אחרי כל הדחיות - האייפון מגיע לארץ הקודש
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בחצות, בין יום רביעי ליום חמישי (9-10/12) זה יקרה.
כל 3 החברות הסלולריות כמו גם iDigital יפתחו את שעריהן לכל מי שמעוניין לרכוש את המכשיר הנחשק מבית אפל.
המחירים עדיין לא ידועים (חוץ מהשערות שכבר העלינו כאן) וכנראה שנדע בוודאות רק בזמן פתיחת החנויות למכירת המכשירים.
ניתן לצפות שגם בארץ כמו בכל העולם, יהיו תורים ארוכים של אנשים שימתינו לפתיחת החנויות, וכנראה שגם פה החברות ייצרו חוסר מכוון במלאי המכשירים, כדי להוסיף עוד קצת לבאזזז מסביב.
http://www.mako.co.il/news-money/tech/A ... =978777604
כל 3 החברות הסלולריות כמו גם iDigital יפתחו את שעריהן לכל מי שמעוניין לרכוש את המכשיר הנחשק מבית אפל.
המחירים עדיין לא ידועים (חוץ מהשערות שכבר העלינו כאן) וכנראה שנדע בוודאות רק בזמן פתיחת החנויות למכירת המכשירים.
ניתן לצפות שגם בארץ כמו בכל העולם, יהיו תורים ארוכים של אנשים שימתינו לפתיחת החנויות, וכנראה שגם פה החברות ייצרו חוסר מכוון במלאי המכשירים, כדי להוסיף עוד קצת לבאזזז מסביב.
http://www.mako.co.il/news-money/tech/A ... =978777604
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
שני דברים:
1. קשה לי מאוד להאמין שנראה תורים מחוץ לחנויות הסלולר כדי לרכוש את האייפון. במיוחד לא כמו שרואים בארה"ב.
אחת מהסיבות (מלבד שמדובר באופי צרכני שבישראל לא קיים), הרי שמי שעומד בתורים אלו מאמצים מקדימים ואלו כבר קנו את האייפון לפני חודשים.
2. דבר נוסף שקשה לי להאמין לגביו הוא שהחברות ייצרו חוסר מכוון. אנחנו מדברים על השקה בו זמנית של שלוש חברות סלולר עם מכשיר דגל שיש המון רעש וציפייה לגביו. חוסר בחברה אחת עלול לגרום לנדידה לחברה אחרת כדי לקנות את המכשיר. היום בעידן ניידות המספרים זה לא יהיה חריג.
1. קשה לי מאוד להאמין שנראה תורים מחוץ לחנויות הסלולר כדי לרכוש את האייפון. במיוחד לא כמו שרואים בארה"ב.
אחת מהסיבות (מלבד שמדובר באופי צרכני שבישראל לא קיים), הרי שמי שעומד בתורים אלו מאמצים מקדימים ואלו כבר קנו את האייפון לפני חודשים.
2. דבר נוסף שקשה לי להאמין לגביו הוא שהחברות ייצרו חוסר מכוון. אנחנו מדברים על השקה בו זמנית של שלוש חברות סלולר עם מכשיר דגל שיש המון רעש וציפייה לגביו. חוסר בחברה אחת עלול לגרום לנדידה לחברה אחרת כדי לקנות את המכשיר. היום בעידן ניידות המספרים זה לא יהיה חריג.
אלי חבוש
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני מוכרח להודות שמאוד קשה לי לגבש דעה לגביי האייפון בישראל. אני חושב שהעם שלנו כ"כ שונה בהתנהגות הצרכנית שלו, שפשוט לא ניתן לנחש מראש איך הוא ינהג, מבלי לערוך סקרים וקבוצות מיקוד.
מצד אחד, אני מסכים לחלוטין עם אלי. יש לי הרגשה שאחוז גבוה מאוד מאותם אלה ש"חייבים" אייפון, כבר השיג אותו.
מצד שני, אנחנו כעם אוהבים מאוד מותגי יוקרה, ונוטים לנהוג כעדר עיוור. בהחלט יכול להיות שכולם רוצים אייפון, גם מבלי להבין מה יתרונותיו/חסרונותיו, ולו רק כדי שיהיה להם אייפון. "מיציבושי", מזדה 323, פולקסוואגן גולף ואח"כ פאסאט. לא חסרות דוגמאות לרכישות שנעשות "כי גם אני רוצה".
אני מנחש שהאמת נמצאת איפשהו באמצע:
כן נראה תורים - אבל בטח שלא כמו בארה"ב או בהופעה של דפש מוד בארץ
כן תהיה מכירה ערה של מכשירים - אבל לא הסתערות מטורפת ובטח שלא מספיק כדי לכסות על הכמות שהחברות התחייבו למכור.
כן כניסה של אפליקציות ישראליות רבות ל-appstore - אבל לא להיטים ענקיים ומטופשים כמו iFart בעברית, שלא יתפוס אצל הישראלים כי הוא פשוט מדי.
בכל אופן - יהיה מאוד מאוד מעניין.
מצד אחד, אני מסכים לחלוטין עם אלי. יש לי הרגשה שאחוז גבוה מאוד מאותם אלה ש"חייבים" אייפון, כבר השיג אותו.
מצד שני, אנחנו כעם אוהבים מאוד מותגי יוקרה, ונוטים לנהוג כעדר עיוור. בהחלט יכול להיות שכולם רוצים אייפון, גם מבלי להבין מה יתרונותיו/חסרונותיו, ולו רק כדי שיהיה להם אייפון. "מיציבושי", מזדה 323, פולקסוואגן גולף ואח"כ פאסאט. לא חסרות דוגמאות לרכישות שנעשות "כי גם אני רוצה".
אני מנחש שהאמת נמצאת איפשהו באמצע:
כן נראה תורים - אבל בטח שלא כמו בארה"ב או בהופעה של דפש מוד בארץ
כן תהיה מכירה ערה של מכשירים - אבל לא הסתערות מטורפת ובטח שלא מספיק כדי לכסות על הכמות שהחברות התחייבו למכור.
כן כניסה של אפליקציות ישראליות רבות ל-appstore - אבל לא להיטים ענקיים ומטופשים כמו iFart בעברית, שלא יתפוס אצל הישראלים כי הוא פשוט מדי.
בכל אופן - יהיה מאוד מאוד מעניין.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
תור יהיה.
לא בדיוק יודע איפה ואיך, אבל יהיה תורים גם אם החברות "ייצרו" תורים...
לא בדיוק יודע איפה ואיך, אבל יהיה תורים גם אם החברות "ייצרו" תורים...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

