טוב אז יש לי LCD של סמסונג 32 אינצ' כבר שנתיים ואני מרוצה עד הגג, מאז ההתנסות שלי עם סמסונג אני לא אעבור לאף חברה אחרת במסכי LCD.
ובכן הייתי קצת מחוץ לעניינים של הדגמים בתקופה האחרונה.
שיפצתי את החדר והגדלתי את מרחק הצפיה לכ5 מטר לכן אני צריך דחוף 50 אינצ' +- כי העיניים יוצאות כשאני באקס בוקס או סתם רואה סרט.
רציתי לקבל מידע בבקשה אם טכנולוגית ה200 הרץ כבר בשוק והיא אמיתית? והאם הדגם הזה הוא הדגם הכי טוב של סמסונג.
LA52B750.
אם לא אודה לכם אם תנו לי מידע על דגמים אחרים שלא יורדים מגודל האינצ' וכמובן שיהיה FULL HD.
לקנות? או לא לקנות?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
BenoMosko שלום לך .BenoMosko כתב:טוב אז יש לי LCD של סמסונג 32 אינצ' כבר שנתיים ואני מרוצה עד הגג, מאז ההתנסות שלי עם סמסונג אני לא אעבור לאף חברה אחרת במסכי LCD.
ובכן הייתי קצת מחוץ לעניינים של הדגמים בתקופה האחרונה.
שיפצתי את החדר והגדלתי את מרחק הצפיה לכ5 מטר לכן אני צריך דחוף 50 אינצ' +- כי העיניים יוצאות כשאני באקס בוקס או סתם רואה סרט.
רציתי לקבל מידע בבקשה אם טכנולוגית ה200 הרץ כבר בשוק והיא אמיתית? והאם הדגם הזה הוא הדגם הכי טוב של סמסונג.
LA52B750.
אם לא אודה לכם אם תנו לי מידע על דגמים אחרים שלא יורדים מגודל האינצ' וכמובן שיהיה FULL HD....
הסמסונג דגם b-750 מסך מעולה .................
רק לידיעה................... לחיבור ל ps-3 לא מומלץ מסך 200 הרץ .
אם כבר ברצונך לשדרג למסך גדול יותר . הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון של הליד של סמסונג דגם 7000 גודל 55 .
הוא נמכר כיום במחיר של 14.700 ש"ח .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"