ה-Xtreamer בשילוב עם DVB-T...?
שלום,
אני מעוניין לרכוש את האקסטרימר, אבל הבנתי שאין בו DVB.
מכיוון שאני רוצה את ה-DVB, השאלה היא האם יש אפשרות לחבר ממיר USB ל-Xtreamer או שיש צורך ברכישת 2 מוצרים שונים שיתחברו לטלוויזיה?
לחילופין, האם יש מזרימדיה אחר שמתאים לנושא (כלומר משולב) והוא במחיר סביר (700-900 פלוס מינוס) מצד אחד, ויודע לקרוא כתוביות עבריות כמו שצריך מצד שני...?
תודה מראש, שגיא
אני מעוניין לרכוש את האקסטרימר, אבל הבנתי שאין בו DVB.
מכיוון שאני רוצה את ה-DVB, השאלה היא האם יש אפשרות לחבר ממיר USB ל-Xtreamer או שיש צורך ברכישת 2 מוצרים שונים שיתחברו לטלוויזיה?
לחילופין, האם יש מזרימדיה אחר שמתאים לנושא (כלומר משולב) והוא במחיר סביר (700-900 פלוס מינוס) מצד אחד, ויודע לקרוא כתוביות עבריות כמו שצריך מצד שני...?
תודה מראש, שגיא
שלום רב.
גם אני מחפש אפשרות לראות שידורים דיגיטליים באקסטרימר הקיים שלי ללא קניית הממיר היעודי. בנתיים לא מצאתי.
מה שכן, חברת anona.tv מציעה כזו קופסה שמהווה גם מזרימדיה וגם כוללת בתוכה ממיר דיגיטלי, וכל זה עולה 700 ש"ח מחיר מלא, ועכשיו בגלל הפיילוט 600 ש"ח. אז אם עדיין לא רכשת סטרימר, זה הכיוון.
ובכל זאת, אולי למישהו כבר יש פתרון לחבר אקטסרימר ל- DVB-T?
תודה.
גם אני מחפש אפשרות לראות שידורים דיגיטליים באקסטרימר הקיים שלי ללא קניית הממיר היעודי. בנתיים לא מצאתי.
מה שכן, חברת anona.tv מציעה כזו קופסה שמהווה גם מזרימדיה וגם כוללת בתוכה ממיר דיגיטלי, וכל זה עולה 700 ש"ח מחיר מלא, ועכשיו בגלל הפיילוט 600 ש"ח. אז אם עדיין לא רכשת סטרימר, זה הכיוון.
ובכל זאת, אולי למישהו כבר יש פתרון לחבר אקטסרימר ל- DVB-T?
תודה.
לא ניתן לראות שידורים דיגיטליים ב-XTREAMER. אין לו יכולת DVB-T וגם לא תומך בהתקן USB כזה.
מה שכן אפשר - זה לראות שידורי IPTV (בתשלום או חינם), זה תלוי בפיוצ'רים שמתקנים עליו וערוצים שניתן בכלל לראות דרך IPTV. דוגמא לכך - XTREAMER LIVE, xKartina-TV ועוד.
ולגבי ANONA - זה ממש לא פיתרון. מדובר במוצר IPTV עם שילוב DVB-T (לגבי IPTV ממש לא ברור איזה ערוצים הם הולכים להציע). סטרימר בו מאוד מוגבל ועובד רק בטכנולוגית UPNP, לגבי תמיכה בעברית (כתוביות ושמות קבצים) אפילו באתר שלהם לא רשום כך שלא היתי מצפה לזה.
אם כבר יהיה פיתרון לסטרימר טוב בשילוב DVB, צריך לחפש אותו במשפחת TViX....
דוגמא - TViX PVR M-6640N Duo
http://www.tvix.co.il/products/product.php?oid=4
מה שכן אפשר - זה לראות שידורי IPTV (בתשלום או חינם), זה תלוי בפיוצ'רים שמתקנים עליו וערוצים שניתן בכלל לראות דרך IPTV. דוגמא לכך - XTREAMER LIVE, xKartina-TV ועוד.
