גם לאומי שחררו את האפליקציה שלהם
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
האפליקציה חביבה, עובדת ממש יפה.
בתאכלס, היחידים שנשארו שאני צריך אפליקציה שלהם זה מכבי שירותי בריאות (מעקב ותזכורות אחרי בדיקות ותורים לי ולילדים...).
בתאכלס, היחידים שנשארו שאני צריך אפליקציה שלהם זה מכבי שירותי בריאות (מעקב ותזכורות אחרי בדיקות ותורים לי ולילדים...).
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
עופרoferlaor כתב:האפליקציה חביבה, עובדת ממש יפה.
בתאכלס, היחידים שנשארו שאני צריך אפליקציה שלהם זה מכבי שירותי בריאות (מעקב ותזכורות אחרי בדיקות ותורים לי ולילדים...)....
נוהל כאפה
במיוחד כשהיית שותף לשרשור..
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מוזר..adsagi כתב:זכיתי לראות את מסך הפתיחה, מעבר לכך שום דבר. לא ניתן להכניס את האות U לתוך תיבת הסיסמה (וגם לא לשאר התיבות). ומאחר והיא חלק מהסיסמה שלי......
בדקתי ברגע שפרסמת,
באמת ה- U לא הגיב בססמא.
עכשיו עובד.
יכול שכשבדקת, לא היתה לך קישוריות..?
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 07/12/2009 12:32, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
נשבע לכם לא מבין (אולי משהו יאיר את עיניי)
למה אני צריך אפליקציה לבנק /לgmail / לקופת חולים או השם יודע למה ...אם יש לי מכשיר עם דפדפן (לפחות ככה צריך להיות) שיודע להציג את כל האתרים מהר ובצורה שלמה ויפה ...
למה אני צריך אפליקציה לבנק /לgmail / לקופת חולים או השם יודע למה ...אם יש לי מכשיר עם דפדפן (לפחות ככה צריך להיות) שיודע להציג את כל האתרים מהר ובצורה שלמה ויפה ...
עדיין לא עובד לי, אבל התברר שזה לא משנה. הסיסמא היא case-insensitive. הייתי בשוק כשאמרו לי את זה.Giliboy כתב:מוזר..adsagi כתב:זכיתי לראות את מסך הפתיחה, מעבר לכך שום דבר. לא ניתן להכניס את האות U לתוך תיבת הסיסמה (וגם לא לשאר התיבות). ומאחר והיא חלק מהסיסמה שלי......
בדקתי ברגע שפרסמת,
באמת ה- U לא הגיב בססמא.
עכשיו עובד.
יכול שכשבדקת, לא היתה לך קישוריות..?...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
כשתתקין תביןuris כתב:נשבע לכם לא מבין (אולי משהו יאיר את עיניי)
למה אני צריך אפליקציה לבנק /לgmail / לקופת חולים או השם יודע למה ...אם יש לי מכשיר עם דפדפן (לפחות ככה צריך להיות) שיודע להציג את כל האתרים מהר ובצורה שלמה ויפה ......
האפליקציה יותר נוחה לשימוש ומותאמת למסך.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
זה בדיוק הענין ...שבגללו צריך סלולרי עם מסך גדול ונוחות גלישה כמו מחשב.yaronkle כתב:כשתתקין תביןuris כתב:נשבע לכם לא מבין (אולי משהו יאיר את עיניי)
למה אני צריך אפליקציה לבנק /לgmail / לקופת חולים או השם יודע למה ...אם יש לי מכשיר עם דפדפן (לפחות ככה צריך להיות) שיודע להציג את כל האתרים מהר ובצורה שלמה ויפה ......
האפליקציה יותר נוחה לשימוש ומותאמת למסך....
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
איתור רופאיםoferlaor כתב:האפליקציה חביבה, עובדת ממש יפה.
בתאכלס, היחידים שנשארו שאני צריך אפליקציה שלהם זה מכבי שירותי בריאות (מעקב ותזכורות אחרי בדיקות ותורים לי ולילדים...)....
קביעת תורים