בעיות מחשבים...אודה לעזרה
שלום,
יש לי בעיות קטנות ומעצבנות בשני ההמחשבים, אולי אתם יודעים מה לעשות
מחשב ביתי
ליבה כפולה, מעבד E7200
מאז ששידרגתי ל win 7 יש לי תופעה מוזרה, כל פעם שהמחשב חוזר ממצב sleep הוא נתקע (בדר"כ לאחר הכנסת הסיסמא). למה ?
מחשב נייד
HP DV4, ליבה כפולה, מעבד T6500
1. כל הזמן יש לי את האייקון של " safetly remove hardware" בהתכוון ל cd rom של הנייד.... , קיבלתי תשובה בפורום שהאייקון מופיע מכיוון שה cd rom נפתח ע"י לחיצה.
אשמח להסבר יותר מפורט.
2. יש לי מערכת הפעלה vista 64bit, האם צריך לעדכן service pack 2 ??
יש לי בעיות קטנות ומעצבנות בשני ההמחשבים, אולי אתם יודעים מה לעשות
מחשב ביתי
ליבה כפולה, מעבד E7200
מאז ששידרגתי ל win 7 יש לי תופעה מוזרה, כל פעם שהמחשב חוזר ממצב sleep הוא נתקע (בדר"כ לאחר הכנסת הסיסמא). למה ?
מחשב נייד
HP DV4, ליבה כפולה, מעבד T6500
1. כל הזמן יש לי את האייקון של " safetly remove hardware" בהתכוון ל cd rom של הנייד.... , קיבלתי תשובה בפורום שהאייקון מופיע מכיוון שה cd rom נפתח ע"י לחיצה.
אשמח להסבר יותר מפורט.
2. יש לי מערכת הפעלה vista 64bit, האם צריך לעדכן service pack 2 ??
mp3lll
עד היום זה לא הופיע לי... האם יש קשר לזה שביצעתי שדרוג ל bios ??
שאתה מדבר על התקן נששף אתה מתכוון ל cd rom חיצוני ? כי מדובר על cd rom פנימי כחלק מהמחשב .ב.מה לא מובן לגבי הסידי? בגלל שזה התקן נשלף שניתן להוציא ידנית על ידי לחיצת כפתור.
לכן זה התקן נשלף....
עד היום זה לא הופיע לי... האם יש קשר לזה שביצעתי שדרוג ל bios ??
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אנסה להסביר שוב בפעם השלישית.
יש לך כונן במחשב, הכונן הוא נשלף ( תהפוך את הנייד ותראה קליפס לשלוף את הסידירום) ובמאחר וזה כונן נשלח ( ללא ברגים) הוא התקן "הוצאה"
מה זה מפריע לך בכלל?
יש לך כונן במחשב, הכונן הוא נשלף ( תהפוך את הנייד ותראה קליפס לשלוף את הסידירום) ובמאחר וזה כונן נשלח ( ללא ברגים) הוא התקן "הוצאה"
מה זה מפריע לך בכלל?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
שמע, ביננו, אם זה מה שמפריע לך במערכת ההפעלה, האייקון הקטן הזה... מצבך טובassaf23 כתב:mp3lll - לא צריך להתעצבן....אנסה להסביר שוב בפעם השלישית....
מה שמפריע לי שהאייקון לא הופיע עד לפני מספר ימים (ויש לי את הנייד כמה חודשים)....
שמע, ביננו, אם זה מה שמפריע לך במערכת ההפעלה, האייקון הקטן הזה... מצבך טוב...
למישהו יש פיתרון לבעיה במחשב הביתי
מאז ששידרגתי ל win 7 יש לי תופעה מוזרה, כל פעם שהמחשב חוזר ממצב sleep הוא נתקע (בדר"כ לאחר הכנסת הסיסמא). למה ?...
תחפש שגיאות בלוגים של המחשבassaf23 כתב:שמע, ביננו, אם זה מה שמפריע לך במערכת ההפעלה, האייקון הקטן הזה... מצבך טוב...![]()
אם כולכם אומרים שזה כלום אז סבבה....
למישהו יש פיתרון לבעיה במחשב הביתימאז ששידרגתי ל win 7 יש לי תופעה מוזרה, כל פעם שהמחשב חוזר ממצב sleep הוא נתקע (בדר"כ לאחר הכנסת הסיסמא). למה ?......
כנס ל event viewer, חפש ERRORים שקרו בדיוק ברגע שהמחשב חזר מ SLEEP, אם תמצא מצבך טוב, חפש בגוגל את השגיאה, סיכוי טוב שתמצא פתרון.
אגב בדרך כלל שגיאות כאלו נובעות מעידכונים מסוימים שירדו למערכת ההפעלה.