התקנת LCD 40 אינץ על קיר גבס
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא בעיה להתקין על הגבס על ידי ברגים מיוחדים (רוזט אדום \ פטרייה) בתנאי שההתקנה היא על מתקן קיר רגיל ולא זרוע.
כל מתקין מתקועי מבצע בדיקת משקל לפני תלייה של המסך וכולם נותנים אחריות על ההתקנה.
אם יש צורך בחיזוקים (כמובן שבודקים זאת לפני) המתקין מיידע את בעל הבית ושניהם ביחד מסכמים את המהלך ההתקנה עם חיזוקים (לפעמים זה דורש פתיחה של הגבס הכנסת תמיכות מתאימות, סגירת הגבס וצבע.
ניתן גם להשחיל את הכבלים דרך הגבס, לבצע זאת על ידי הכנסת קופסאות מתאימות, סגירה יפה ואסטטיקה זהו פרט חשוב מאוד.
המחירים נעים בהתאם לצורך.
התקנה בסיסית ברוב החברות נע בין 150 ל350 ש"ח.
בהצלחה.
כל מתקין מתקועי מבצע בדיקת משקל לפני תלייה של המסך וכולם נותנים אחריות על ההתקנה.
אם יש צורך בחיזוקים (כמובן שבודקים זאת לפני) המתקין מיידע את בעל הבית ושניהם ביחד מסכמים את המהלך ההתקנה עם חיזוקים (לפעמים זה דורש פתיחה של הגבס הכנסת תמיכות מתאימות, סגירת הגבס וצבע.
ניתן גם להשחיל את הכבלים דרך הגבס, לבצע זאת על ידי הכנסת קופסאות מתאימות, סגירה יפה ואסטטיקה זהו פרט חשוב מאוד.
המחירים נעים בהתאם לצורך.
התקנה בסיסית ברוב החברות נע בין 150 ל350 ש"ח.
בהצלחה.
לא חושב שיש בעיה.
שמעתי כבר על הרבה אנשים שעשו את זה.
אבל אם יש אפשרות על בטון, אז למה לא?
אני תמיד שאני תולה משהו יחסית כבד, מחפש בטון, עוד לא קרה לי שמשהו נפל לי מבטון(גם דברים שעומדים בעומס של 100 קילו, מחזיקים מעמד עם שני ברגי גמבו קצרים)
שמעתי כבר על הרבה אנשים שעשו את זה.
אבל אם יש אפשרות על בטון, אז למה לא?
אני תמיד שאני תולה משהו יחסית כבד, מחפש בטון, עוד לא קרה לי שמשהו נפל לי מבטון(גם דברים שעומדים בעומס של 100 קילו, מחזיקים מעמד עם שני ברגי גמבו קצרים)