V5500 של סוני מול B610 סמסוג.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
סופרפלזמה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים לאחר סקר שוק מקיף שבצעתי שכלל ביקור בחניות, וקריאה בפורום הגיעו לגמר של המסכים שלהל'ן.
סוני V5500 ו סמסוג B610. אני דיי מתלבט בן שני המסכים הללו למרות ואף כל מה שקראתי בפורום.
ההתלבטות היא בעיקר לעובדה שלסמסוג יש 100 הרץ מול ה 50 של הסוני. מעבר לזה האם המחיר של הסוני שווה את התמורה , (קבלתי היום הצעה ב 9 K )או שמשלמים על השם מחיר מופרז ? אשמח באם תעזרו להחליט כדי לסיים את הסיוט :twisted:
להל'ן הנתונים: מרחק צפייה 3.5-4 מטר (תלוי במיקום הישיבה) סלון מואר -לכן חשוב לי לדעת אך מתמודדת הסמסוג בנושא ההשתקפות. מול הסוני.
הרגלי צפייה : 50 אחוז צפייה בשידורים רגילים ,30 אחוז כבלים - HD ,והשאר משחקים.
תודה מראש לכולם.

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

קרא את השרשור הבא:
B610 מול V5500 מול 8404
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0

בהצלחה.... 8)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

סופרפלזמה כתב:שלום חברים לאחר סקר שוק מקיף שבצעתי שכלל ביקור בחניות, וקריאה בפורום הגיעו לגמר של המסכים שלהל'ן.
סוני V5500 ו סמסוג B610. אני דיי מתלבט בן שני המסכים הללו למרות ואף כל מה שקראתי בפורום.
ההתלבטות היא בעיקר לעובדה שלסמסוג יש 100 הרץ מול ה 50 של הסוני. מעבר לזה האם המחיר של הסוני שווה את התמורה , (קבלתי היום הצעה ב 9 K )או שמשלמים על השם מחיר מופרז ? אשמח באם תעזרו להחליט כדי לסיים את הסיוט :twisted:
להל'ן הנתונים: מרחק צפייה 3.5-4 מטר (תלוי במיקום הישיבה) סלון מואר -לכן חשוב לי לדעת אך מתמודדת הסמסוג בנושא ההשתקפות. מול הסוני.
הרגלי צפייה : 50 אחוז צפייה בשידורים רגילים ,30 אחוז כבלים - HD ,והשאר משחקים.
תודה מראש לכולם.
...
סופרפלזמה

שים לב ..... בחרת שתי מסכים שלא נמצאים באותה קטגוריה .

להשוואה בין הסוני דגם v-5500 תשווה לסמסונג דגם b-550 . שתייהם 50 הרץ .
להשוואה בין הסוני דגם w-5500 תשווה לסמסונג דגם b-610 . שתייהם 100 הרץ .

היתרון של הסוני הוא בכניסות הסקרט שלו שמעולות לחיבור לממיר רגיל ולמתיחה חכמה .
היתרון של הסמסונג הוא בתנועה מהירה על המסך צבעים עשירים ועיצוב חיצוני של המסך . וכמובן מחיר זול יותר מהסוני .

לכן גש וראה את המסכים בעיניים ותיבחר את המתאימה לך ביותר .

מומלץ לרכוש יבוא רשמי .
סוני .ישפאר .
סמסונג מיני ליין .
שתייהם 3 שנות אחריות .

בהצלחה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

9000es כתב:היתרון של הסמסונג הוא בתנועה מהירה על המסך צבעים עשירים ועיצוב חיצוני של המסך . וכמובן מחיר זול יותר מהסוני .(Y)
...
9000es, למה אתה מתכוון בתנועה מהירה? האם הסמסונג 610 מתמודדת עם זה לדעתך יותר טוב (בחיבור HDMI) מאשר הסוני W? עניין המתיחה החכמה או "צבעים יותר טבעיים" של הסוני פחות חשוב לי. פחות מריחה בתנועות מהירות, לעומת זאת, זה מבחינתי יתרון הרבה יותר חשוב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

סופרפלזמה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה לכל המשיבים (Y)
כרגע ההתלבטות היא בן הסוני V5500 לבין הפיליפס 8404 . אני יודע שחלק מהחברים יגידו ששני המסכים הללו לא באותה הקטגוריה בגלל שאחד הוא 50 הרץ והשני 100 .בכל אופן אלה שני המסכים שהיגיעו מבחינתי לגמר.
ההתלבטיות שלי כרגע בן שני המסכים הם ,שלסוני אין 100 הרץ (ה W יקר מידי עבורי )כמו לפיליפס ,ומאידך לפיליפס רק 2 אחריות לעומת 3 שנים של סוני. דרך אגב קבלתי מחיר של 9K לסוני מה דעתכם.
דרך אגב ירידתי מהסמסוג למרות שגם הוא מסך מעולה ,בגלל בעיות של ההשתקפות.הסלון שלי מואר מידי.

Rainbow
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #6 

סופרפלזמה כתב:תודה לכל המשיבים (Y)
דרך אגב ירידתי מהסמסוג למרות שגם הוא מסך מעולה ,בגלל בעיות של ההשתקפות.הסלון שלי מואר מידי.
...
מה הקשר בין השתקפות ולסמסונג הנ''ל?
היא LCD ולא פלזמה..אולי אתה מתבלבל עם דגם 650? 8O 8O

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #7 

pixies כתב:
9000es כתב:היתרון של הסמסונג הוא בתנועה מהירה על המסך צבעים עשירים ועיצוב חיצוני של המסך . וכמובן מחיר זול יותר מהסוני .(Y)
...
9000es, למה אתה מתכוון בתנועה מהירה? האם הסמסונג 610 מתמודדת עם זה לדעתך יותר טוב (בחיבור HDMI) מאשר הסוני W? עניין המתיחה החכמה או "צבעים יותר טבעיים" של הסוני פחות חשוב לי. פחות מריחה בתנועות מהירות, לעומת זאת, זה מבחינתי יתרון הרבה יותר חשוב.
...
pixies
שלום לך .

סמסונג ידועים באיכות מעולה בתנועה מהירה על המסך .

כל הפרסומות שלהם הם לגבי תנועה מהירה על המסך .

ראיתי את ה 610 מסך מעולה .

ראיתי את הסוני w גם הוא מסך מדהים יש לו מנגנון מולטי פלוו ומעבד תמונה BE-3 הכי מתקדם של סוני .

שתי המסכים מעולים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

סופרפלזמה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אוקיי חברים מחר אני קונה את ה V5500 של סוני 46 אינץ

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”