תחליף ראוי ל- PC לצורך הקרנת תוכן HD מהאינטרנט?
אוקיי, אז הורדתי תוכן HD מהאינטרנט, למשל TS, DivX-HD, H.264, WMV-HD, MPEG2. מה עכשיו? האם יש תחליף ראוי ל PC לצורך הקרנת הפורמטים הנ"ל דרך נגן ייעודי, כלומר נגן שייתן תמונה טובה דרך יציאה דיגיטאלית עבור מקורות בגדלים ומסוגים שונים (1080i, 720p, 576i, וכו')?
חיפוש קצר באינטרנט העלה חרס. למשל, אף אחד מהנגנים כאן לא עונה על כל הציפיות: http://www.divx.com/products/hw/browse.php?c=7
חיפוש קצר באינטרנט העלה חרס. למשל, אף אחד מהנגנים כאן לא עונה על כל הציפיות: http://www.divx.com/products/hw/browse.php?c=7
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
israeli2k,
אנחנו בוחנים נגנים כאלה. חוץ מ-H264 (שגם צפוי להגיע לנגנים בהמשך) יש נגנים שמנגנים את כל אלה.
ברגע שיהיה אחד יציב שגם ישווק בארץ נודיע על כך, כמובן, וגם נבחן אותו.
אנחנו בוחנים נגנים כאלה. חוץ מ-H264 (שגם צפוי להגיע לנגנים בהמשך) יש נגנים שמנגנים את כל אלה.
ברגע שיהיה אחד יציב שגם ישווק בארץ נודיע על כך, כמובן, וגם נבחן אותו.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אני לא מבין מה רע ב HTPC ?
נגן DVD שתומך בפורמטי HD הוא לא רחוק במהות שלו ממחשב.
מחשבי HTPC מבחינה אסטית מגיעים היום לרמה מאד גבוהה לדעתי, מבחינת שקט יש מגוון פתרונות Fanlessים למחשבים.
בנוסף המחשב הרבה יותר גמיש ביכולות שלו מכל נגן ופה תמון יתרונו הגדול לדעתי, הוא גם מתקדם מהר יותר עם התקנים בדרך כלל מכיוון ומאד קל ליישם תקנים חדשים על מחשב.
מבחינת מחיר זה אולי קצת יותר יקר אבל שוב, לא מצריך יותר מידי שידרוגים, החלפות או שינויים ולכן לטווח הרחוק זה אולי משתלם יותר.
נגן DVD שתומך בפורמטי HD הוא לא רחוק במהות שלו ממחשב.
מחשבי HTPC מבחינה אסטית מגיעים היום לרמה מאד גבוהה לדעתי, מבחינת שקט יש מגוון פתרונות Fanlessים למחשבים.
בנוסף המחשב הרבה יותר גמיש ביכולות שלו מכל נגן ופה תמון יתרונו הגדול לדעתי, הוא גם מתקדם מהר יותר עם התקנים בדרך כלל מכיוון ומאד קל ליישם תקנים חדשים על מחשב.
מבחינת מחיר זה אולי קצת יותר יקר אבל שוב, לא מצריך יותר מידי שידרוגים, החלפות או שינויים ולכן לטווח הרחוק זה אולי משתלם יותר.
שום דבר לא "רע", פשוט להרכיב HTPC barebone זה פרוייקט שלא ממש בא לי להיכנס אליו, ולקנות HTPC ממותג לב"ב בגלל המחיר. חוצמזה הנסיון שלי מלמד שמכשיר ייעודי בד"כ יהיה טוב יותר לייעוד שלו ממכשיר all-purpose. כמובן שלכל כלל יש יוצאים מן הכלל, אבל בד"כ מכשיר רב ייעודי מקפל בתוכו יותר פשרות.אני לא מבין מה רע ב HTPC ?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
The-fox,
מכיר מחשב HTPC שכולל את הכל בעלות של 400$ ושאינו דורש שעות לקנפג, לעדכן דרייברים, FIREWALL וכמובן POWERSTRIP?
israeli2k,
JVC 100U, AVERLINK2, ZESONIC 500/510, SNAZZIO 1350, DVICO5000, NOWCOM NC-600, SHOWCENTER ועוד רבים וטובים.
מכיר מחשב HTPC שכולל את הכל בעלות של 400$ ושאינו דורש שעות לקנפג, לעדכן דרייברים, FIREWALL וכמובן POWERSTRIP?
israeli2k,
JVC 100U, AVERLINK2, ZESONIC 500/510, SNAZZIO 1350, DVICO5000, NOWCOM NC-600, SHOWCENTER ועוד רבים וטובים.