בשעה טובה קניתי מגבר ורמקולים קדמיים ואחוריים של וורפדייל עם סנטר של אקוסטיק אנרג'י אחרי ששמעתי באין ספור חנויות והציוד הנ"ל (וורפדייל קסרוס) מצאו חן באוזניי.
הגעתי לבית, חברתי (אמנם בצורה בסיסית ביותר) והצלילי ממש אבל ממש לא דומה לצליל בחנות.
אני חייב לציין כי אמנם לא כיוונתי הכל כמו שצריך אבל בכל זאת, האם יכול להיות שבחנות עושים משהו שגורם לצליל להשמע אחרת מאצלי בבית? מקווה שזו לא שאלה טיפשית מדי.
בשעה טובה קניתי מגבר ימהה RXV-557
בחנויות בדרך כלל יש את החדרים האקוסטיים הטובים במדינה.
הכל מבודד, הצליל עובר לאוזניים כמו שצריך. חדרי השמיעה זה המצב הרצוי והאידאלי. אצלך בבית זה המצב המצוי ויכול ואף סביר להניח שיהיו הבדלים. אני חושב שכדאי שתשחק קצת עם ההגדרות, במידה ולא ילך אתה תמיד רשאי להחזיר את המוצר באריזתו המקורית.
הכל מבודד, הצליל עובר לאוזניים כמו שצריך. חדרי השמיעה זה המצב הרצוי והאידאלי. אצלך בבית זה המצב המצוי ויכול ואף סביר להניח שיהיו הבדלים. אני חושב שכדאי שתשחק קצת עם ההגדרות, במידה ולא ילך אתה תמיד רשאי להחזיר את המוצר באריזתו המקורית.
אחראי תחום הסלולאר והגאדגטים באתר YNET
לפי שאתה מחזיר מוצרים תשב עם הרסיבר ותעבור איתו על הכל ונסה לשפר את החדר שתיהיה לך אקוסטיקה טובה..
לשים שטיח, וילונות וכל מיני דברים שימלאו את החדר..
אגב היה לי לפני שבועיים את ה457 ועכשיו יש לי את 757 אז למדתי את שתיהם טוב מאוד, ככה שאם אתה צריך עזרה זאת לא תיהיה בעיה
איכשהו הם דומים באפשריות שלהם ה457 ל557.
לשים שטיח, וילונות וכל מיני דברים שימלאו את החדר..
אגב היה לי לפני שבועיים את ה457 ועכשיו יש לי את 757 אז למדתי את שתיהם טוב מאוד, ככה שאם אתה צריך עזרה זאת לא תיהיה בעיה
איכשהו הם דומים באפשריות שלהם ה457 ל557.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
liorelias כתב:בשעה טובה קניתי מגבר ורמקולים קדמיים ואחוריים של וורפדייל עם סנטר של אקוסטיק אנרג'י אחרי ששמעתי באין ספור חנויות והציוד הנ"ל (וורפדייל קסרוס) מצאו חן באוזניי.
הגעתי לבית, חברתי (אמנם בצורה בסיסית ביותר) והצלילי ממש אבל ממש לא דומה לצליל בחנות.
אני חייב לציין כי אמנם לא כיוונתי הכל כמו שצריך אבל בכל זאת, האם יכול להיות שבחנות עושים משהו שגורם לצליל להשמע אחרת מאצלי בבית? מקווה שזו לא שאלה טיפשית מדי....
קודם כל תתחדש אחלה רסיבר!
האם החדר שלך הוא העתק של החדר השמעה בחנות?
האם גם בחנות הוא מחובר בצורה בסיסית?
האם גם אתה עובר דרך ממתגים לרמקולים ולמגברים?
האם שמעת את המגבר על אותם רמקולים ואותו סנטר?
ידידי השאלות האלה הן בדיוק הסיבה שהמערכת תשמע שונה ..
כאשר אתה שומע מערכת בחנות אתה צריך לבחון יותר את האופי שלה ולא איך היא נישמעת בחנות.
אם תקנה אוטו ובנסיעת מבחן יתנו לך סיבוב על כביש חלק איכותי ונוח , אבל כאשר האוטו יגיע אלייך אתה תגיד שנסעת בשטח והאוטו לא נוח לנהיגה. האם תחזיר את המכונית או שפשוט תפסיק לנהוג בשטח?
קודם כל תגדיר את הרסיבר.
אחר כך שחק קצת עם המיקומים ותחפש את המוצא הטוב ביותר לך.
ובסוף תגיד לנו איך הוא נישמע!
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".