האם כדאי לקנות מזרימדיה בחול?
שלום
בחודש הבא אני מתכנן להיות בניו יורק ורציתי לשאול האם מנסיונכם זה משתלם יותר לקנות שם סטרימר ( מחיר , הצורך באחריות)?
על מה צריך להקפיד בעת קניית סטרימר בחול כדי שיעבוד בארץ פרט לשנאי מתאים?
מהביקורות והסיקורים בפורום ( חייב לציין שהם מקצועיים ביותר) חשבתי על ה Xtreamer או Hour C-200 או Venice V38 HD .
תודה
עופר
בחודש הבא אני מתכנן להיות בניו יורק ורציתי לשאול האם מנסיונכם זה משתלם יותר לקנות שם סטרימר ( מחיר , הצורך באחריות)?
על מה צריך להקפיד בעת קניית סטרימר בחול כדי שיעבוד בארץ פרט לשנאי מתאים?
מהביקורות והסיקורים בפורום ( חייב לציין שהם מקצועיים ביותר) חשבתי על ה Xtreamer או Hour C-200 או Venice V38 HD .
תודה
עופר
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כשמביאים את המוצר מחו"ל, האחריות המקומית היא הפשרה המשמעותית.
קיים נושא הטיב הכללי של המוצר וגם מזל נטו.
לדעתי, במקרה של האקסטרימר, ההבדל בין המחיר בארץ לחו"ל אינו משמעותי, ולכן האפשרות לרכוש אותו בארץ ב-749 ש"ח, כולל אחריות, הינה סבירה בהחלט.
לגבי ה-C200, מדובר על הבדל משמעותי הרבה יותר (כ-1,800 ש"ח בייבוא אישי, לעומת 2,890 בארץ), ולכן אני חושב שפה יש בהחלט מקום לשקול קניה בחו"ל.
אתה מקבל אחריות בינלאומית לשנה, ולגבי החשמל, אתה פשוט מחליף כבל (כ-15 ש"ח).
לדעתי, במקרה של האקסטרימר, ההבדל בין המחיר בארץ לחו"ל אינו משמעותי, ולכן האפשרות לרכוש אותו בארץ ב-749 ש"ח, כולל אחריות, הינה סבירה בהחלט.
לגבי ה-C200, מדובר על הבדל משמעותי הרבה יותר (כ-1,800 ש"ח בייבוא אישי, לעומת 2,890 בארץ), ולכן אני חושב שפה יש בהחלט מקום לשקול קניה בחו"ל.
אתה מקבל אחריות בינלאומית לשנה, ולגבי החשמל, אתה פשוט מחליף כבל (כ-15 ש"ח).
נערך לאחרונה על ידי Irus ב 06/12/2009 23:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
בנוסף למה שרשם Irus, מזרימי מדיה לרוב אינם מוצר מדף, לפיכך הסיכוי קטן למצוא אותם זמינים בחנויות.
באם מזמינים ישירות מהאתר של היצרן ושולחים לארה"ב, אז לא משלמים מיסים.Irus כתב:כשמביאים את המוצר מחו"ל, האחריות המקומית היא הפשרה המשמעותית.
אתה מקבל אחריות בינלאומית לשנה, ולגבי החשמל, אתה פשוט מחליף כבל (כ-15 ש"ח)....
ההכנסה לארץ... זה תלוי באם רוצים לשלם מכסים או להכניס למזוודה
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
Irus כתב: האריזה שלו ענקית ואני לא הייתי מוציא אותו, אלא אם כן אין לך בעיה לשלוח אותו לסין לתיקונים...
על מה אתה מדבר? על חשש להוציא אותו מהאריזה ולשים אותו בבגדים בתוך המזוודה?
הביאו לי ככה PS3 שזה מכשיר יותר גדול לדעתי ולא קרה לו כלום
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
נא להחזיר את השרשור מהפסים הבלתי חוקיים שהוא קיבל חזרה לנושאו המקורי, אחרת אתם גורמים לסגירתו.