זה לא ממש כמו מקדונלדס, היות וכל "המכורים" כבר מחזיקים במכשיר, ומרבית הלקוחות הפוטנציאליים לפחות כבר נחשפו לאייפון כשראו אותו אצל מישהו אחר.
כשמקדונלדס הגיעה לארץ, רוב הישראלים לא טעמו ולא הכירו את ההמבורגר ולכן התורים.
עם כבר, זה מזכיר את התורים לסלקום, בפתיחה. היו הבטחות למכשירים חדשים ומיוחדים, ושירות מיוחד.
למרות שלדעתי התורים לסלקום נגרמו בסופו של דבר בגלל ההבטחה למחיר זול יותר.
כשמקדונלדס הגיעה לארץ, רוב הישראלים לא טעמו ולא הכירו את ההמבורגר ולכן התורים.
עם כבר, זה מזכיר את התורים לסלקום, בפתיחה. היו הבטחות למכשירים חדשים ומיוחדים, ושירות מיוחד.
למרות שלדעתי התורים לסלקום נגרמו בסופו של דבר בגלל ההבטחה למחיר זול יותר.
-
AviBiton
- גורו HTmobile

לפי YNET, סלקום ופלאפון יערכו מכירות כבר בלילה שבין רביעי לחמישי בהשתתפות סלבריטאים.
אורנג' לא מתכוונים להצטרף לחגיגה ואצלם הכל יהיה כרגיל, הם לא יפתחו דוכנים בחצות הלילה.
iDigital (שלה חוזה הפצה עם פלאפון) תפתח גם היא את סניפיה (המעטים) למכירה בחצות.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3815684,00.html
אורנג' לא מתכוונים להצטרף לחגיגה ואצלם הכל יהיה כרגיל, הם לא יפתחו דוכנים בחצות הלילה.
iDigital (שלה חוזה הפצה עם פלאפון) תפתח גם היא את סניפיה (המעטים) למכירה בחצות.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3815684,00.html
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
Pavelz,
שווה שתסמן לך ביומן בעוד חצי שנה לקרוא את השרשור הזה ותראה שכמות המשתמשים בישראל באייפון תרקיע שחקים.
שווה שתסמן לך ביומן בעוד חצי שנה לקרוא את השרשור הזה ותראה שכמות המשתמשים בישראל באייפון תרקיע שחקים.
חיוביzovirax כתב:האם זה נכון שבמקרה של תקלה ב IPHONE, פונים לאפל ולא לשירות של הסלולר?...
הבנתי שהחברות יתנו שירות רק עבור איזשהו מפסק שנמצא במכשיר ושנוטה להתקלקל(לא הבנתי בדיוק איזה מפסק).
מעבר לזה-ישירות למעבדה של אפל
-
AviBiton
- גורו HTmobile

בטח מדובר במפסק של ה-SILENT.yosifon כתב:חיוביzovirax כתב:האם זה נכון שבמקרה של תקלה ב IPHONE, פונים לאפל ולא לשירות של הסלולר?...
הבנתי שהחברות יתנו שירות רק עבור איזשהו מפסק שנמצא במכשיר ושנוטה להתקלקל(לא הבנתי בדיוק איזה מפסק).
מעבר לזה-ישירות למעבדה של אפל...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
תאמין לי מהפה שלך לאוזניי מסעודה משדרות. אני לא רואה את זה קורה אבל כולי תקווה.oferlaor כתב:Pavelz,
שווה שתסמן לך ביומן בעוד חצי שנה לקרוא את השרשור הזה ותראה שכמות המשתמשים בישראל באייפון תרקיע שחקים....
Need more cowbell
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

עופר, די ברור שהכמות תהיה יותר מהיום, אבל השאלה היא *כמה* יותר.oferlaor כתב:Pavelz,
שווה שתסמן לך ביומן בעוד חצי שנה לקרוא את השרשור הזה ותראה שכמות המשתמשים בישראל באייפון תרקיע שחקים....
מצד אחד, המכשיר יהיה מספיק יקר כדי להוות סמל סטטוס, אפילו שיש לכולם (ר"ע טוארג).
מצד שני, הוא לא מספיק זול כדי שכל ילד יוכל לקבל אחד כזה (ר"ע טוארג).
כמו שאמרתי בהתחלה: בד"כ יש לי דעות מאוד מוצקות על עולם הסלולר, במקרה של האייפון בישראל - אני באמת לא יודע מה לומר.
אגב, במקרה של האייפון בחו"ל, אני הולך ומתגבש מאוד לכיוון העובדה שהגוגל פון (לא אנדרויד ג'נרי, אלא הגוגל פון) ינצח את האייפון בסופו של יום. זה יקרה קצת אחרי שהאנדרויד הכללי יביס את WM שוק על ירך.