ולגבי ANONA - זה ממש לא פיתרון. מדובר במוצר IPTV עם שילוב DVB-T (לגבי IPTV ממש לא ברור איזה ערוצים הם הולכים להציע). סטרימר בו מאוד מוגבל ועובד רק בטכנולוגית UPNP, לגבי תמיכה בעברית (כתוביות ושמות קבצים) אפילו באתר שלהם לא רשום כך שלא היתי מצפה לזה.
אם כבר יהיה פיתרון לסטרימר טוב בשילוב DVB, צריך לחפש אותו במשפחת TViX....
דוגמא - TViX PVR M-6640N Duo
http://www.tvix.co.il/products/product.php?oid=4
לגבי IPTV, אני יודע וכבר משתמש ב- xKartina - עובד יפה מאוד!godZilla כתב:לא ניתן לראות שידורים דיגיטליים ב-XTREAMER. אין לו יכולת DVB-T וגם לא תומך בהתקן USB כזה.
אם כבר יהיה פיתרון לסטרימר טוב בשילוב DVB, צריך לחפש אותו במשפחת TViX.......
לגבי ANONA, נכון שזה מסורבל יותר מאשר אקסטרימר (בו פשוט שיתפתי תיקיות והכל עובד). ב- ANONA צריך להריץ AGENT במחשב, אשר נקרא TVERSITY וליצור את השיתופים דרכו.
אבל עד שלא אראה את זה עובד או לא עובד, לא הייתי שולל אותו כ"כ מהר.
כדי להבין את זה לא צריך להתנסות במוצר, גם XTREAMER תומך ב-UPNP, אז אפשר להתקין AGENT ולנסות.wolfie כתב: לגבי IPTV, אני יודע וכבר משתמש ב- xKartina - עובד יפה מאוד!
לגבי ANONA, נכון שזה מסורבל יותר מאשר אקסטרימר (בו פשוט שיתפתי תיקיות והכל עובד). ב- ANONA צריך להריץ AGENT במחשב, אשר נקרא TVERSITY וליצור את השיתופים דרכו.
אבל עד שלא אראה את זה עובד או לא עובד, לא הייתי שולל אותו כ"כ מהר....
אני ניסיתי - לא נוח.
אולי למישהו בפורום כבר יש מוצר זה ויכול לתת דעה (וגם לגבי העברית).
PS - גם אני משתמש ב-KARTINA וניסיתי RODNOETV, עובד מצוין! אם ארצה DVB, אקנה עוד ממיר (היום אין צורך, יש לי YES)
שאלה:
אתמול הזמנתי דרך איביי דונגל של USB לצפיה ב- DVB-T, הכולל אנטנה ושלט רחוק. כלומר, אוכל לראות דרכו את הערוצים הדיגיטליים החינאמיים במחשב. במידה וזה יעבוד, האם אוכל "להזרים" את זה לאקסטרימר כ- STREAM? ואז בעצם אראה את הערוצים האלה בטלויזיה? ה- AGENT הזה דרך UPNP יוכל להזרים את זה?
אתמול הזמנתי דרך איביי דונגל של USB לצפיה ב- DVB-T, הכולל אנטנה ושלט רחוק. כלומר, אוכל לראות דרכו את הערוצים הדיגיטליים החינאמיים במחשב. במידה וזה יעבוד, האם אוכל "להזרים" את זה לאקסטרימר כ- STREAM? ואז בעצם אראה את הערוצים האלה בטלויזיה? ה- AGENT הזה דרך UPNP יוכל להזרים את זה?
טוב, אתמול נסיתי את העסק למרות שהדונגל עדיין לא הגיע...nirzon כתב:תראה כאן:
http://shop.xtreamer.net/Support/questi ... VLC+player
אולי זה יעזור לך.
דווח אם הצלחת...
נסיתי להקים סטרים של מצלמת WEB, והסטרימינג אכן עבד כמתואר בלינק. ובמחשב המקומי באמת הצלחתי לראות את תוצאותיו כשפתחתי את הסטרימינג ב- Windows Media Player.
ב- Xtreamer זה לא עבד לי. כלומר, יצרתי ב- menu.rss כניסה חדשה עם מיפוי לסטרים שהקמתי, ואכן הופיע הלינק בתפריט, אך לא הייתה לי גישה אליו. אני חושב שאולי זה עניין של firewall או פתיחת פורטים מתאימים בראוטר?
בבדיקות וחיפושים אחר פתרון עדיין... אם למישהו יש רעיונות, שדרו, או "תסטרימו" לכאן
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
מהנסיון שלי עם streaming בין שני מחשבים שיושבים על אותה רשת בעזרת VLC מעולם לא נתקלתי בבעיות שקשורות ל firewall או פורטים.
כנראה עניין של הגדרת ה-RSS. צריך לחפש יותר ברשת או להעלות שאלה בפורום של משתמשי האקסטרימר.
כנראה עניין של הגדרת ה-RSS. צריך לחפש יותר ברשת או להעלות שאלה בפורום של משתמשי האקסטרימר.
מחפש... פתחתי עכשיו נושא חדש בפורום הרשמי של xtreamer.nirzon כתב:מהנסיון שלי עם streaming בין שני מחשבים שיושבים על אותה רשת בעזרת VLC מעולם לא נתקלתי בבעיות שקשורות ל firewall או פורטים.
כנראה עניין של הגדרת ה-RSS. צריך לחפש יותר ברשת או להעלות שאלה בפורום של משתמשי האקסטרימר....
מקווה שיביאו לי דוגמא ל- menu.rss שיש בו כניסה ל- vlc streaming...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
לא ממש רציני לעבוד ככה, בלי ממשק נורמלי של מעבר בין ערוצים, הקלטה וכו' - זה הל רק אלתור.
ממליץ לפנות לחברה ופשוט לבקש אותם להוסיף את הפונקציה.
כיום היא לא קיימת ביותר מדי מזרימדיות, ב-TVIX זה מובנה (בחלק מהמודלים) ובמכשירים אחרים (למשל DUNE) זה דורש דונגל תואם.
כיום היא לא קיימת ביותר מדי מזרימדיות, ב-TVIX זה מובנה (בחלק מהמודלים) ובמכשירים אחרים (למשל DUNE) זה דורש דונגל תואם.
ברור שזה לא רציני, ומהווה יותר אתגר מאשר פתרון לצפיה ממש.oferlaor כתב:לא ממש רציני לעבוד ככה, בלי ממשק נורמלי של מעבר בין ערוצים, הקלטה וכו' - זה הל רק אלתור.
כיום היא לא קיימת ביותר מדי מזרימדיות, ב-TVIX זה מובנה (בחלק מהמודלים) ובמכשירים אחרים (למשל DUNE) זה דורש דונגל תואם....
לגבי הפניה לחברה: האם מדובר בפונקצית תוכנה או חומרה? כי במידה ומדובר על חומרה, אין מה לבקש מהם...
יכול להיות שהקילה יכולה לפתח את זה גם לבד?oferlaor כתב:לא ממש רציני לעבוד ככה, בלי ממשק נורמלי של מעבר בין ערוצים, הקלטה וכו' - זה הל רק אלתור.
כיום היא לא קיימת ביותר מדי מזרימדיות, ב-TVIX זה מובנה (בחלק מהמודלים) ובמכשירים אחרים (למשל DUNE) זה דורש דונגל תואם....
כמו שפתחו את הxtreaming
הרי בסופו של דבר האקסטרימר רץ על ליבה של לינוקס אז אם יוסיפו את הדריבר ויפתחו ממשק מתאים אני ל אמוצא סיבה שזה לא יעבוד.
אני חיפשתי לא מזמן בפורום שלהם וראיתי שהיה מישהו שהתחיל לפתח דרייבר
אבל עזב את זה מסיבות של חוסר זמן.
צריך לעלות את זה הרבה בפורומים שלהם על מנת שהם יבינו שיש לזה דרישה ואז אולי הם
גם יכתבו את הדרייבר המתאים.
צריך לעלות את זה הרבה בפורומים שלהם על מנת שהם יבינו שיש לזה דרישה ואז אולי הם
גם יכתבו את הדרייבר המתאים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46367
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חובה בתמיכה רצינית של היצרן עבור התכונה הזאת, זה לא אוסף פשוט של קישורים כמו ה Xtreaming.