SP3 איך מתחילים?
מכניסים משחק לקונסולה , ומתחילים לשחק?
אגב עשו לי SETUP בחנות (Bestbuy)וגבו על כך 29 דולר. מישהו יכול להסביר לי על מה גבו?
שנית- עשיתי COVERAGE בחנות לשנתיים מטעם GEEK SOUND , האם זה שווה משהו (עלה 80 דולר )?הבטיחו שיש נציג בארץ שאחראי על התיקונים.
בפזיזות של מירוץ הקניות לא בדקתי את הפרטים הקטנים.
ותודה על תשובתכם בענין החשמל בארצות הברית עדין לא קניתי מתאם לשקע, מקווה מחר לקנות ולהכניס לחשמל ,
אגב עשו לי SETUP בחנות (Bestbuy)וגבו על כך 29 דולר. מישהו יכול להסביר לי על מה גבו?
שנית- עשיתי COVERAGE בחנות לשנתיים מטעם GEEK SOUND , האם זה שווה משהו (עלה 80 דולר )?הבטיחו שיש נציג בארץ שאחראי על התיקונים.
בפזיזות של מירוץ הקניות לא בדקתי את הפרטים הקטנים.
ותודה על תשובתכם בענין החשמל בארצות הברית עדין לא קניתי מתאם לשקע, מקווה מחר לקנות ולהכניס לחשמל ,
אין לי מושג על מה גבו את ה29$. הם הגדירו לך הגדרות בסיסיות? תהליך שלוקח אולי דקה וכל ילד יכול לעשות לבד. על זה לשלם כמעט 120 שקל זה פשע.
את הרחבת האחריות לשנתיים אני לא יודע אם שווה אבל אני גם לא בטוח שיש נציג בארץ.
את הרחבת האחריות לשנתיים אני לא יודע אם שווה אבל אני גם לא בטוח שיש נציג בארץ.
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
סליחה על הבוטות אבל בתור זה שהיה בחנות והסכים לשלם 30$ (מחיר של משחק לא רע) כדאי לברר מראש מה בדיוק זה כולל.ariksn כתב:מכניסים משחק לקונסולה , ומתחילים לשחק?
ותודה על תשובתכם בענין החשמל בארצות הברית עדין לא קניתי מתאם לשקע, מקווה מחר לקנות ולהכניס לחשמל ,...
כל מה שהם עושים זה כנפוג של המערכת, התקנת הגרסה האחרונה והגדרת משתמש ראשוני - לא משהו שאי אפשר לעשות לבד עם קצת תושייה או עזרה.
אני מקווה שלא תצטרך את האחריות אבל גם זה נשמע קצת חשוד.
בעקרון הצעות כאלה טובות למי שמתגורר בארה"ב - הציעו לי דברים דומים כשקניתי מחשב נייד בארה"ב.
אבל הכל זה שטויות - תתחדש יש לך אחלה קונסולה שבעולם
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
דבר ראשון תתחדש.
כל מה שצריך לעשות זה לקנות משחקים ולשחק
לגבי הקינפוג וכו'...אני וחבר שלי חזרנו בדיוק מניו יורק, ושם הוא קנה לפטופ וPS3. מה שהם מציעים בBEST BUY זה די שטותי האמת. גם לסוני וגם לנייד, הם מדליקים, מתקינים את העדכונים האחרונים וזהו בערך. במחשב גם "מסירים תוכנות שסתם מאיטות אותו" (ציטוט של המוכר).
לגבי הGEEK SQUAD - אתה קיבלת פרטים של נותן השירות בארץ? נשמע לי מוזר קצת. אני גם לא בטוח שיש קשר בין BEST BUY בארה"ב לזה שפה.
כל מה שצריך לעשות זה לקנות משחקים ולשחק
לגבי הקינפוג וכו'...אני וחבר שלי חזרנו בדיוק מניו יורק, ושם הוא קנה לפטופ וPS3. מה שהם מציעים בBEST BUY זה די שטותי האמת. גם לסוני וגם לנייד, הם מדליקים, מתקינים את העדכונים האחרונים וזהו בערך. במחשב גם "מסירים תוכנות שסתם מאיטות אותו" (ציטוט של המוכר).
לגבי הGEEK SQUAD - אתה קיבלת פרטים של נותן השירות בארץ? נשמע לי מוזר קצת. אני גם לא בטוח שיש קשר בין BEST BUY בארה"ב לזה שפה.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
איך מתחילים?
קודם כל משנים את הכותרת מ-SP3 ל-PS3
ועכשיו ברצינות:
אתה לא צריך שנאי, המכשיר אוניברסלי.
כדאי לך לקרוא בפורום הזה, יש הרבה דיונים/שאלות שכבר אנשים שאלו ואחרים ענו (גם לגבי השנאי היה דיון שלם).
לגבי ה-30$ התקנה - אם שילמת אז שילמת, לא משנה, העיקר שתהנה מהמכשיר.
לגבי תשלום הרחבת אחריות לשנתיים - אני לא מאמין שיש נציגות בארץ (כדאי לבדוק), ולכן במקרה תקלה תצטרך לשלוח לארה"ב כך שהעלות תהיה גבוהה אולי אפילו יותר מתיקון בארץ ללא אחריות.
אני ממליץ לך לוודא מי הנציג בארץ, ובמידה ואין, לפנות לחנות שממנה קנית ולבקש החזר. מכיוון שזה ארה"ב ולא ישראל אני מבטיח לך שאם תסביר להם בדיוק את העניין (במייל או בטלפון) הם יחזירו לך את התשלום. שם מדיניות ההחזרה הרבה יותר טובה מבארץ.
קודם כל משנים את הכותרת מ-SP3 ל-PS3
ועכשיו ברצינות:
אתה לא צריך שנאי, המכשיר אוניברסלי.
כדאי לך לקרוא בפורום הזה, יש הרבה דיונים/שאלות שכבר אנשים שאלו ואחרים ענו (גם לגבי השנאי היה דיון שלם).
לגבי ה-30$ התקנה - אם שילמת אז שילמת, לא משנה, העיקר שתהנה מהמכשיר.
לגבי תשלום הרחבת אחריות לשנתיים - אני לא מאמין שיש נציגות בארץ (כדאי לבדוק), ולכן במקרה תקלה תצטרך לשלוח לארה"ב כך שהעלות תהיה גבוהה אולי אפילו יותר מתיקון בארץ ללא אחריות.
אני ממליץ לך לוודא מי הנציג בארץ, ובמידה ואין, לפנות לחנות שממנה קנית ולבקש החזר. מכיוון שזה ארה"ב ולא ישראל אני מבטיח לך שאם תסביר להם בדיוק את העניין (במייל או בטלפון) הם יחזירו לך את התשלום. שם מדיניות ההחזרה הרבה יותר טובה מבארץ.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab