם מסך 4.3 אינץ'?
זה עדיין נשמע לי די קטן (ביחס ללפטופ, לא ביחס לפלאפון).

gorelshv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אבי,
במכשיר כמו ה-HD2 אין צורך בסטיילוס. למעשה, אין אפשרות להשתמש בסטיילוס - המסך קפסיטבי כמו באייפון.
כל היישומים שבאים עם המכשיר, חוץ מ-IE (אבל מצד שני יש את אופרה), תומכים ב-PINCH TO ZOOM, באופן מובנה,
כלומר, פעולת הצביטה תגדיל או תקטין את התוכן של החלון באותו יישום, לדוגמא: ב-GOOGLE MAPS האזור שיוצג
על גבי המסך יהיה גדול יותר, או למשל באופרה תוכל לראות חלק גדול יותר של האתר. ליישומים שלא תומכים זאת באופן
מובנה (ישומים שלא באו מובנים במכשיר) HTC הוסיפה מנגנון ZOOM מלאכותי כך בעת צביטה מתבצע זום על כל המסך
ובנוסף מופיעה מפה קטנה בתחתית המסך המראה את המסך בשלמותו ואת האזור שנראה כרגע על המסך. כך למעשה
ניתן לבצע זום על כל יישום המותקן במכשיר ובקלות ללחוץ על הפקדים הכי קטנים שיש.
אני רק רוצה לציין, שקהילת המפתחים ל-WM הספיקה כבר לפתח פקדים הנוחים יותר לשימוש באצבע וקיימות מספר
ערכות כאלה, בתשלום וחינמיות, המפאשרות יצירת יישומים המותאמים לשימוש באצבע בסביבות פיתוח כמו VISUAL STUDIO.
אני במיוחד אוהב את אלה שמחקות את הממשק של HTC, ה-SENSE. זה נותן תחושה יותר אחידה במכשיר.

mta194,
לגבי הנוחות של המסך, זה תלוי.
אם מדובר בגלישה באתרים, עבודה עם מסמכים, משחקים וכו' אז הגודל הוא בהחלט בונוס ענק! אי אפשר לחזור אחורה אחרי זה.
אבל זה בא במחיר, ולא, אני לא מדבר על הסוללה (שניתנת להחלפה, אגב :wink: ), את המכשיר אין ברירה אלא לתפעל ב-2 ידיים.
פשוט אי אפשר עם האגודל לכסות את כל המסך - זה פשוט גדול מדי.
לגבי הנוחות בכיס - המכשיר דקיק, דקיק, ולכן לא מורגש בכיס. למעשה, הוא שוכן בתוך הכיס של המכנס שלי (לא ג'ינס אבל גם לא דגמ"ח) יחד עם הסלולרי השני שלי ושניהם מתסדרים ביחד יפה בלי לריב :)

לאלבום התמונות:
http://img96.imageshack.us/gal.php?g=cimg2530j.jpg

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #13 

תשמע, מתרשם לטובה!
בתור בעל של HTC tytn II אני ממשל לא סוב אותו וכבר דיי הבטחתי לעצמי שלא עוד. אבל עכשיו אני כבר מהסס שוב.
בברכה קובי כהן

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #14 

jaksirak כתב:תשמע, מתרשם לטובה!
בתור בעל של HTC tytn II אני ממשל לא סוב אותו וכבר דיי הבטחתי לעצמי שלא עוד. אבל עכשיו אני כבר מהסס שוב.
...
גם אני הייתי במצב הזה
אבל נראה שזה עולם אחר

dudy3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #15 

אכן מכשיר נהדר נוח לשימוש ולעבודה. קיבלתי אותו רק אתמול ואומנם רק בתחילת הדרך אבל ממש חוויה. כבעל דיימונד2 לשעבר צריך קצת עדיין להתרגל אבל.. עולם אחר. קיימת חנות האפליקציות של מיקרוסופט וכן קיימים פורומים נהדרים בחו"ל.
כמו כן מרבית היישומים שנכתבו למכשירי ה PDA מתאימים.
מכל מלמדיי השכלתי

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1231 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #16 

תתחדש ותהנה
מכשיר פגז (Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #17 

שלום.
מתעניין על המכשיר. כיום אני מחזיק ב PALM TREO PRO שמריץ 6.1 WM בממשק נקי ומקורי, ואני מרוצה עד מעל לגג מתפקוד המכשיר, מערכת הפעלה, והמהירות שלו. זהו מכשיר WM שני שלי , וגם מהקודם הייתי מרוצה.

אם אפשר מספר שאלות :)

איך ההתרשמות שלך מהמכשיר כיום לאחר מעל לחודש שימוש?
איך היציבות של המכשיר? באגים ידועים?

מה שקוסם לי במכשיר זה, הוא המסך, שבשימוש ב SLINGBOX מהווה יתרון ענק, וכמובן בגלישה, 2 דברים שאני משתמש בהם כמעט ביומיום במכשיר שלי לשביעות רצוני.

