יכולת הגברת volume בשלט של C200 ( זיו עזרה )
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
כן, מה שהוא אמר. 
כלומר, כל עוד DTS ו-DD מוגדרים כ-Digital באפשרויות, לא תוכל להשפיע על העוצמה דרך ה-C-200, שכן המכשיר עצמו כלל לא מפענח, אלא רק המגבר.
אם תרצה לשלוט על העוצמה דרך C-200, הגדר את DTS ו-DD כ-Analog - PCM באפשרויות אודיו / וידאו.
כלומר, כל עוד DTS ו-DD מוגדרים כ-Digital באפשרויות, לא תוכל להשפיע על העוצמה דרך ה-C-200, שכן המכשיר עצמו כלל לא מפענח, אלא רק המגבר.
אם תרצה לשלוט על העוצמה דרך C-200, הגדר את DTS ו-DD כ-Analog - PCM באפשרויות אודיו / וידאו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
כאשר המזרימדיה מכוון על Digital, הסיגנל יעבור לרסיבר עבור פענוח. במצב Analog, המזרימדיה יבצע את הפענוח.
עלולים להיות הבדלים קלים בשמע, אך לא משהו ששווה להתרגש יותר מידי עליו.
נ.ב
רצוי לשקול להוסיף שלט אוניברסלי, תוכל לכוון את המזרימדיה על Digital ולחסוך את בלל השלטים שיש לך.
עלולים להיות הבדלים קלים בשמע, אך לא משהו ששווה להתרגש יותר מידי עליו.
נ.ב
רצוי לשקול להוסיף שלט אוניברסלי, תוכל לכוון את המזרימדיה על Digital ולחסוך את בלל השלטים שיש לך.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
האם יכול להיות שלאחר שהעברתי את הסאונד בפופקורן לדיגיטל אני מרגיש בדילי או בחוסר התאמה בין התמונה לסאונד?
כאשר הסאונד נמצא במצב אנלוג הרסיבר לא מזהה אותו כדולבי דיגיטל, לאחר שאני מעביר למצב דיגיטל בפופקורן מופיע כיתוב דולבי דיגיטל ברסיבר ויש הבדל מורגש בעוצמת השמע שמתקבלת (גבוהה יותר).
האם זה נורמלי?
בנוסף, למסך שלי אין רמקולים, האם זה קריטי לשנות בפופקורן את מצב ה-HDMI להפעלה ללא סאונד?
(מדובר על C200, בשני המקרים הרסיבר מכוון לדולבי דיגיטל).
תודה
כאשר הסאונד נמצא במצב אנלוג הרסיבר לא מזהה אותו כדולבי דיגיטל, לאחר שאני מעביר למצב דיגיטל בפופקורן מופיע כיתוב דולבי דיגיטל ברסיבר ויש הבדל מורגש בעוצמת השמע שמתקבלת (גבוהה יותר).
האם זה נורמלי?
בנוסף, למסך שלי אין רמקולים, האם זה קריטי לשנות בפופקורן את מצב ה-HDMI להפעלה ללא סאונד?
(מדובר על C200, בשני המקרים הרסיבר מכוון לדולבי דיגיטל).
תודה