המרת סרט 8 מ"מ לדיגיטלי
שבת שלום לכולם ומקווה שאני במקום הנכון.
סרט החתונה של הורי מוקלט ע"ג סרט 8 מ"מ באורך של חצי שעה בערך (משנת 1979).
האם מישהו מכיר בעל מקצוע/מקום שבו ייעשו את עבודת ההמרה למדיה דיגיטלית בצורה הטובה והמשתלמת ביותר(רצוי באיזור המרכז) ?
כמו כן גם רצוי שלא יהיה יקר מדי.
אשמח לקבל חוות דעת/המלצות.
תודה
סרט החתונה של הורי מוקלט ע"ג סרט 8 מ"מ באורך של חצי שעה בערך (משנת 1979).
האם מישהו מכיר בעל מקצוע/מקום שבו ייעשו את עבודת ההמרה למדיה דיגיטלית בצורה הטובה והמשתלמת ביותר(רצוי באיזור המרכז) ?
כמו כן גם רצוי שלא יהיה יקר מדי.
אשמח לקבל חוות דעת/המלצות.
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בזמנו חמי קנה בדרום תל אביב מצלמת וידאו 8 מ"מ, הוא הכניס את הקלטות של החתונה שלו והקליט וקלטת וידאו רגילה.
נכון להיות המכשיר כבר לא קיים בבית, אך שווה לעשות קפיצה לחנויות צילום של פעם.
נכון להיות המכשיר כבר לא קיים בבית, אך שווה לעשות קפיצה לחנויות צילום של פעם.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני יודע על 2 מקומות שעושים עבודות כאלה
אבל שים לב שזו לא המלצה או חוות דעת מאחר שאין לי ניסיון איתם או עם העבודה שלהם, אני רק יודע שהם מבצעים המרות כאלה: שניהם בת"א וסמוכים זה לזה, אחד נמצא ברח' לילינבלום בסביבות מס' 12 (לא זוכר את המספר המדויק אבל זה בין הרצל להיכל התלמוד), והשני כ-5 דקות הליכה משם, ברחוב יהודה הלוי בסביבות מס' 57 (בין אלנבי ליבנה או שד"ל). גם לגבי מחירים אין לי מושג, אבל אני מקווה שזה יעזור במשהו.
המרת סרטים 8 מ"מ בשיטת סריקת תמונה באיכות HD בפוטו לינוף
אחרי נסיונות רבים הבנתי שרוב המקומות עושים בשיטה חובבנית - מקרינים ומצלמים מהקיר או מפריזמה
הסרט יוצא מהבהב ובאיכות נחותה , העברתי את הסרטים לפני מספר שנים בפוטו לינוף באבן גבירול 12 בתל אביב בשיטת טלסינה באיכות טובה . לפני כחודשיים קיבלתי מידע שב-לינוף מעבירים בשיטת סריקת תמונה באיכות HD העברתי חלק מהסרטים ופשוט נדהמתי מהאיכות -ממש איכות קולנוע יותר טוב מכל צילומי ה וידאו שלי בכל החיים התמונה יוצאת בצבעים מדהימים בחדות במסך 16-9 ללא חיתוך מידע מהסרט
החברה האלה ... בפוטו לינוף ממש מקצוענים הם מטפלים בסרטים מנקים משפצים ומעבירים לקובץ או מדיה באיכות ששוה לעשות גם אם זה בפעם השלשית ..... רוב הארכיונים בעולם משתמשים בטכנולוגיה שלהם
לא מציע לעשות פשרות... הבדל של יום ולילה ...תרתי משמע
הסרט יוצא מהבהב ובאיכות נחותה , העברתי את הסרטים לפני מספר שנים בפוטו לינוף באבן גבירול 12 בתל אביב בשיטת טלסינה באיכות טובה . לפני כחודשיים קיבלתי מידע שב-לינוף מעבירים בשיטת סריקת תמונה באיכות HD העברתי חלק מהסרטים ופשוט נדהמתי מהאיכות -ממש איכות קולנוע יותר טוב מכל צילומי ה וידאו שלי בכל החיים התמונה יוצאת בצבעים מדהימים בחדות במסך 16-9 ללא חיתוך מידע מהסרט
החברה האלה ... בפוטו לינוף ממש מקצוענים הם מטפלים בסרטים מנקים משפצים ומעבירים לקובץ או מדיה באיכות ששוה לעשות גם אם זה בפעם השלשית ..... רוב הארכיונים בעולם משתמשים בטכנולוגיה שלהם
לא מציע לעשות פשרות... הבדל של יום ולילה ...תרתי משמע
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
להורי יש כזאת מקרנה בבית ואוסף גדול של סרטי משפחה.