האם ניתן להעלים או לכבות בצורה כלשהי את ממשק הסנס של המכשיר, ולעבוד עם ה TODAY SCREEN הרגיל והמסורתי של מערכת ההפעלה WM ועם כל מערך התפריטים הרגיל של מערכת ההפעלה (כוחו של הרגל שמרני), או שהממשק הוטמע עמוק בפנים ורק דרכו ניתון להפעיל את המכשיר.
איך חיי הסוללה של המכשיר?
האם קיימת תוכנת messenger MSN מובנית במכשיר?
והכי חשוב, איך המקלדת הוירטואלית, נוחה לשימוש? המעבר בין השפות וסימני הפיסוק הוא מהיר ונוח? אני רגיל למקלדת פיזית וקצת חושש שאין אותה.

תודה רבה מראש (b)

gorelshv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

בשמחה אענה לך על השאלות:

- לאחר מעל חודש של שימוש במכשיר אני מרוצה ממנו עד הגג. גם אחרי התקנות של הרבה תוכנות, ומשחקים עם הגדרות המערכת המכשיר נשאר זריז כמו בהתחלה. לגבי באגים, אין מכשיר שהוא חף מבאגים - זה המחיר שצריך לשלם כשמדובר בסמארטפון. אני כן יכול להגיד לך שככל שעובר הזמן, גם HTC וגם ניופאן מוציאות עדכונים שלהן למכשיר שפותרים את הבעיות המעצבנות שיש פה ושם. אני לא יכול לחשוב על באג רציני שקיים במכשיר או במערכת ההפעלה שלו, הכל מתנהג כצפוי ובזריזות, במיוחד לאחר העדכונים.

- המסך, פשוט חלום!! ועם סלינגבוקס אני מתאר לעצמי שזה יהיה פשוט מעולה! לגבי הגלישה - אפשר להתרשם מהתמונות שהמסך יכול להכיל הרבה מידע ועדיין להשאר קריא. הגודל שלו פשוט ממכר, פשוט טאבלט קטן. אני לא רואה את עצמי חוזר למסכים קטנים יותר.

- לגבי הסנס, בהחלט ניתן להעלים אותו ולחזור לתפריט המקורי, אך שים לב! החל מגירסא 6.5 הממשק שונה ובמקום ה-TODAY המסורתי יש את הטיטניום, גם הוא לא פחות פרקטי מהקודם. אבל תן לי להגיד לך - הסנס פשוט מוצלח! אחרי שמתרגלים אליו כבר אי אפשר אחרת. מה שעוד נחמד הוא שהסנס ניתן להתאמה ברמות שונות - החל מתוך התפריטים של הסנס ועד להתקנה של ערכות שיצרו משתמשים שמשנות את הפרטים הכי קטנים בסנס, ופה הכח שלו. HTC בהחלט לקחו את המוטו Make It Mine עד לקצה...
אגב, - ב-XDA כבר מסתובבים רומים למכשיר עם מ"ה 6.5.3 הטומנת בחובה כמה עדכונים בולטים לממשק של WM.

- חיי הסוללה של המכשיר בשימוש סביר (טלפון, מיילים, גלישה פה ושם, קצת מוסיקה) מספיקים ליום עד יום וחצי. לא רע. בהחלט אין צורך להסתובב עם מטען.
בקרוב אמורה לצאת סוללה חזקה יותר של 2200 מיליאמפר. בכל מקרה, אם אתה ממש צריך - ניתן לקנות סוללה רזרבית (מילואים, טיולים וכו')

- המסנג'ר כלול כעת בתוכנה המספקת את חבילת שירותי LIVE (פלוס עצום אם אתה משתמש בשירותים של MS). אני לא משתמש במסג'ר ולכן אני לא יכול להעיד על השימושיות.

- המקלדת הוירטואלית נוחה מאוד לשימוש (בזכות המסך הגדול) ולמעשה, המכשיר בא עם 2 מקלדות: אחת של איירון ואחת של HTC שכוללת גם היא תמיכה בעברית. אני אישית מעדיף את זו של HTC, למרות שאין לה כפתור יעודי למעבר בין שפות (כמו שיש בזו של איירון) היא נוחה יותר מבחינת הכתיבה עם סימני פיסוק. כמו כן, יש תמיכה ביישור לימין ולהיפך. בכל מקרה, יש המון מקלדות שניתן להתקין ולנסות. ניסיתי את המקלדת הפיסית של ה-N97 כמה ימים ואני יכול להגיד לך שעם הוירטואלית של HTC אני מקליד הרבה יותר מהר.

mikcohen
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

HD2

שליחה #19 

היי gorelshv.....אני בדיוק מתלבט האם ללכת על הנקסוס או על ה HD2....
כיוון שיש לך את ה HD2 , רציתי לדעת מה אתה אומר....
מה החסרונות שאתה מצאת שיש כיום ל HD2 ?
מה לגבי אפליקציות שימושיות? מה לגבי GPS ותוכנות תומכות? איך ה WIFI ?
אשמח לקבל סקירה ממישהו נייטרלי :)
תודה, מיקי.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #20 

זהו, זכרתי ששכחתי משהו לשאול :)))
על ה GPS והאם מצאת תוכנת ניווט שתומכת במסך....

המון המון תודה על התשובה המפורטת. אתה נכס לפורום הזה!!!

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”