הממשלה שוב מבטיחה- נשפר את התחבורה הציבורית
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73297
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3815937,00.html
דרישה מהשר כץ: גבש תוכנית לעידוד תח"צ.
ועדת השרים לענייני חקיקה אישרה הצעת חוק, המחייבת את שר התחבורה בגיבוש תוכנית לעידוד תחבורה ציבורית - כולל נסיעה חינם באזורים עמוסים ובשעות קבועות. הערכות: ההצעה תזכה לרוב גדול במליאה.
אני אישית חושב שאלו שוב הפלצות וירטואליות שנועדו להשיג את תשומת לב התקשורת ומאמין שלפועל לא יוצא שום דבר מכל ההבטחות הללו.
דרישה מהשר כץ: גבש תוכנית לעידוד תח"צ.
ועדת השרים לענייני חקיקה אישרה הצעת חוק, המחייבת את שר התחבורה בגיבוש תוכנית לעידוד תחבורה ציבורית - כולל נסיעה חינם באזורים עמוסים ובשעות קבועות. הערכות: ההצעה תזכה לרוב גדול במליאה.
אני אישית חושב שאלו שוב הפלצות וירטואליות שנועדו להשיג את תשומת לב התקשורת ומאמין שלפועל לא יוצא שום דבר מכל ההבטחות הללו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא מבין מאיפה באה לכם הציניות וחוסר האמונה שלכם בנבחרי הציבור שלנו. אתם אנשים קטנים שיודעים רק להתלונן ולראיה: יש כבר כמה שנים תוכנית לעידוד התחבורה הציבורית וכל מה שצריך לעשות כדי שהיא תגשים את מטרתה זה להמשיך ולהעלות את מחיר הבנזין לרמת היעד של 25 שקלים לליטר.
אוי, רגע...עכשיו בדיוק חשפתי בטעות את התוכנית שגובשה באוצר לעידוד הרכיבה על אופניים.
אוי, רגע...עכשיו בדיוק חשפתי בטעות את התוכנית שגובשה באוצר לעידוד הרכיבה על אופניים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אנחנו אנשים קטני אמונה , ובמיוחד בכול הנוגע לתוכניות שמנסות להביא אוכל לפה רק שהן עוברות דרך הת*תCatskinner כתב:אני לא מבין מאיפה באה לכם הציניות וחוסר האמונה שלכם בנבחרי הציבור שלנו. אתם אנשים קטנים שיודעים רק להתלונן ולראיה: יש כבר כמה שנים תוכנית לעידוד התחבורה הציבורית וכל מה שצריך לעשות כדי שהיא תגשים את מטרתה זה להמשיך ולהעלות את מחיר הבנזין לרמת היעד של 25 שקלים לליטר....
Catskinner כתב: אוי, רגע...עכשיו בדיוק חשפתי בטעות את התוכנית שגובשה באוצר לעידוד הרכיבה על אופניים....
כן רק מעניין מה לוקח להם כ"כ הרבה זמן ?