4770 pq300r חיבור hdmi בעיה ברזולוציה.
התחדשתי גם בטלויזיה חדשה וגם במחשב חדש הכרטיס שנקנה הוא 4770 ati .
הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הטלויזיה בחיבור hdmi המחשב מזהה את הטלויזיה ונותן לי אפילו את הרזולוציה המתאימה למסך אבל כאשר אני שם את הרזולוציה הוא ממלא את כל המסך ומשאיר שני פסים שחורים אנכים בשני הצדדים של המסך .
מישהו נתקל יש לו פתרון?
תודה רבה,
הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הטלויזיה בחיבור hdmi המחשב מזהה את הטלויזיה ונותן לי אפילו את הרזולוציה המתאימה למסך אבל כאשר אני שם את הרזולוציה הוא ממלא את כל המסך ומשאיר שני פסים שחורים אנכים בשני הצדדים של המסך .
מישהו נתקל יש לו פתרון?
תודה רבה,
..
מצאתי דרך בכרטיס מסך לעשות מתיחה ואפשרות ליצור פרופיל ככה שלא בכל פעם אני יאלץ לסדר זאת מחדש.
אבל השאלה היא למה זה קורה?
בכרטיס מסך אחר שניסיתי עם יציאת hdmi אין את הבעיה הזו.
אני בספק שהכרטיס שלי לא תקין או משהו בסגנון
אולי win 7 זו הבעיה? או שדריברים?(עידכנתי אותם אולי זה יעזור)
בטלויזיה יש אפשרות לעשות זום וזה מסדר את הבעיה אבל לא נראה לי שזה מצב תקין.
אבל השאלה היא למה זה קורה?
בכרטיס מסך אחר שניסיתי עם יציאת hdmi אין את הבעיה הזו.
אני בספק שהכרטיס שלי לא תקין או משהו בסגנון
אולי win 7 זו הבעיה? או שדריברים?(עידכנתי אותם אולי זה יעזור)
בטלויזיה יש אפשרות לעשות זום וזה מסדר את הבעיה אבל לא נראה לי שזה מצב תקין.
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש מצב נייטרלי בטלויזיה בענייני מתיחה, וזה אמור להיות על נייטרלי. גם מבחינת רזולוציה צריך לקבוע משהו סטנדרטי לטלויזיה הזו.
בדקתי ואצלך זה אמור לתמוך ברזולוציה 1360x768 או 1920x1080, וזה מה שאתה אמור לקבוע.
בדקתי ואצלך זה אמור לתמוך ברזולוציה 1360x768 או 1920x1080, וזה מה שאתה אמור לקבוע.
אין בעיה המחשב מזהה את הטלויזיה וגם את הרזולוציה 1360x768 כמו שאמרת, אבל כאשר אני שם את הרזולוציה הזו אז מופיעים הפסים האנכים בצדדים זה מה שמוזר כאן.
יש לי הרגשה שהבעיה היא הכרטיס מסך מכיוון שכאשר אני מחליף לנייד עם יציאת hdmi אז הוא מציג כמו שצריך .
השאלה האם זה כרטיס תקול או אולי דריברים לא בסדר או הwin7 ..
כאן אני תקוע אולי יש לך רעיון אחר?
יש לי הרגשה שהבעיה היא הכרטיס מסך מכיוון שכאשר אני מחליף לנייד עם יציאת hdmi אז הוא מציג כמו שצריך .
השאלה האם זה כרטיס תקול או אולי דריברים לא בסדר או הwin7 ..
כאן אני תקוע אולי יש לך רעיון אחר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ב-1360X768, מהו רוחב הפסים האנכיים אצלך? האם מדובר בפסים ממש רחבים, או בפסים בעובי של 3 פיקסלים בדיוק?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"