"חוויה" שהייתה לי היום עם YES
-
אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני רוצה לשתף אותכם במשהו שחוויתי היום עם YES .
לפני כשבוע הזמנתי התקנה של YES MAX HD במסגרת המבצע ל- 3 חודשים.
ההתקנה נקבעה להיום בין השעות 14:00 - 16:00
היום בשעה 13:59 הם מתקשרים לבית והאמא (שמתארחת אצלי )עונה שאין לה מושג מה הם רוצים
ורצוי שיידברו רק איתי.לאחר שהגעתי הביתה ב- 14:05 היא סיפרה לי על כך.
בקיצור אנוכי מחכה עד 16:45 (45 דקות לאחר הדד ליין).טלפון ל- YES ,המתנה על הקו עוד כ- 10 דקות.
ומודיע לשרות שהטכנאי לא הגיע במועד שנקבע.ההיא עונה שהם התקשרו הביתה ב- 14:15 (שקר מוחלט-אני בבית מהשעה 14:05 )
. ואשה מבוגרת עונה שאין לה מושג מכלום.כאן כבר לא יכולתי להתאפק וצרחתי עליה שהם חבורה של שקרנים כי אני ממתין להם קרוב ל- 3 שעות מ- 14:05 לשווא והם לא רק שלא מגיעים אלה גם לא מרימים לי טלפון
במהלך כל הזמן הזה כדי לברר מה קורה.
גם השיחה עם "המנהלת "הייתה בטונים גבוהים מצידי מפני שהיא ממשיכה לטעון שהספיקה להם השיחה עם המבוגרת כדי להחליט לא להגיע.ולשאלה מדוע לא התקשרו אליי(בעל המנוי) לסלולרי או הביתה כל זמן ההמתנה,
לא קיבלתי תשובה ברורה.בסופו של דבר החלטתי לבטל את ההתקנה של ה- MAX HD ובהמשך אני שוקל
להתנתק מהם אפילו עם כנס של 400 שח".
חבורה של חוצפנים ושקרנים .הפסדתי קרוב ל- 4 שעות עבודה בהמתנה לשווא כדי לראות מה סוף סוף
ה- LCD שלי יודעת לעשות עם תוכן HD לאחר צפייה של קרוב לשנה וחצי רק עם תוכן SD וכלום לא יוצא מזה.
מתנצל מראש מאורך הכתבה כי הייתי חייב להוציא את זה.
לפני כשבוע הזמנתי התקנה של YES MAX HD במסגרת המבצע ל- 3 חודשים.
ההתקנה נקבעה להיום בין השעות 14:00 - 16:00
היום בשעה 13:59 הם מתקשרים לבית והאמא (שמתארחת אצלי )עונה שאין לה מושג מה הם רוצים
ורצוי שיידברו רק איתי.לאחר שהגעתי הביתה ב- 14:05 היא סיפרה לי על כך.
בקיצור אנוכי מחכה עד 16:45 (45 דקות לאחר הדד ליין).טלפון ל- YES ,המתנה על הקו עוד כ- 10 דקות.
ומודיע לשרות שהטכנאי לא הגיע במועד שנקבע.ההיא עונה שהם התקשרו הביתה ב- 14:15 (שקר מוחלט-אני בבית מהשעה 14:05 )
. ואשה מבוגרת עונה שאין לה מושג מכלום.כאן כבר לא יכולתי להתאפק וצרחתי עליה שהם חבורה של שקרנים כי אני ממתין להם קרוב ל- 3 שעות מ- 14:05 לשווא והם לא רק שלא מגיעים אלה גם לא מרימים לי טלפון
במהלך כל הזמן הזה כדי לברר מה קורה.
