יש בעיה עם ראפידשייר?
יש לי חשבון פרמיום בRS, ומשום מה בשעות האחרונות (שבת בערב 5.12.09) אני לא מצליח
להוריד קבצים משם, כאילו שזה תקוע. אני משתמש בתוכנת jdownloader.
ניסיתי גם להוריד קובץ ישיר דרך הדפדפן וגם משם אני לא מצליח להוריד.
יש עוד מישהו עם חשבון פרמיום בRS שזה קרה לו? אני רוצה לדעת אם הבעיה אצלי או שזה משהו
כללי יותר.
יש עוד מישהו עם חשבון פרמיום בRS שזה קרה לו? אני רוצה לדעת אם הבעיה אצלי או שזה משהו
כללי יותר.
- DotanYaniv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם לי לא להיט כרגע, אני מוריד ב Internet Download Manager ויש לי חשבון פרמיום, וההורדות ממש קטסטרופה, בטח מתחזקים שם משהוא או הספק אינטרנט שלנו החליט לשחק עם צעצוע חדש שמגביל לנו את ההורדות....
- DotanYaniv
-
- חבר שרק התחיל

עכשיו בבוקר זה כבר הסתדר לי
גם אני ב 012 - אבל זה לא קשור לספק - לכול הספקיות יש מערכות לניטור הורדות ולפעמים המערכת נופלת עלינו...חשים את זה יותר בסופ"ש...
גם אני ב 012 - אבל זה לא קשור לספק - לכול הספקיות יש מערכות לניטור הורדות ולפעמים המערכת נופלת עלינו...חשים את זה יותר בסופ"ש...
אצלי זה קורה עם ה jd שלא מצליח להתחבר.manola כתב:יש לי חשבון פרמיום בRS, ומשום מה בשעות האחרונות (שבת בערב 5.12.09) אני לא מצליח
כללי יותר....
תעשה LOGOFF מה WINDOWS (לא צריך RESTART) וכנס שוב.
אצלי זה פותר את הבעיה
הורדתי אתמול סרט, לא הייתה בעיה.
גם אני עם חשבון פרמיום ובכמה ימים האחרונים
אני לא מצליח להוריד או אפילו להתחבר בשעות שבין 3 בצהריים
ל1 בלילה.
בשעות הלילה ועד בערך 12 בצהריים זה עובד מצוין
ואז מתחיל לרדת עד שנפסק לגמרי.
נראה לי ש012 חוסמים אותנו בשעות היום.
אני לא מצליח להוריד או אפילו להתחבר בשעות שבין 3 בצהריים
ל1 בלילה.
בשעות הלילה ועד בערך 12 בצהריים זה עובד מצוין
ואז מתחיל לרדת עד שנפסק לגמרי.
נראה לי ש012 חוסמים אותנו בשעות היום.
- DotanYaniv
-
- חבר שרק התחיל

נסו תוכנות הורדה שונות, מנסיון שלי, JD עושה הרבה בעיות, לעומת זאת IDM הרבה פחות ושמעתי שגם GetRight לא רעה בכלל
כאשר אתם נתקלים בבעיות הורדה עם תוכנה אחת - נסו בשנייה (התוכנות עובדות בשיטות הורדה שונות וחברות ה ISP לא תמיד בודקות את כל השיטות)
כאשר אתם נתקלים בבעיות הורדה עם תוכנה אחת - נסו בשנייה (התוכנות עובדות בשיטות הורדה שונות וחברות ה ISP לא תמיד בודקות את כל השיטות)
- DotanYaniv
-
- חבר שרק התחיל

תנסה, זה לא מזיק...
שה JD נתקע ולא מצליח לפתוח CONNECTIONS לרפידשייר, זה דופק לי את כל חיבורי הרשת.Yondalar כתב:ניסיתי להוריד ישירות דרך רפידשר וזה גם לא
עובד ככה שלא נראה לי שזה קשור בתוכנה....
אני פותח דפדפן ולא מצליח לגלוש לכלום.
כפי שכתבתי, רק LOG OFF וחזרה פנימה פותר לי את הבעיה.
- DotanYaniv
-
- חבר שרק התחיל

גם לי היתה בעיה בדיוק (JD + פרמיום rs + ספק 012), עברתי לתוכנת IDM והכל הסתדר...
- DotanYaniv
-
- חבר שרק התחיל

ועוד משהוא...תסתכל בפורומים אחרים (רשתות) כאן באתר - יש הרבה שירשורים בנושא...אתה לא לבד...
מה הכוונה LOG OFF?mayeast כתב:שה JD נתקע ולא מצליח לפתוח CONNECTIONS לרפידשייר, זה דופק לי את כל חיבורי הרשת.Yondalar כתב:ניסיתי להוריד ישירות דרך רפידשר וזה גם לא
עובד ככה שלא נראה לי שזה קשור בתוכנה....
אני פותח דפדפן ולא מצליח לגלוש לכלום.
כפי שכתבתי, רק LOG OFF וחזרה פנימה פותר לי את הבעיה....
לי כלום לא נפגע ואני יכול לגלוש ולהוריד
משרתים אחרים רק לא מרפידשר.
גם אתחול של התוכנה או המחשב לא עוזר במקרה שלי.
מה שמצחיק זה שבשעות האלה שאני לא מצליח להוריד
מרפידשר למרות שיש לי פרמיום, אני מצליח להוריד משרתים
אחרים ואפילו די מהר למרות שאין לי בהם חשבון.
גם אני נתקלתי בבעיה לאחרונה בJD, כאשר מבערך שעה 17:00 המהירות צונחת עד להפסקת ההורדות בכלל (לא רק בRS גם במגה ואחרים), במשך היום (אם אני מאתחל את התוכנה בבוקר) ההורדות מגיעות לפעמים עד למעל 300 Kb/s.
שאלתי היא האם כדי לי לנסות להוריד תוכנת הורדות אחרת לשעות הלילה (כגון IDM)? או שחסימה זאת תשפיע גם עליהם? (שאלת דרך אגב נוספת האם זה נכון שIDM עובדת טוב כאשר מותקן על המחשב גם JD?)
שאלתי היא האם כדי לי לנסות להוריד תוכנת הורדות אחרת לשעות הלילה (כגון IDM)? או שחסימה זאת תשפיע גם עליהם? (שאלת דרך אגב נוספת האם זה נכון שIDM עובדת טוב כאשר מותקן על המחשב גם JD?)
- DotanYaniv
-
- חבר שרק התחיל

מנסיון שלי כרגע IDM עובד סבבה בלי בעיות מיוחדות, לא ראיתי קשר כל שהוא בין תוכנת IDM ו JD, ובכול מקרה, עדיף להוריד בשעות הלילה המאוחרות (לפני הנסיון שלי זמני ההורדות הטובים הם בין 02:00 לבוקר).