זקוק לעזרה בבחירת רמקולים
מאפיינים :
1 מיועד לסלון, לא ענק (4 מטר בין קיר הטלוויזיה לקיר הנגדי, כ7 מטר באורך).
2. המגבר שלי ישן אך איכותי, של קנווד ( לפחות היה איכותי) ואני אשמח להישאר איתו. הוא תומך בדולבי וב6 רמקולים, אבל לא בתקני האודיו החדשים.
3. אני בעיקר צופה בטלוויזה (לא HD) ובסרטים דרך האקסטרימר. 70-30 לטובת הטלוויזיה.
4. המחיר. מעט אתגרי. מחפש משהו שלא יוגדר כערימת קרשים ( כמו שפיור אקוסטיק מוגדרת פה) ושיעלה לא הרב מעבר ל1000 שח.
המון תודה
1 מיועד לסלון, לא ענק (4 מטר בין קיר הטלוויזיה לקיר הנגדי, כ7 מטר באורך).
2. המגבר שלי ישן אך איכותי, של קנווד ( לפחות היה איכותי) ואני אשמח להישאר איתו. הוא תומך בדולבי וב6 רמקולים, אבל לא בתקני האודיו החדשים.
3. אני בעיקר צופה בטלוויזה (לא HD) ובסרטים דרך האקסטרימר. 70-30 לטובת הטלוויזיה.
4. המחיר. מעט אתגרי. מחפש משהו שלא יוגדר כערימת קרשים ( כמו שפיור אקוסטיק מוגדרת פה) ושיעלה לא הרב מעבר ל1000 שח.
המון תודה
אני לא אגיד לך שזה הסט הכי טוב בעולם אבל בהתחשב בתקציב זו האופצייה הכי טובה שלך: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=27134
לי זה דווקא כן ניראה כערימת קרשים.....zeev78 כתב:אני לא אגיד לך שזה הסט הכי טוב בעולם אבל בהתחשב בתקציב זו האופצייה הכי טובה שלך: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=27134...
ביחס לרמקולים שלרובכם יש זה באמת ערימת קרשים.
אבל הציפיות שלי בהגדרה נמוכות יותר, מה גם שהתקציב דיי מוגבל. זה כנראה יותר טוב מהאלטרנטיבות במחיר הזה, וזה פתרון שנראה סביר לאוזן הלא מקצועית שלי.
יבוא יום ותמצאו פה פוסט שלי שמחפשת את הרמקולים + רסיבר ב 5000 שח לפחות...
המון תודה בכל זאת... ואשמח לשמוע גם רעיונות אחרים במידה ונראה לכם.
אבל הציפיות שלי בהגדרה נמוכות יותר, מה גם שהתקציב דיי מוגבל. זה כנראה יותר טוב מהאלטרנטיבות במחיר הזה, וזה פתרון שנראה סביר לאוזן הלא מקצועית שלי.
יבוא יום ותמצאו פה פוסט שלי שמחפשת את הרמקולים + רסיבר ב 5000 שח לפחות...
המון תודה בכל זאת... ואשמח לשמוע גם רעיונות אחרים במידה ונראה לכם.
ועכשיו אני רואה שגם JBL - SCS140 נכנס בדוחק בתקציב.
יש עוד דברים מצועצעים לדעתי של חברות כמו אינפיניטי, אבל זה נראה לי כמו שמות מדבקה.
אז מה דעתכם? ה-JBL או הימאהה? ברור לי שזאת בחירה בין דברים סבירים מינוס, אבל בכל זאת?
יש עוד דברים מצועצעים לדעתי של חברות כמו אינפיניטי, אבל זה נראה לי כמו שמות מדבקה.
אז מה דעתכם? ה-JBL או הימאהה? ברור לי שזאת בחירה בין דברים סבירים מינוס, אבל בכל זאת?
הרמקולים של הימאהה קצת יותר טובים אבל מצד שני הסאב של הJBL יותר טוב, ההחלטה היא שלך, הצעה שלי היא או שתחכה שיהיה לך יותר כסף או שתלך על הימאהה שהם יותר זולים וגם ככה אתה מתכוון לשדרג אותם בעתיד אז לא כדאי להשקיע יותר מדי. לדעתי הימאהה יעשה עבודה טובה בתור סט התחלתי.