גם השיחה עם "המנהלת "הייתה בטונים גבוהים מצידי מפני שהיא ממשיכה לטעון שהספיקה להם השיחה עם המבוגרת כדי להחליט לא להגיע.ולשאלה מדוע לא התקשרו אליי(בעל המנוי) לסלולרי או הביתה כל זמן ההמתנה,
לא קיבלתי תשובה ברורה.בסופו של דבר החלטתי לבטל את ההתקנה של ה- MAX HD ובהמשך אני שוקל
להתנתק מהם אפילו עם כנס של 400 שח".
חבורה של חוצפנים ושקרנים .הפסדתי קרוב ל- 4 שעות עבודה בהמתנה לשווא כדי לראות מה סוף סוף
ה- LCD שלי יודעת לעשות עם תוכן HD לאחר צפייה של קרוב לשנה וחצי רק עם תוכן SD וכלום לא יוצא מזה.
מתנצל מראש מאורך הכתבה כי הייתי חייב להוציא את זה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מאוד חכם לחכות עד 4 במקום להתקשר ברגע שנאמר לך שמישהו התקשר...
בעיה שלם אין ספק אבל גם בעיה שלך שלא טרחת בכלל לנסות להרים טלפון ולבדוק "טכנאי התקשר אלי אפשרי שיתקשר שינית"
אגב לאן תעבור? לHOT? השירות גרוע פי אלף
בעיה שלם אין ספק אבל גם בעיה שלך שלא טרחת בכלל לנסות להרים טלפון ולבדוק "טכנאי התקשר אלי אפשרי שיתקשר שינית"
אגב לאן תעבור? לHOT? השירות גרוע פי אלף
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אם הם קבעו איתי התקנה בין 14:00 - 16:00 אז מה יש לי לבלבל להם את המוח בשעות האלו .
הם שאלו את האמא משהו והיא בתגובה אמרה להם שיתקשרו אליי .מה לא בסדר עד כאן.
מה שמרגיז אותי זה שהם לא טרחו להתקשר אליי אפילו פעם אחת במהלך כל 3 שעות ההמתנה בבית.
נניח שמשהו לא נראה או לא מסתדר להם,מה יותר פשוט מלהרים טלפון לבעל המנוי.
כשהם רוצים הם יודעים טוב מאוד למצוא אותי גם מתחת לאדמה,
הם שאלו את האמא משהו והיא בתגובה אמרה להם שיתקשרו אליי .מה לא בסדר עד כאן.
מה שמרגיז אותי זה שהם לא טרחו להתקשר אליי אפילו פעם אחת במהלך כל 3 שעות ההמתנה בבית.
נניח שמשהו לא נראה או לא מסתדר להם,מה יותר פשוט מלהרים טלפון לבעל המנוי.
כשהם רוצים הם יודעים טוב מאוד למצוא אותי גם מתחת לאדמה,
בארץ שלנו לצערי חברות גדולות לא יודעות לספק שירות לקוחות טוב, ומקרים מעין אלו קיימים לא מעט...
המינימום שהיה נדרש כאן הוא שהנציגה תתקשר למספר הטלפון הנייד (בין אם זה נאמר לנציגה או לא), זה כל מה שהיה נדרש, וזה ההבדל הקטן שבין שירות טוב לשירות גרוע. לצערנו על-פי תפיסת השירות הקלוקלת של הנציגה ושל נציגים רבים נוספים (לא כולם), היא יצאה ידי חובתה, ולא הייתה צריכה "להתאמץ" מעבר לכך...
הבעיה היא שסנקציית ההתנתקות לא מרשימה אותם, כיוון שהאלטרנטיבה, הוט, לא טובה בהרבה. רק אתמול דיברתי עם נציגה של הוט בקשר למידע מסויים, שהיה עליה לשלוח אליי למייל. עד עכשיו לא קיבלתי את המייל המובטח וזאת לאחר הבטחה להתקשר אלי לאחר שליחתו ובדיקה האם התקבל.
אפשר רק לקוות שככל שהזמן יעבור, יופנם בחברות שמשרתות את הציבור, ששירות נאות זה אחד הדברים החשובים שהחברה צריכה לשים לב אליו.
