יכול להיות ששירות ה WAZE גומר את הבטריה?

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

בלילה שבין שיש לשבת הטענתי את המכשיר. בשבת השימוש בו היה מינימלי לחלוטין. ביום ראשון (היום), הגעתי לעבודה (מהרצליה לקרית עתידים) כשה WAZE פועל ואח"ח היו לי כמה שיחות (לא יותר משעה וחצי הכל ביחד) והבטריה נגמרה לגמרי. לא ברור לי עדיין מה מהשימושים גמר אותה אבל זה מאוד מהר בהתחשב בנתוני היצרן. כמובן שיש גם את האפשרות שקיבלתי בטרייה לא טובה.
דיבורית למכשיר הבנתי שאין, האם דיבורית בלוטות' גם טוענת את המכשיר? איזו אתם ממליצים לקנות?

תודה מראש

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5346
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #2 

על איזה מכשיר מדובר?

מאז ששדרגתי לגרסת 3.1.2 iPhone הסוללה במכשיר נגמרת מאד מהר - בין 25% ל- 33% יותר מהר.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #3 

yaronkle כתב:על איזה מכשיר מדובר?

מאז ששדרגתי לגרסת 3.1.2 iPhone הסוללה במכשיר נגמרת מאד מהר - בין 25% ל- 33% יותר מהר.
...
E71. קראתי על זה קצת בגוגל. יש שאומרים ש GPS גומר את הבטריה אבל זה לא היתה הדעה של כולם. חשבתי שקניתי מכשיר חדש, אורך חיי הבטריה יגדל. לא דגים ולא סולר, מקסימום חולר! ממש מאכזב. מה שעוד יותר גרוע זה שאין לו גם דיבורית. במכשיר הקודם, ביחד עם הדיבורית הייתי מטעין אותו בבית פעמיים בשבוע. למכשיר הזה ממליצים להשתמש בדיבורית בלוטות', שלפי מה שהנתי יותר גורמת לבטריה להתרוקן מאשר להתמלא. היום מישהו הציע לי לקנות מטען לאוטו. פתרון זול וטוב.
חוץ מזה אחלה מכשיר

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”