סקין ל-Kodi בעברית מלאה - Transparency!

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953

שליחה

ds123 כתב:עוד כמה שאלות, אני לא בטוח שהן קשורות ספציפית לסקין אבל אני אנסה בכל זאת:

1. יש לי סרטי בלוריי 3D מלאים. בסקין של ACE הוא היה מציג לי את העטיפה של הסרט בקופסה של 3D ולא בלוריי.
יש אפשרות שגם כאן זה יהיה כך? חוץ מזה, משום מה סרטי ה 3D מזוהים כ- SD . מדוע? זה לא קרה ב- ACE ולא שיניתי כלום מבחינת שמות התיקיות/קבצים.

2. יש אפשרות שבלחיצה על "סרטים" הוא יפתח לי תפריט שיבקש ממני לבחור "סרטים" או "3D" (אני לא רוצה שכל הסרטים יופיעו ביחד ויצרתי רשימות ניגון חכמות לסרטים רגילים וסרטי 3D)?

2. סרקתי את תיקיית ההופעות בכקליפים אבל העטיפות לא מוצגות כקופסאות בלוריי. לא מצאתי אופצייה בהגדרות שנוגעת לזה.

תודה!
...
·

1. סרטי תלת מימד מזוהים על-ידי קודי, ואצלי בסקין זה מוצג בצורה הבאה:
[imgbig]http://i.imgur.com/yDKKJru.png[/imgbig]

2. ראשית, עלייך להבין כי הספרייה של 'סרטים' - לעולם תכיל את כל הסרטים שלך ללא כל הפרדה.
לכן אם תשתמש בכפתור הראשי של 'סרטים' - אין דרך ליצור הפרדה.
מה שכן אפשר לעשות, זה ליצור 2 רשימות השמעה חכמות, האחת שמציגה תלת-מימד, והאחת שמציגה כל מה שלא תלת-מימד - ואז בתת-תפריט להכניס אותם. התוצאה תהיה שלחיצה על הכפתור הראשי מראה את כל הספרייה, ואילו אם רוצים רק סרטים ספציפים, ניתן לבחור מהתת-תפריט "תלת מימד\אנימציה\סרטים מ2012 ומעלה" או כל מה שתבחר לעשות לו רשימת השמעה חכמה.

3. כרגע בתוך ההופעות התמונה מוצגת ללא פריים. אולי בעתיד אשנה את זה.
כל התפריט שם הוא חצי כוח (משתמש גם בדגלים ישנים למשל...) וזאת מכיוון ש"הסבתי" את המטרה של התפריט הזה ל"הופעות", במקור שלו הוא מיועד לקליפים. (MUSIC VIDEOS) ואולי יש אנשים שמשתמשים בו לקליפים.
אז מה ההבדל? בקליפים התמונה היא לא פוסטר, אלא כמו פרק של סדרה - מעין תמונה מלבנית.
בקיצור אולי משהו שבעתיד אני אתעסק איתו - לא כרגע.

BOAZ - תודה על הניסיון לעזור, אבל לעיתים אנשים מדברים על נושאים שאינך מכיר ולכן אתה רק מסיח את דעתם.
GICO - תודה,אכן אין סימני מארז ב-SMART PLAYLIST. אני אנסה לסדר את זה, טיפה מורכב אבל אני אבדוק

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049

שליחה

tomer953 כתב:
...
...
·

1. סרטי תלת מימד מזוהים על-ידי קודי, ואצלי בסקין זה מוצג בצורה הבאה:
[imgbig]http://i.imgur.com/yDKKJru.png[/imgbig]

2. ראשית, עלייך להבין כי הספרייה של 'סרטים' - לעולם תכיל את כל הסרטים שלך ללא כל הפרדה.
לכן אם תשתמש בכפתור הראשי של 'סרטים' - אין דרך ליצור הפרדה.
מה שכן אפשר לעשות, זה ליצור 2 רשימות השמעה חכמות, האחת שמציגה תלת-מימד, והאחת שמציגה כל מה שלא תלת-מימד - ואז בתת-תפריט להכניס אותם. התוצאה תהיה שלחיצה על הכפתור הראשי מראה את כל הספרייה, ואילו אם רוצים רק סרטים ספציפים, ניתן לבחור מהתת-תפריט "תלת מימד\אנימציה\סרטים מ2012 ומעלה" או כל מה שתבחר לעשות לו רשימת השמעה חכמה.