המינימום שהיה נדרש כאן הוא שהנציגה תתקשר למספר הטלפון הנייד (בין אם זה נאמר לנציגה או לא), זה כל מה שהיה נדרש, וזה ההבדל הקטן שבין שירות טוב לשירות גרוע. לצערנו על-פי תפיסת השירות הקלוקלת של הנציגה ושל נציגים רבים נוספים (לא כולם), היא יצאה ידי חובתה, ולא הייתה צריכה "להתאמץ" מעבר לכך...
הבעיה היא שסנקציית ההתנתקות לא מרשימה אותם, כיוון שהאלטרנטיבה, הוט, לא טובה בהרבה. רק אתמול דיברתי עם נציגה של הוט בקשר למידע מסויים, שהיה עליה לשלוח אליי למייל. עד עכשיו לא קיבלתי את המייל המובטח וזאת לאחר הבטחה להתקשר אלי לאחר שליחתו ובדיקה האם התקבל.
אפשר רק לקוות שככל שהזמן יעבור, יופנם בחברות שמשרתות את הציבור, ששירות נאות זה אחד הדברים החשובים שהחברה צריכה לשים לב אליו.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
המסקנה שלי מהסיפור היא שכדאי למסור לחברה רק את המספר שבו אני זמין במקום מספר טלפון נוסף שלעיתים לא
רלוונטי כפי שהובא בדוגמא...
רלוונטי כפי שהובא בדוגמא...
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
שירות?
אחרי מעברים רבים בגלל שירות לקוי בין חברות...גם סלולר וגם כבלים הבנתי לבסוף שבחברות הגדולות לא יודעים לתת שירות וזהו. ומאז אני לא מתעצבן. פשוט כי אני לא מצפה לקבל שירות.
יש יגידו שזו תבוסתנות,אבל להתעצבן זה לא בריא. אז אני קובע טכנאי כשאני ומבקש התראה של חצי שעה...כדי לא להצטרך לחכות בבית...כי אני מניח שהוא לא יגיע בזמן.
וכשהוא מאחר אני מתלונן,ובדרך כלל אם מתעקש מקבל הטבה...אבל לא מתעצבן. זה פשוט לא שווה את זה.
כן,אנחנו משלמים הרבה כסף ומגיע לנו. אבל בצד השני לא מבינים את זה ולא איכפת להם.
אבל לא להתעצבן. אוממממממ
יש יגידו שזו תבוסתנות,אבל להתעצבן זה לא בריא. אז אני קובע טכנאי כשאני ומבקש התראה של חצי שעה...כדי לא להצטרך לחכות בבית...כי אני מניח שהוא לא יגיע בזמן.
וכשהוא מאחר אני מתלונן,ובדרך כלל אם מתעקש מקבל הטבה...אבל לא מתעצבן. זה פשוט לא שווה את זה.
כן,אנחנו משלמים הרבה כסף ומגיע לנו. אבל בצד השני לא מבינים את זה ולא איכפת להם.
אבל לא להתעצבן. אוממממממ
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
Yes לא היו בסדר ואם אני לא טועה יש איזה חוק שמאפשר לך לחייב אותם בכסף על אי ההגעה ואפילו על איחור. בכל מקרה, יתכן שזו עילה להתרת החוזה בינכם כך שגם לא יוכלו לחייב אותך ב"קנס".
לפני שאתה פועל בכיוון אני מציע לך לבדוק את הצדדים המשפטיים, כדי שלא יכאב לך בכיס.
לפני שאתה פועל בכיוון אני מציע לך לבדוק את הצדדים המשפטיים, כדי שלא יכאב לך בכיס.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- noamfraenkel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
בדוק את הקישור הבא באתר המועצה לצרכנות: http://www.consumers.org.il/default.asp ... F1C479074C}
אני קיבלתי מהם פיצוי של-600 ש"ח על איחור של כ-4 שעות.
אני קיבלתי מהם פיצוי של-600 ש"ח על איחור של כ-4 שעות.