המצלמה בנוקיה E71 גרועה מאוד!!
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני לא מבין את זה. המכשיר הראשון שהיה לי בו מצלמה היה מכשיר של מוטורולה נדמה לי עם מצלמה 600X800.
כשעברתי למכשיר הבא, נוקיה 6320i, היתה לי שם מצלמה 1.3 והשיפור היה משמעותי. היום, כשיש בידי את ה E71 (אני מזכיר שמדובר ב 3.2 מגה פיקסל) יוצאות תמונות גדולות מבחינת קילו בייט וגם גודל ברירת המחדל שלהם כשאני פותח אותם על המחשב, גדול מאוד אבל אז גם אם אני מקטין את הזום התמונה יוצאת באיכות נמוכה מאוד ועם גירעון קשה מאוד.
למישהו יש ניסיון עם זה? ככה זה עובד ואין מה לעשות?
תודה מראש
כשעברתי למכשיר הבא, נוקיה 6320i, היתה לי שם מצלמה 1.3 והשיפור היה משמעותי. היום, כשיש בידי את ה E71 (אני מזכיר שמדובר ב 3.2 מגה פיקסל) יוצאות תמונות גדולות מבחינת קילו בייט וגם גודל ברירת המחדל שלהם כשאני פותח אותם על המחשב, גדול מאוד אבל אז גם אם אני מקטין את הזום התמונה יוצאת באיכות נמוכה מאוד ועם גירעון קשה מאוד.
תודה מראש
לי יש E71, נכון שהמצלמה לא SLR אבל זה גם עניין של כמות האור בזמן הצילום..
דווקא באור יום יוצאות תמונות די איכותיות יחסית למצלמה ולעדשה (שאין לה) .
דווקא באור יום יוצאות תמונות די איכותיות יחסית למצלמה ולעדשה (שאין לה) .
אתה זוכר לעשות פוקוס לפני הצילום? לוחצים על T וכאשר הריבוע נהייה ירוק אז מצלמים...kingikra כתב:אני לא מבין את זה. המכשיר הראשון שהיה לי בו מצלמה היה מכשיר של מוטורולה נדמה לי עם מצלמה 600X800.
תודה מראש...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה לכולם. באמת עוד לא בדקתי תמונה בחוץ באור יום. בבית באור יום התמונה עדיין היתה גרועה מאוד. האם אתם בעצם אומרים שבגלל שאין עדשה לא משנה כמה מגה פיקסל יש למצלמה, התמונות לא יהיו איכותיות?
על מכשיר מסדרה N הייתי צריך לשלם כל חודש וזה ממש לא היה בסקופ שלי. רציתי מצלמה סבירה ו WAZE. כל השאר לא כל כך עיניין.
וכן, אני זוכר לעשות פוקוס אבל זה לא ממש עוזר.
על מכשיר מסדרה N הייתי צריך לשלם כל חודש וזה ממש לא היה בסקופ שלי. רציתי מצלמה סבירה ו WAZE. כל השאר לא כל כך עיניין.
וכן, אני זוכר לעשות פוקוס אבל זה לא ממש עוזר.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
זה נראה כאילו שהפעלת זום או משהו כזה.kingikra כתב:חברה, אם לתמונה הזאת אתם קוראים איכות טובה, אז מה זה איכות לא טובה?
התמונה המצורפת צולמה ביום ע"י ה E71 שלי. פשוט מתחת לכל ביקרות...
תוודא שהזום עומד על 0
Need more cowbell
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אין מה לבדוק, המצלמה מזעזעת. אבל לדעתי שמו אותה רק כדי לצאת ידי חובה. היום הרי לכל סלולרי יש מצלמה, אז לא רצו לשים בלי.
מצד שני, מי צריך את זה...
מצד שני, מי צריך את זה...
לא חשוב כמה שיפורים הם יעשו או מגהפיקסלים הם יוסיפו (וזה תקף לכל היצרנים). כרגע אין סלולרי עם מצלמה נורמלית.
אז למה לשבור את הראש? פשוט מקבלים את העובדה ומקווים שעם הזמן העסק ישתפר.
אז למה לשבור את הראש? פשוט מקבלים את העובדה ומקווים שעם הזמן העסק ישתפר.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אם כבר, יותר קל לשלב פונקציות של טלפון סלולרי במצלמה נורמלית. אתה לא יכול להשוות איזה CCD קטן שמציץ מחור פיצפון מאחורי הטלפון למצלמה נורמלית עם עדשה נורמלית. אני אפילו לא משווה לSLR, סתם לקומפקטית פשוטה
- Pavelz
- חבר מביא חבר