3. כרגע בתוך ההופעות התמונה מוצגת ללא פריים. אולי בעתיד אשנה את זה.
כל התפריט שם הוא חצי כוח (משתמש גם בדגלים ישנים למשל...) וזאת מכיוון ש"הסבתי" את המטרה של התפריט הזה ל"הופעות", במקור שלו הוא מיועד לקליפים. (MUSIC VIDEOS) ואולי יש אנשים שמשתמשים בו לקליפים.
אז מה ההבדל? בקליפים התמונה היא לא פוסטר, אלא כמו פרק של סדרה - מעין תמונה מלבנית.
בקיצור אולי משהו שבעתיד אני אתעסק איתו - לא כרגע.

BOAZ - תודה על הניסיון לעזור, אבל לעיתים אנשים מדברים על נושאים שאינך מכיר ולכן אתה רק מסיח את דעתם.
GICO - תודה,אכן אין סימני מארז ב-SMART PLAYLIST. אני אנסה לסדר את זה, טיפה מורכב אבל אני אבדוק
...
ראשית תודה רבה על התגובה הסופר מהירה! אין עליך.

לגבי דבריך:

1. אצלי משום מה זה לא מזוהה כמו אצלך. מופיעה עטיפה של בלוריי, בלי הסימון של 3D. הנה תמונה להמחשה:
[img2=1277x580]http://s14.postimg.org/o64nhi1i9/image.jpg[/img2]
·

כפי שניתן לראות בתמונה, גם אין בעטיפה 3D וגם הסרט מזוהה כ- SD.

2. זה אכן בוצע, רק רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות את מה שאמרתי. תודה בכל אופן!

3. הבנתי, תודה שוב.
נערך לאחרונה על ידי ds123 ב 14/02/2015 13:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Gico אם תרצה לפתור את בעיית המארזים ב-SMARTPLAYLIST אז יש 2 שורות שעלייך להחליף.
תפתח את view-fanart.xml שנמצא בתיקית ה720p
חפש את:

קוד: בחירת הכל

movieset.png
שורה מתחת אתה תראה שם את זה:

<visible>Container.Content&#40;Movies&#41; + !stringcompare&#40;ListItem.Label,..&#41; + ListItem.IsFolder + !Window.IsVisible&#40;VideoPlaylist&#41; + SubString&#40;Container.Folderpath,videodb&#58;//,left&#41;</visible>
תחליף אותו לזה:

<visible>Container.Content&#40;Movies&#41; + !stringcompare&#40;ListItem.Label,..&#41; + ListItem.IsFolder + !Window.IsVisible&#40;VideoPlaylist&#41;</visible>
אחרי זה חפש שוב פעם את movieset.png
ושוב פעם שורה מתחת אתה תראה את זה:

<visible>Container.Content&#40;Movies&#41; + !stringcompare&#40;ListItem.Label,..&#41; + ListItem.IsFolder + !Window.IsVisible&#40;VideoPlaylist&#41; + SubString&#40;Container.Folderpath,videodb&#58;//,left&#41;</visible>
ושוב, תחליף ל:

<visible>Container.Content&#40;Movies&#41; + !stringcompare&#40;ListItem.Label,..&#41; + ListItem.IsFolder + !Window.IsVisible&#40;VideoPlaylist&#41;</visible>
תשמור ותפעיל מחדש את KODI - אמור לעבוד. אשמח אם תעשה זאת ואם לא תמצא באגים אצלך (למשל שזה מופיע בתוספים או לא מופיע במקומות אחרים) - אשמח ותעדכן.

תודה.

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ds123 - הסרט לא מזוהה אצלך כ-SD אלא כ-N\A כלומר לא זמין, KODI לא הצליחה לחלץ מהקובץ את הרזולוציה.
הסיבה לכך היא כנראה שאתה משתמש בקיר סרטים ולכן אין לך קובץ MKV אמיתי על הכונן.
מן הסתם שKODI לא יכולה לחלץ מקובץ שלא קיים את הרזולוציה,את השפה,או האם הוא תלת-מימד או לא - הקובץ פשוט לא קיים ;)

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

tomer953 כתב:ds123 - הסרט לא מזוהה אצלך כ-SD אלא כ-N\A כלומר לא זמין, KODI לא הצליחה לחלץ מהקובץ את הרזולוציה.
הסיבה לכך היא כנראה שאתה משתמש בקיר סרטים ולכן אין לך קובץ MKV אמיתי על הכונן.
מן הסתם שKODI לא יכולה לחלץ מקובץ שלא קיים את הרזולוציה,את השפה,או האם הוא תלת-מימד או לא - הקובץ פשוט לא קיים ;)
...
·לא כל כך הצלחתי להבין.
ב XBMC גות'הם השתמשתי בדיוק באותם קבצים, עם אותם שמות תיקיות, והקבצים זוהו כמו שצריך.
מה השתנה?
ודרך אגב, באמת אין לי קובץ MKV. כל סרטי התלת מימד שלי ארוזים בקבצי ISO.

