noyitz כתב:theAman כתב:noyitz כתב:תמשיך ללחוץ אין לך מה להפסיד...
תגיע עד לשלב שמתאמים טכנאי לבוא לקחת את הציוד, ממש תקבע תאריך ושעה.
תתאם טכנאי לעוד איזה שבוע. עוד יתקשרו אליך במהלך השבוע. מקסימום תמיד תוכל להתקשר יום לפני הטכנאי ולהגיד שאתה מוכן להצעה האחרונה.
אם יש לך ביצים ממש גדולות, חכה לטכנאי גם הוא לפעמים מציע, אבל זה כבר סיכון גדול מידי...
...
לא צריך ביצים גדולות.
שיבואו לנתק.
הכי גרוע תצטרף בתור לקוח חדש/חוזר ותראה אילו מבצעים יציעו לך אז...
...
בתור לקוח חדש לא תקבל את אותם ההצעות, בדרך כלל תקבל הצעות טובות פחות.
שמע אני אומר את זה מניסיון אני הרחקתי לכת ככה עם סלקום, אמרתי להם שינתקו לי את הקו וחיכיתי לטלפון מהם שהמחיר ירד, חצי שעה אחרי התקשרו אליי אנשים הבייתה שאמרו לי שהמנוי שלי מנותק. התקשרתי לסלקום להגיד שיחזירו את הקו, אז הם אמרו לי "אה אתה רוצה לחזור, תגיע למרכז שירות לחתום על טפסים..." רק היה חסר שיקראו בכריזה את השם שלי שנכנסתי למרכז שירות. "הגיע הבחור שאמר נתקו נתקו ואז התקשר שנחזיר אותו..." מאז קבעתי לי כלל, להגיע עד יום לפני הניתוק...
...
אני לא הייתי חוזר אליהם...
יש לך כלקוח סלולר עוד 2 חברות ולפותח השרשור יש עוד חברת שידורים שהוא יכול להצטרף אליה.
אני התנתקתי מיס, למרות שברגע האחרון הם הציעו לי חבילה משודרגת, והתחברתי להוט עם חבילה באותו סכום.
העניין מבחינתי היה עקרוני.
עד היום יס עוד מתקשרים אליי אחת לכמה זמן ומנסים לשכנע אותי לחזור אליהם.
אם פותח השרשור קיבל מה שהוא רוצה מיס, והוא מרוצה ממה שהם נותנים לו, שיישאר שם.
אם לא, שיעבור למתחרים.
צריך לקחת בחשבון שאם הולכים עד הסוף, יש סיכוי לניתוק (זה לא משנה אם זה סלולר או לווין/כבלים), אלו הם כללי המשחק (כן, זה נהיה משחק, גם מצד הצרכנים וגם מצד החברות, משהו כמו Chicken, בוא נראה מי ימצמץ ראשון).