פיליפס 8404 לעומת 5604
יש לך באתר של פיליפס את האופציה להשוואה!
בבקשה:
http://www.consumer.philips.com/c/telev ... MER%3Dtrue
בבקשה:
http://www.consumer.philips.com/c/telev ... MER%3Dtrue
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בקיצור
לא יודע מה כל המפרט הזה אומר לך אבל חוץ מה100hz...
המעבד בפיליפס 8404 יותר איכותי 14 ביט עומק צבע(פיקסל פרייס) לעומת 10 ביט(פיקסל פלוס)...והדיוק בפרטים שלו יותר טוב מכיוון שהוא מטפל בכל פיקסל בנפרד 3 פעמים ולא רק פעמיים .לכן התמונה תיהיה תמיד יותר חדה במסך הזה בהשוואה ל5604 בלי קשר למקור או איכות האות.
בנוסף יש לך כרטיס רשת ואמבילייט שמוסיף ובלי קשר לכלום אני לא מתלהב מה5604...לא מרשים במיוחד לכן הוא גם עולה משמעותית פחות.
דרך אגב לידע הכללי הרבה חברות מדרגות את המעבד שלהם, סוני, סמסונג טושיבה...כדאי לשים לב לדירוג של המעבד ע''י החברה, שמשווים בין שני דגמים של אותה חברה.
המעבד בפיליפס 8404 יותר איכותי 14 ביט עומק צבע(פיקסל פרייס) לעומת 10 ביט(פיקסל פלוס)...והדיוק בפרטים שלו יותר טוב מכיוון שהוא מטפל בכל פיקסל בנפרד 3 פעמים ולא רק פעמיים .לכן התמונה תיהיה תמיד יותר חדה במסך הזה בהשוואה ל5604 בלי קשר למקור או איכות האות.
בנוסף יש לך כרטיס רשת ואמבילייט שמוסיף ובלי קשר לכלום אני לא מתלהב מה5604...לא מרשים במיוחד לכן הוא גם עולה משמעותית פחות.
דרך אגב לידע הכללי הרבה חברות מדרגות את המעבד שלהם, סוני, סמסונג טושיבה...כדאי לשים לב לדירוג של המעבד ע''י החברה, שמשווים בין שני דגמים של אותה חברה.
Re: בקיצור
תודה רבהisraeli1948 כתב:לא יודע מה כל המפרט הזה אומר לך אבל חוץ מה100hz...
דרך אגב לידע הכללי הרבה חברות מדרגות את המעבד שלהם, סוני, סמסונג טושיבה...כדאי לשים לב לדירוג של המעבד ע''י החברה, שמשווים בין שני דגמים של אותה חברה....
היכן ניתן לראות את הדירוג?