עזרה ברכישת מסך
אני מעוניין לרכוש מסך LCD או LED בגודל 52'' ומעלה (מרחק צפייה של כ 5.5 מטר) בתקציב עד 15K .
התכנים הם חצי SD וחצי HD (למרות זאת אני לא מעוניין בפלזמה) .
חשוב שלא תהיה השתקפות "מופרזת" ושיהיה מנגנון מתיחה חכם לשידורי ה SD .
איזה מסך מומלץ ?
תודה
התכנים הם חצי SD וחצי HD (למרות זאת אני לא מעוניין בפלזמה) .
חשוב שלא תהיה השתקפות "מופרזת" ושיהיה מנגנון מתיחה חכם לשידורי ה SD .
איזה מסך מומלץ ?
תודה
פתח שרשור חדש בנוגע לבחירה סביב שלושת המסכים הללוsufgi123 כתב:OK
השאלה הזאת בטח כבר נשאלה אבל בכל זאת
איזה מהשלושה מסכים הוא העדיף
סמסונג B7000
סמסונג B750
סוני W5500...
ותנמק מהי סביבת הצפייה שלך
מה המרחק
מה התקציב
ומה חשוב לך שיהיה בטלוויזיה
נושר מסודר, קצר ולעניין על מנת שתכל לקבל מענה מוצלח
בהצלחה
למה לפתוח עוד שרשור סתם ?
הרי נושא השרשור הוא בקשת עזרה לרכישת מסך .
כבר בפוסט הראשון רשמתי את המרחק ,התקציב ,חומר הצפייה ונושא ההשתקפות (עדיתי שיעורי בית לפני פרסום השרשור
)
לגבי המתיחה החכמה של מסך כזה או אחר , אם אני מחבר RGB לרסיבר שמבתצ upscaling ומעביר את האות ל HDMI , האם הרסיבר
אמור לבצע את המתיחה החכמה ולא המסך ? האם רסיברים כמו ימהה 3900,פיוניר LX81 וכד' יודעים לבתע את המתיחה ?
תודה
הרי נושא השרשור הוא בקשת עזרה לרכישת מסך .
כבר בפוסט הראשון רשמתי את המרחק ,התקציב ,חומר הצפייה ונושא ההשתקפות (עדיתי שיעורי בית לפני פרסום השרשור
לגבי המתיחה החכמה של מסך כזה או אחר , אם אני מחבר RGB לרסיבר שמבתצ upscaling ומעביר את האות ל HDMI , האם הרסיבר
אמור לבצע את המתיחה החכמה ולא המסך ? האם רסיברים כמו ימהה 3900,פיוניר LX81 וכד' יודעים לבתע את המתיחה ?
תודה
יש לי ממיר לווין (צלחת פרטית) והיציאות ממנו הן קומפוסיט ו RGB .
השאלה היא האם הרסיברים יודעים לבצע מתיחה חכמה כשאני מבצע upscaling ומוציא את האות דרך HDMI ?
אם אני מעביר אות של 480P או 576P לרסיבר (דרך RGB) והרסיבר רק ממיר את האות לדיגיטלי ומעביר אותו דרך ה HDMI , האם
במצב זה המסך נכנס לפעולה ומבצע את המתיחה ?
השאלה היא האם הרסיברים יודעים לבצע מתיחה חכמה כשאני מבצע upscaling ומוציא את האות דרך HDMI ?
אם אני מעביר אות של 480P או 576P לרסיבר (דרך RGB) והרסיבר רק ממיר את האות לדיגיטלי ומעביר אותו דרך ה HDMI , האם
במצב זה המסך נכנס לפעולה ומבצע את המתיחה ?