מספר שאלות בקשר HTPC
יש לי קרוב משפחה שהתחיל להתענין בHTPC אני לא היתעשקתי בזה ויש לי מספר שאלות...
הוא לא מבין כלום במחשבים והוא לא רוצה שהHTPC יזכיר לו מחשב הוא רוצה שאחרי ההדלקה יכנס לו ישר ללתוכנה של הHTPC שהוא לא יצרתך להפעיל ידנית...
ושבתכונה היה אפשרות לקרוא סרטים מUSB FLASH ולעביר אלוי או למחוק וגם לצרוב דיסקים (הכל דרך התוכנה של הקולנוע הביתי) זה אפשרי?
ואם אפשר מפרט טוב וכמה שיותר זול שאפשר אם המארז הזה:
http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... c57a8709a5
כי הוא רוצה רק אותו חח....
תודה מראש...
אה ועוד משהוא קטן האם צריך מקלדת למחשב הHTPC או יש משהו במקום שם (הוא פשוט לא רוצה להתעשק אם מקלדת...)
הוא לא מבין כלום במחשבים והוא לא רוצה שהHTPC יזכיר לו מחשב הוא רוצה שאחרי ההדלקה יכנס לו ישר ללתוכנה של הHTPC שהוא לא יצרתך להפעיל ידנית...
ושבתכונה היה אפשרות לקרוא סרטים מUSB FLASH ולעביר אלוי או למחוק וגם לצרוב דיסקים (הכל דרך התוכנה של הקולנוע הביתי) זה אפשרי?
ואם אפשר מפרט טוב וכמה שיותר זול שאפשר אם המארז הזה:
http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... c57a8709a5
כי הוא רוצה רק אותו חח....
תודה מראש...
אה ועוד משהוא קטן האם צריך מקלדת למחשב הHTPC או יש משהו במקום שם (הוא פשוט לא רוצה להתעשק אם מקלדת...)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ברוך הבא לפורום!
לדעתי מפרט מספר 2 בשרשור המפרטים המומלצים בראש הפורום (כמובן למעט המארז שבמקומו הוא לוקח את ה-DH202) יספיק בהחלט ויעשה את העבודה. בתור התחלה אפשר לעבוד עם ה-Windows 7 Media Center (נקרא בקיצור 7MC), גירסת ה-32 ביט.
לדעתי מפרט מספר 2 בשרשור המפרטים המומלצים בראש הפורום (כמובן למעט המארז שבמקומו הוא לוקח את ה-DH202) יספיק בהחלט ויעשה את העבודה. בתור התחלה אפשר לעבוד עם ה-Windows 7 Media Center (נקרא בקיצור 7MC), גירסת ה-32 ביט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אפשר להגדיר לו שיעשה כך, וגם ניתן להגדיר את מערכת ההפעלה שלא תיכבה לגמרי, אלא תכניס את המחשב ל-SLEEP בעת כיבוי מהשלט. כך, המדיה סנטר יעלה גם מהר יותר בחזרה מה-SLEEP (בדומה לחזרה ממצב של לפטופ סגור).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"