המצלמה של E72 הרבה יותר טובה. בדוקjaksirak כתב:זה עניין ידוע. גם נוקיה מודעים לכך.
בדגם המחליף שלו שעתיד לצאת ה - E72 הם שיפרו את המצלמה (לטענתם). נחכה ונראה...
Need more cowbell
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אכן הפעלתי זום. זה מנמיך את איכות התמונה? זה שזה מקטין את הגודל אני יודע אבל למה שלא תצא תמונה איכותית?Pavelz כתב:זה נראה כאילו שהפעלת זום או משהו כזה.kingikra כתב:חברה, אם לתמונה הזאת אתם קוראים איכות טובה, אז מה זה איכות לא טובה?
תוודא שהזום עומד על 0...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אפשר גם לחשוב ככה ובאמת זה שימושי ומספיק אם חס וחלילה עשית תאונה ואתה צריך לצלם את הצומת או משהו כזה אבל בתור אחד שלא מסתובב אף פעם עם מצלמה, חשבתי שזה יהיה תחליף הולםmrunderhill כתב:אין מה לבדוק, המצלמה מזעזעת. אבל לדעתי שמו אותה רק כדי לצאת ידי חובה. היום הרי לכל סלולרי יש מצלמה, אז לא רצו לשים בלי.
מצד שני, מי צריך את זה......
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

בחברה שאני יושב בה (VERINT) העובדים הולכים לקבל בקרוב את ה E72. נבדוק ונראה.jaksirak כתב:זה עניין ידוע. גם נוקיה מודעים לכך.
בדגם המחליף שלו שעתיד לצאת ה - E72 הם שיפרו את המצלמה (לטענתם). נחכה ונראה...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

זה משהו שבאמת לא ידעתי. כל הזמן שמעתי דברי שבח על הגדלת המגה פיקסל של המצלמות בפלאפונים ושחלקם ממש כמו מצלמה רגילה. מידע חשוב נתת לי פה.HazooM כתב:לא חשוב כמה שיפורים הם יעשו או מגהפיקסלים הם יוסיפו (וזה תקף לכל היצרנים). כרגע אין סלולרי עם מצלמה נורמלית.
אז למה לשבור את הראש? פשוט מקבלים את העובדה ומקווים שעם הזמן העסק ישתפר....
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
אנחנו מאותה המשפחה. אני עובד ב- סטארהוםkingikra כתב:בחברה שאני יושב בה (VERINT) העובדים הולכים לקבל בקרוב את ה E72. נבדוק ונראה.jaksirak כתב:זה עניין ידוע. גם נוקיה מודעים לכך.
בדגם המחליף שלו שעתיד לצאת ה - E72 הם שיפרו את המצלמה (לטענתם). נחכה ונראה......
בברכה קובי כהן
- Pavelz
- חבר מביא חבר

הזום ברוב מכשירי סלולר הוא דיגיטלי ולא אופטי. זום כזה מוריד איכות בהכרח.kingikra כתב:אכן הפעלתי זום. זה מנמיך את איכות התמונה? זה שזה מקטין את הגודל אני יודע אבל למה שלא תצא תמונה איכותית?Pavelz כתב:זה נראה כאילו שהפעלת זום או משהו כזה.kingikra כתב:חברה, אם לתמונה הזאת אתם קוראים איכות טובה, אז מה זה איכות לא טובה?
תוודא שהזום עומד על 0......
Need more cowbell
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
תמונות מה-N95 הישיש שלי, לפחות בזה הוא קצת יותר טוב
אומנם גם האיכות שלו לא בשמיים,
אבל אלה תמונות של ה N95 יש לו איכות קצת יותר טובה, אבל גם הוא כמו כל מצלמה של סללוארי נופל בתנאי תאורה קשים.
וסליחה מראש על הפרסומת של סוזוקי, פשוט יצא ככה...
בחרתי כמה תמונות שהיו באור יום
אבל אלה תמונות של ה N95 יש לו איכות קצת יותר טובה, אבל גם הוא כמו כל מצלמה של סללוארי נופל בתנאי תאורה קשים.
וסליחה מראש על הפרסומת של סוזוקי, פשוט יצא ככה...
בחרתי כמה תמונות שהיו באור יום