מדוע קבצי וידאו חדשים לא נתמכים ב- XTREAMER ?
רכשתי את האקסטרימר לפני כחודש מבאג ועדכנתי קושחה ל- 2.02 שפתרה בעיית ניגון קבצים דרך הרשת.
אך נתקלתי בבעיה לנגן קבצי AVI שהורדו מהרשת כגון: פרק בסדרה מגדלים באויר או סטרגייט. וכן סרטים נוספים.
ההודעה שאני מקבל קובץ לא חוקי - האם מישהו נתקל בבעיה?
ממה היא נובעת?
האם יש פתרון ?
אגב המרה של הקובץ בתוכנת DIVX מאפשרת פתיחה של הקובץ החדש באקסטרימר.
תודה מראש לעוזרים
אך נתקלתי בבעיה לנגן קבצי AVI שהורדו מהרשת כגון: פרק בסדרה מגדלים באויר או סטרגייט. וכן סרטים נוספים.
ההודעה שאני מקבל קובץ לא חוקי - האם מישהו נתקל בבעיה?
ממה היא נובעת?
האם יש פתרון ?
אגב המרה של הקובץ בתוכנת DIVX מאפשרת פתיחה של הקובץ החדש באקסטרימר.
תודה מראש לעוזרים
מוזר, אני הורדתי כמה סדרות ב AVI והם נוגנו היטב. יכול להיות שמשהו בקידוד שלהם לא בסדר, כי כפי שאמרת המרה מחדש פותרת את הבעיה.
טוב חברים
בדקתי גם עם קובץ נוסף פרק 10 של סטרגייט יוניברס באיכות HD ללא תרגום ושוב מתקבלת ההודעה קובץ לא חוקי!
למישהו יש רעיון מדוע?
לציין שכל הסרטים שהורדו לאחרונה מאתר WNET אינם מתנגנים באקסטרימר וזה ממש מתסכל.
בדקתי גם עם קובץ נוסף פרק 10 של סטרגייט יוניברס באיכות HD ללא תרגום ושוב מתקבלת ההודעה קובץ לא חוקי!
למישהו יש רעיון מדוע?
לציין שכל הסרטים שהורדו לאחרונה מאתר WNET אינם מתנגנים באקסטרימר וזה ממש מתסכל.
לא נראה לי שהבעיה באתר הזה, אני לפעמים מוריד ממנו (כמובן לא דרך אימיול, יש שם גם לינקים לראפיד ). בכל מקרה תנסה מאתר אחר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
erez67,
יותר נראה לי שהבעיה במקור ממנו אתה מנסה לנגן את התכנים.
נסה לנגן אותם דרך כונן מקומי. אם ככה כבר נהגת לנגן אותם, בדוק עם כונן אחר.
נסה לנגן אותם דרך כונן מקומי. אם ככה כבר נהגת לנגן אותם, בדוק עם כונן אחר.
ziv_r כתב:erez67,
נסה לנגן אותם דרך כונן מקומי. אם ככה כבר נהגת לנגן אותם, בדוק עם כונן אחר....
העברתי את הקבצים מהמחשב שברשת ממנו נוגנו שאר הקבצים לכונן נייד שחיברתי לאקסטרימר וזה עבד מצויין.
שוב נשאלת השאלה מדוע חלק מהקבצים מתנגנים וחלק לא למרות שהם באותו פורמט
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם לאחר שהעברת את הקבצים לכונן מקומי עדיין חלק מסרבים להתנגן, כנראה שהסיבה היא בקובץ עצמו אשר מופיע בפורמט לא נתמך על ידי המזרימדיה.
תודה על העזרה!ziv_r כתב:אם לאחר שהעברת את הקבצים לכונן מקומי עדיין חלק מסרבים להתנגן, כנראה שהסיבה היא בקובץ עצמו אשר מופיע בפורמט לא נתמך על ידי המזרימדיה....
זה בהחלט מובן
אך מדוע קובץ שנמצא במחשב ברשת אינו מתנגן משם ונותן הודעה שהקובץ לא חוקי וכשמעבירים אותו לכונן חיצוני שמתחבר ב- USB לאקסטרימר הבעיה נעלמת?
הרבה יותר נוח לנגן ישירות מהמחשב שמוריד את הקבצים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מההודעה הקודמת ניתן היה לחשוב כי חלק מהקבצים עדיין לא מנוגנים מכונן מקומי.
אני מסכים איתך לגבי הנוחות של ניגון בסטרימינג. כנראה שאיזה שהיא אפליקציה תופסת את הקבצים ולכן המזרימדיה לא מצליח לקרוא אותם. נסה להשבית אפליקציות כמו קיר-אש, אנטי-וירוס וכדומה וחזור על הבדיקה.
אני מסכים איתך לגבי הנוחות של ניגון בסטרימינג. כנראה שאיזה שהיא אפליקציה תופסת את הקבצים ולכן המזרימדיה לא מצליח לקרוא אותם. נסה להשבית אפליקציות כמו קיר-אש, אנטי-וירוס וכדומה וחזור על הבדיקה.
טוב חברים עשיתי כמה בדיקות והבנתי את הבעיה
זה לא קשור בפייר וול או אנטי וירוס
הבעיה בניגון הקבצים מתעוררת כאשר אני מנסה לנגן אותם מתיקיית incoming של תוכנת האימיול. כאשר העברתי את הקבצים לשיתוף אחר במחשב בכונן פיזי אחר זה עבד ללא בעיה. אני מניח שגם בשיתוף אחר תחת כונן C זה יעבוד.
תודה לכל העוזרים נקווה שהשרשור יעזור גם לאחרים
זה לא קשור בפייר וול או אנטי וירוס
הבעיה בניגון הקבצים מתעוררת כאשר אני מנסה לנגן אותם מתיקיית incoming של תוכנת האימיול. כאשר העברתי את הקבצים לשיתוף אחר במחשב בכונן פיזי אחר זה עבד ללא בעיה. אני מניח שגם בשיתוף אחר תחת כונן C זה יעבוד.
תודה לכל העוזרים נקווה שהשרשור יעזור גם לאחרים