**עריכה:
במחשבה שנייה אני חושב שגם גותהם לא משך את פרטי סרטי ה 3D.
אבל הסקין שהיה לי (ACE) השתמש בעטיפת 3D כי הוספתי לשמות הקבצים/תיקיות "3D".
יש אפשרות שגם הסקין הזה יידע להתאים את העטיפה לפי השם?

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ds123 תפתח את הקובץ view-fanart.xml עם עורך טקסט
חפש את:

3d-logo.png
2 שורות מתחת יש לך:

<visible>ListItem.IsStereoScopic</visible>
תחליף עם:

<visible>ListItem.IsStereoScopic | SubString&#40;ListItem.FileName,3D&#41;</visible>
רק תשים לב שכאן כתבתי "3D" זה אומר כל קובץ, שמכיל את "3D" בשם שלו - יציג את האייקון.
אתה יכול לשנות את זה למשל ל- .3d. ואז כל סרט שיכיל את זה עם 2 הנקודות מהצדדים יכיל... או מה שבא לך.
למה אני מציע את זה? כי למשל אם יש סרט שקוראים לו 3doctors אז הוא יציג לך אותו כתלת מימד כי הוא מכיל 3D
אפשר גם לשנות את זה מ- FileName ל FolderName ואז לשים -3D בשם התיקיה.

בכל אופן, אחרי שתשנה את זה, תשמור ותפעיל מחדש את KODI וזה יעבוד.
שים לב שאם תשנה שם של קובץ אחרי שהוא נסרק לספרייה - תצטרך לסרוק אותו מחדש כדי שזה יתעדכן (שמות הקבצים שמורים ב-DB ואם משנים אותם ידנית צריך סריקה מחדש)

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

tomer953 כתב:ds123 תפתח את הקובץ view-fanart.xml עם עורך טקסט
חפש את:
3d-logo.png
2 שורות מתחת יש לך:
ListItem.IsStereoScopic
תחליף עם:
ListItem.IsStereoScopic | SubString(ListItem.FileName,3D)

רק תשים לב שכאן כתבתי "3D" זה אומר כל קובץ, שמכיל את "3D" בשם שלו - יציג את האייקון.
אתה יכול לשנות את זה למשל ל- .3d. ואז כל סרט שיכיל את זה עם 2 הנקודות מהצדדים יכיל... או מה שבא לך.
למה אני מציע את זה? כי למשל אם יש סרט שקוראים לו 3doctors אז הוא יציג לך אותו כתלת מימד כי הוא מכיל 3D
אפשר גם לשנות את זה מ- FileName ל FolderName ואז לשים -3D בשם התיקיה.

בכל אופן, אחרי שתשנה את זה, תשמור ותפעיל מחדש את KODI וזה יעבוד.
שים לב שאם תשנה שם של קובץ אחרי שהוא נסרק לספרייה - תצטרך לסרוק אותו מחדש כדי שזה יתעדכן (שמות הקבצים שמורים ב-DB ואם משנים אותם ידנית צריך סריקה מחדש)
...
·אדיר! עובד!
תודה רבה!!!

שאלה אחרונה וסיימתי לשגע אותך- האם יש אפשרות לקבץ גם הופעות במארזים?
הסיבה לכך היא שחלק מההופעות שיש לי מגיעות בשני דיסקים, והייתי רוצה לקבץ אותם לסוג של מארז. אפשרי?

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

בבקשה.

לגבי ההופעות, ניסית לשים אותם באותה תיקיה ולקרוא להם באותו השם בדיוק רק בסוף CD1 וCD2 (כמו בסרטים עם 2 דיסקים) ?

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

tomer953 כתב:בבקשה.

לגבי ההופעות, ניסית לשים אותם באותה תיקיה ולקרוא להם באותו השם בדיוק רק בסוף CD1 וCD2 (כמו בסרטים עם 2 דיסקים) ?
...
·ניסיתי. הם עדיין מופיעים כשתי הופעות נפרדות.

