Tekken 6 -Surround
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
ה- Tekken 6 הגיע אתמול.
בלי אסטרטגיות, בלי להסתבך יותר מדי, פשוט לשים את הדיסק ולתת בראש. לפעמים צריך גם משחקים כאלה..
שאלה לגבי פורמטי ה- Audio:
על האריזה מצוין גם Dolby digital וגם DTS. האם זה אומר שבתפריט המשחק צריכה להיות אופציה לברור בין השניים?
בפועל, מה שאני מקבל בתפריט זה לברור בין Surround ל- Stereo בלבד, והבחירה ב- Surround היא דווקא Dolby-
איך, אם בכלל, מאפשרים DTS ?
תודה
ה- Tekken 6 הגיע אתמול.
בלי אסטרטגיות, בלי להסתבך יותר מדי, פשוט לשים את הדיסק ולתת בראש. לפעמים צריך גם משחקים כאלה..
שאלה לגבי פורמטי ה- Audio:
על האריזה מצוין גם Dolby digital וגם DTS. האם זה אומר שבתפריט המשחק צריכה להיות אופציה לברור בין השניים?
בפועל, מה שאני מקבל בתפריט זה לברור בין Surround ל- Stereo בלבד, והבחירה ב- Surround היא דווקא Dolby-
איך, אם בכלל, מאפשרים DTS ?
תודה
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
הרסיבר לא מוציא לפי הסיגנל שהוא מזהה..?בועזון כתב:אין אפשרויות Audio בתפריט של המשחק? בכל מקרה, אפשר לנסות לשנות את מצב הסוראונד ברסיבר (כמו בסרטי DVD עם שני הפורמטים: הDVD משדר את שניהם ואתה יכול לברור ביניהם ברסיבר, או להגדיר את ה-DVD)...
למרות שכשאני חושב על זה, הרסיבר הראה על הצג DD גם כאשר המשחק היה מוגדר על Stereo. מוזר, לא..?
רק אחרי שזיהיתי שאני לא ממש בסאונד היקפי, למרות החיווי על צג הרסיבר, הגדרתי במשחק ואז קבלתי את ה- DD באמת, ולא רק על הצג..
אני אנסה לעשות משהו מהרסיבר.