משחקים המשוחררים בחודש דצמבר
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
http://www.joystiq.com/photos/new-games ... 9/2503908/
הנה רשימת המשחקים שמשוחררים החודש לכל הלפטפורמות - רשימה די "ענייה". הדבר היחיד שמעניין אותי הוא משחק ה RPG Divinity II: Ego Draconis שנראה די מסקרן.
הנה רשימת המשחקים שמשוחררים החודש לכל הלפטפורמות - רשימה די "ענייה". הדבר היחיד שמעניין אותי הוא משחק ה RPG Divinity II: Ego Draconis שנראה די מסקרן.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Pavelz -ששש... לא להלשין עלי...

זה בסדר...
מזל (לכיס שלנו ) שזה חודש יבש
גם גם ככה אנחנו עסוקים עם
MW2
DRAGON AGE
LFD2
אז יש לנו כרגע משחקים לחמם את האוירה בלילות הקרים של החורף
גם גם ככה אנחנו עסוקים עם
MW2
DRAGON AGE
LFD2
אז יש לנו כרגע משחקים לחמם את האוירה בלילות הקרים של החורף
-
Huber
- חבר במועדון HT

MODERAM WARFARE 2 כבר סיימתי, את UNCHHRTED אי ארכוש שהמחיר ירד לרמה שפויה (גם ככה יש לי כרגיל 3-4 משחקים שמחכים שאתפנה אליהם).
אין איזה חנות שמוכרת או משכירה זמן פנוי בשביל לשחק? לא ייתכן שהמכונה המופלאה הזאת תשב אצלינו בבית, עם המשחקים ליד, ולא יהיה לנו זמן להנות ממנה! ביזיון...Huber כתב:MODERAM WARFARE 2 כבר סיימתי, את UNCHHRTED אי ארכוש שהמחיר ירד לרמה שפויה (גם ככה יש לי כרגיל 3-4 משחקים שמחכים שאתפנה אליהם)....
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כל כך נכון ...quique כתב:אין איזה חנות שמוכרת או משכירה זמן פנוי בשביל לשחק? לא ייתכן שהמכונה המופלאה הזאת תשב אצלינו בבית, עם המשחקים ליד, ולא יהיה לנו זמן להנות ממנה! ביזיון...Huber כתב:MODERAM WARFARE 2 כבר סיימתי, את UNCHHRTED אי ארכוש שהמחיר ירד לרמה שפויה (גם ככה יש לי כרגיל 3-4 משחקים שמחכים שאתפנה אליהם).......
צריך למצוא איזה פתרון יצירתי. לא יכול להיות שהפתרון לגיימר המושלם זה גבר מובטל ערירי רווק נטול חיים ...
-
Huber
- חבר במועדון HT

הגיימר המושלם זה דווקא גיק בן עשרה חסר כל חיי חברה