בעיה עם WIN7 וSHARK
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
טוב, אז אחרי שרשור התסכול שלי מWIN7 64, התקנתי מחדש עם 32. נראה לי שהפעם דברים זורמים קצת יותר חלק.
אבל יש בעיה אחרת.התקנתי את הSHARK, ומסיבה כלשהי, האודיו ממשיך לעבור דרך הדרייברים של מייקרוסופט. בבדיקה בGRAPHEDIT אני רואה שוידאו יוצא לFFDSHOW, אבל אודיו לACMWRAPPER. אני גם לא רואה את הHAALI SPLITTER בגרף בכלל. מה הולך שם?
אבל יש בעיה אחרת.התקנתי את הSHARK, ומסיבה כלשהי, האודיו ממשיך לעבור דרך הדרייברים של מייקרוסופט. בבדיקה בGRAPHEDIT אני רואה שוידאו יוצא לFFDSHOW, אבל אודיו לACMWRAPPER. אני גם לא רואה את הHAALI SPLITTER בגרף בכלל. מה הולך שם?
-
mrunderhill
- חבר ותיק

הגרסה אחרונה, ודווקא ב64BIT לא היתה לי את הבעיה הזו...
סימנתי שם שHAALI יפצל, אבל אני לא רואה אותו בכלל בגרף. הוידאו הולך באמת לFFD, והאודיו כמו שאמרתי לACM
ניסיתי אפילו לסמן את הdisable microsoft's audio decoder וגם זה לא שינה כלום
עוד משהו מעניין: אם אני עושה RENDER לקובץ שהוא AVI עם סאונד "רגיל" (סטריאו), האודיו עובר לFFDSHOW
בקובץ AVI עם סאונד שהוא 5.1, זה גם מגיע לACM הזה
סימנתי שם שHAALI יפצל, אבל אני לא רואה אותו בכלל בגרף. הוידאו הולך באמת לFFD, והאודיו כמו שאמרתי לACM
ניסיתי אפילו לסמן את הdisable microsoft's audio decoder וגם זה לא שינה כלום
עוד משהו מעניין: אם אני עושה RENDER לקובץ שהוא AVI עם סאונד "רגיל" (סטריאו), האודיו עובר לFFDSHOW
בקובץ AVI עם סאונד שהוא 5.1, זה גם מגיע לACM הזה
-
mrunderhill
- חבר ותיק

בדקתי..אבל יכול להיות שאני עיוור? חוץ מלבחור HAALI בTAB של MKV עשית עוד משהו?Sean כתב:אצלי הגרסה האחרונה עובדת מצויין
תבדוק את ההגדרות שוב......