עם חיבור HDMI על Auto format המסך לא משתנה ,פיליפס 7403
-
rgulian
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 709
- שם מלא: רמי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
לי עדיין אין YES HD ,יש רגיל .
אצלי מחובר עם כבל SCART ,המסך נפתח אוטו' עם הוא מוגדר על Auto format .
אצל אחי יש YES HD ומחובר עם HDMI ומוגדר על Auto format ,אבל המסך לא משתנה .
עם חיבור SCART זה משתנה .
האם זה משהו שצריך להגדיר בממיר ?
תודה ...
אצלי מחובר עם כבל SCART ,המסך נפתח אוטו' עם הוא מוגדר על Auto format .
אצל אחי יש YES HD ומחובר עם HDMI ומוגדר על Auto format ,אבל המסך לא משתנה .
עם חיבור SCART זה משתנה .
האם זה משהו שצריך להגדיר בממיר ?
תודה ...
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
בכבל HDMI אין Auto Format כמו זה שיש ב- SCART.
ב- SCART מתבצע Auto Format במעבר מ- 4:3 ל- 16:9 ובחזרה.
ב- HDMI מתבצע Auto Format במעבר מרזולוציית SD לרזולוציית HD ובחזרה. (כמובן, הממיר צריך להיות ברזולוציית Auto בשביל זה).
ב- HDMI מתבצע Auto Format במעבר מרזולוציית SD לרזולוציית HD ובחזרה. (כמובן, הממיר צריך להיות ברזולוציית Auto בשביל זה).
אצלי בפיליפס 8404, בחיבור HDMI של הפופקורן, יש מצב movIE 16X9 וזה מגדיל את התמונה לכל המסך.smallville4r כתב:בכבל HDMI אין Auto Format כמו זה שיש ב- SCART.
ב- HDMI מתבצע Auto Format במעבר מרזולוציית SD לרזולוציית HD ובחזרה. (כמובן, הממיר צריך להיות ברזולוציית Auto בשביל זה)....
ה AUTO FORMAT לא עושה כמעט כלום
לי יש 8404, היום הוט התקינו לי ממיר HD דרך חיבור HDMI ופתאום גיליתי ש-Auto Format הפסיק לעבוד, התמונה מרוחה ולא משתנה בצורה דינמית. ממש מבאס.
אומנם יש אפשרות לחבר כבל נוסף (Scart או RCA), ואז השינוי האוטומתי עובד, אבל המשמעות שצריך לשנות מקור בטלויזיה כל פעם שעוברים מערוץ SD 4:3 לערוץ HD ובחזרה.
כנראה שהמנוע האוטומטי של פיליפס עובד רק על הכניסות האנלוגיות. חבל ומאכזב.
אומנם יש אפשרות לחבר כבל נוסף (Scart או RCA), ואז השינוי האוטומתי עובד, אבל המשמעות שצריך לשנות מקור בטלויזיה כל פעם שעוברים מערוץ SD 4:3 לערוץ HD ובחזרה.
כנראה שהמנוע האוטומטי של פיליפס עובד רק על הכניסות האנלוגיות. חבל ומאכזב.
מצאתי קישור הבא, שמאפשר לעקוף את הבעיה, ע"י מעבר למקור אחר וחזרה (HDMI1->HDMI2->HDMI1):
http://www.avforums.com/forums/lcd-led- ... l9732.html
זה באמת עובד, אבל מעצבן נורא. זה מוכיח שהטלוויזיה מסוגל לזהות את השוליים בצדדים, אבל משום מה לא מנסה לעשות את זה בחיבור HDMI בהפעלה ראשונית.
אני כנראה אשתמש בחיבור Scart, ורק כאשר אמצא משהו מעניין לראות בערוץ HD מסויים, אעביר את המקור ל-HDMI.
מעצבן, מקווה שאמצא פתרון אחר בעתיד.
http://www.avforums.com/forums/lcd-led- ... l9732.html
זה באמת עובד, אבל מעצבן נורא. זה מוכיח שהטלוויזיה מסוגל לזהות את השוליים בצדדים, אבל משום מה לא מנסה לעשות את זה בחיבור HDMI בהפעלה ראשונית.
אני כנראה אשתמש בחיבור Scart, ורק כאשר אמצא משהו מעניין לראות בערוץ HD מסויים, אעביר את המקור ל-HDMI.
מעצבן, מקווה שאמצא פתרון אחר בעתיד.