לא מזמן הקרנתי חלקם על הקיר, וצילמתי במצלמת וידאו דיגיטלית. לא יצא איכות להיט, אבל כן בר צפיה (לא שמישהו צפה בזה מאז...
).
אבל הפוטו לינוף הזה נשמע טוב.
לא מזמן הקרנתי חלקם על הקיר, וצילמתי במצלמת וידאו דיגיטלית. לא יצא איכות להיט, אבל כן בר צפיה (לא שמישהו צפה בזה מאז...
אבל הפוטו לינוף הזה נשמע טוב.
Re: המרת סרטים 8 מ"מ בשיטת סריקת תמונה באיכות HD בפוטו לינוף
יש לך מידע לגבי מחירים ?cohenofer כתב:אחרי נסיונות רבים הבנתי שרוב המקומות עושים בשיטה חובבנית - מקרינים ומצלמים מהקיר או מפריזמה
לא מציע לעשות פשרות... הבדל של יום ולילה ...תרתי משמע...
- FILMASESTRO
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
המרת 8 ממ
היי חבר'ה
זה נכון - רוב המעבירים ל 8ממ עושים זאת בצורה חובבנית ועם מכשור עלוב
חלקם מקרינים על קיר וחלקם מעבירים דרך קופסת טלסינה.
המקצוענים סורקים את הפילם בשיטת BLOWUP - ועם ציוד HD
נסו את סטודיו האנה בי - studiohanabi.com - הם מקצוענים ואפילו מפרסמים עבודות שלהם באינטרנט
זה נכון - רוב המעבירים ל 8ממ עושים זאת בצורה חובבנית ועם מכשור עלוב
חלקם מקרינים על קיר וחלקם מעבירים דרך קופסת טלסינה.
המקצוענים סורקים את הפילם בשיטת BLOWUP - ועם ציוד HD
נסו את סטודיו האנה בי - studiohanabi.com - הם מקצוענים ואפילו מפרסמים עבודות שלהם באינטרנט
מצטרף להלצה על סטודיו האנה בי - studiohanabi.com ועל שלומי.
מקצועיות,שירות ואדיבות שלא קיים בהרבה מקומות. גם המחיר סביר ביותר.
אני ביצעתי אצלו המרה של עשרות סרטים , חלקם מלפני למעלה מ 40 שנה (הברית שלי
).
דרך אגב ,לכול חובבי תחום ה HD , איכות ההמרה היא ברזולציה של 1920 על 1080 .
מומלץ , בוודאי לדורות הבאים.
מקצועיות,שירות ואדיבות שלא קיים בהרבה מקומות. גם המחיר סביר ביותר.
אני ביצעתי אצלו המרה של עשרות סרטים , חלקם מלפני למעלה מ 40 שנה (הברית שלי
דרך אגב ,לכול חובבי תחום ה HD , איכות ההמרה היא ברזולציה של 1920 על 1080 .
מומלץ , בוודאי לדורות הבאים.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- FILMASESTRO
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
פריים ביי פריים בסטודיו האנה בי
שלום לאנשי הפורום ולמתעניינים בסריקת 8 ממ - מהיום בסטודיו האנה בי ניתן להעביר, לסרוק סלילי 8 ממ וסופר 8 ממ וגם 16 ממ עם סאונד או בלי סאונד בשיטת פריים ביי פריים (frame by frame) באיכות של 2K שהיא פי 2 מ HD. זהו המכשיר הכי מקצועי בישראל ואחד הטובים בעולם לשיטת FRAME BY FRAME. איכות דגימת סרטי 8ממ ו 16ממ מעולם לא נראתה טוב יותר. מוזמנים ליצור איתי קשר בנייד בכל עת על כל שאלה בעניים המרת סרטי 8 ממ וסרטי 16 ממ. שלומי, סטודיו האנה בי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
רוב הסיכויים שהם מקרינים את זה על מסך ופשוט מצלמים עם מצלמת וידאו דיגיטלית.nadavkrv כתב:מה זה ככה? באיזו שיטה בדיוק?......
ואיך זה יצא?...
קשה לי להאמין שבשנת 2016 חנויות צילום ( שגם ככה בקושי שורדות ) יחזיקו ציוד יקר להמרה מפילם לדיגיטל ( למעשה מכונה שסורקת את הפריימים ) בשביל עבודה של 200 שקל.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי