בשעה טובה קניתי מגבר ימהה RXV-557

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
liorelias פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בשעה טובה קניתי מגבר ורמקולים קדמיים ואחוריים של וורפדייל עם סנטר של אקוסטיק אנרג'י אחרי ששמעתי באין ספור חנויות והציוד הנ"ל (וורפדייל קסרוס) מצאו חן באוזניי.

הגעתי לבית, חברתי (אמנם בצורה בסיסית ביותר) והצלילי ממש אבל ממש לא דומה לצליל בחנות.

אני חייב לציין כי אמנם לא כיוונתי הכל כמו שצריך אבל בכל זאת, האם יכול להיות שבחנות עושים משהו שגורם לצליל להשמע אחרת מאצלי בבית? מקווה שזו לא שאלה טיפשית מדי.

עומרי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 440
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

בחנויות בדרך כלל יש את החדרים האקוסטיים הטובים במדינה.
הכל מבודד, הצליל עובר לאוזניים כמו שצריך. חדרי השמיעה זה המצב הרצוי והאידאלי. אצלך בבית זה המצב המצוי ויכול ואף סביר להניח שיהיו הבדלים. אני חושב שכדאי שתשחק קצת עם ההגדרות, במידה ולא ילך אתה תמיד רשאי להחזיר את המוצר באריזתו המקורית.
אחראי תחום הסלולאר והגאדגטים באתר YNET

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10106
נתן תודות: 589 פעמים
קיבל תודות: 615 פעמים

שליחה #3 

לפי שאתה מחזיר מוצרים תשב עם הרסיבר ותעבור איתו על הכל ונסה לשפר את החדר שתיהיה לך אקוסטיקה טובה..
לשים שטיח, וילונות וכל מיני דברים שימלאו את החדר..

אגב היה לי לפני שבועיים את ה457 ועכשיו יש לי את 757 אז למדתי את שתיהם טוב מאוד, ככה שאם אתה צריך עזרה זאת לא תיהיה בעיה:wink:
איכשהו הם דומים באפשריות שלהם ה457 ל557.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

liorelias כתב:בשעה טובה קניתי מגבר ורמקולים קדמיים ואחוריים של וורפדייל עם סנטר של אקוסטיק אנרג'י אחרי ששמעתי באין ספור חנויות והציוד הנ"ל (וורפדייל קסרוס) מצאו חן באוזניי.

הגעתי לבית, חברתי (אמנם בצורה בסיסית ביותר) והצלילי ממש אבל ממש לא דומה לצליל בחנות.

אני חייב לציין כי אמנם לא כיוונתי הכל כמו שצריך אבל בכל זאת, האם יכול להיות שבחנות עושים משהו שגורם לצליל להשמע אחרת מאצלי בבית? מקווה שזו לא שאלה טיפשית מדי.
...

קודם כל תתחדש אחלה רסיבר!
האם החדר שלך הוא העתק של החדר השמעה בחנות?
האם גם בחנות הוא מחובר בצורה בסיסית?
האם גם אתה עובר דרך ממתגים לרמקולים ולמגברים?
האם שמעת את המגבר על אותם רמקולים ואותו סנטר?

ידידי השאלות האלה הן בדיוק הסיבה שהמערכת תשמע שונה ..
כאשר אתה שומע מערכת בחנות אתה צריך לבחון יותר את האופי שלה ולא איך היא נישמעת בחנות.
אם תקנה אוטו ובנסיעת מבחן יתנו לך סיבוב על כביש חלק איכותי ונוח , אבל כאשר האוטו יגיע אלייך אתה תגיד שנסעת בשטח והאוטו לא נוח לנהיגה. האם תחזיר את המכונית או שפשוט תפסיק לנהוג בשטח? :wink:
קודם כל תגדיר את הרסיבר.
אחר כך שחק קצת עם המיקומים ותחפש את המוצא הטוב ביותר לך.
ובסוף תגיד לנו איך הוא נישמע!
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”