Kodino
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

שליחה

אני לא מבין מי זה רמי ומדוע טוענים שאני רמי, אני רק יכול לשער שזו לא מחמאה,
בכל מקרה, אני יכול להבטיח לכם שאני לא רמי, לא שזה משנה משהו.

רציתי לוודא שאני רואה את תיקיית התמונות בצורה הנכונה:
כאשר אני עובד בתצוגת תמונות ממוזערות, אז האייקון של כל תיקייה הוא אחת התמונות מתוך התיקייה,
אבל אם אני עובד בתצוגה של רשימה, אז יש את רשימה התיקיות בצד ימין, אבל כאשר עובדים בין תיקיות שונות ברשימה,
אז התמונה מצד שמאל לא משתנה, היא קבועה.

השאלה היא היא, הרי קודי יודע לקחת תמונה מתוך התיקייה (כפי שהוא מציג אותה בתצורת תמונות ממוזערות),
האם יש אפשרות להגדיר לקודי להציג את אותה התמונה בדיוק,א בל כאשר נמצאים בתצורה של רשימה, ואת התמוד פשוט להציג בצד שמאל?

במידה וכן, אשמח לדעת כיצד, במידה ולא - אין בעיה, מיציתי את הנושא.

תודה.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

@ds123
·לגבי זיהוי פורמטים של בלו ריי מלא. נסה להריץ את הסרט כמה שניות ואולי לאחר מכן הוא יזהה.
לי זה עובד עם בלו-ריי מלא שאינו 3D והסאונד לא מזוהה, לכן הסקין מגדיר אותו כ MP3 (למרות שהוא בסאונד HD).

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

זה גם פתרון כי ברגע שמפעילים אז קודי כן יודעת לחלץ את המידע.
אבל הפיתרון שנתתי לו יכול להיות לו יעיל כדי לקבל מידע משם הקובץ ללא צורך להפעיל אותו.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שי-כ כתב:@ds123
·לגבי זיהוי פורמטים של בלו ריי מלא. נסה להריץ את הסרט כמה שניות ואולי לאחר מכן הוא יזהה.
לי זה עובד עם בלו-ריי מלא שאינו 3D והסאונד לא מזוהה, לכן הסקין מגדיר אותו כ MP3 (למרות שהוא בסאונד HD).
...
·אצלי זה לא יעבוד, כי הגדרתי את KODI לנגן סרטי 3D דרך נגן חיצוני (TMT).
תודה בכל אופן על ההצעה.

Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 900

שליחה

tomer953 כתב:Gico אם תרצה לפתור את בעיית המארזים ב-SMARTPLAYLIST אז יש 2 שורות שעלייך להחליף.
תפתח את view-fanart.xml שנמצא בתיקית ה720p

........

תשמור ותפעיל מחדש את KODI - אמור לעבוד. אשמח אם תעשה זאת ואם לא תמצא באגים אצלך (למשל שזה מופיע בתוספים או לא מופיע במקומות אחרים) - אשמח ותעדכן.
...
עובד מצוין, תודה רבה! :D
·

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

tomer953 כתב:זה גם פתרון כי ברגע שמפעילים אז קודי כן יודעת לחלץ את המידע.
אבל הפיתרון שנתתי לו יכול להיות לו יעיל כדי לקבל מידע משם הקובץ ללא צורך להפעיל אותו.
...
·יש אפשרות שהוא יידע גם לזהות את הרזולוציה משם הקובץ?
נגיד להגדיר שאם יש בשם הקובץ 3D, אז אוטומטית יהיה כתוב ברזולוציה 1080P וסאונד DTS ?

Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

תומר - נוצרה בעייה חדשה מהשינוי בנושא הסמל של המארז ברשימה חכמה:
אני נכנס למארז, יוצא ממנו בחזרה לרשימה החכמה, והקיבוץ של הסרטים תחת מארז נעלם, כלומר כעת סרט מופיע בשורה נפרדת.
אם חוזרים לתפריט הראשי ונכנסים שוב לרשימה החכמה, חוזר הקיבוץ של המארזים.
בדקתי במחשב אחר ללא השינוי שהצעת, ואין שם את הבעייה הזו.

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ds123 כן הוא יודע לזהות רזולוציה אחרי הפעלת הקובץ, האם בקבצי ISO גם אחרי שאתה מפעיל את הקובץ כתוב לך NA ברזולוציה? (עריכה: עכשיו ראיתי שאתה מנגן בנגן חיצוני... לא רלוונטי)
האפשרות שאמרת על להגדיר 1080p וסאונד DTS אפשריות אבל הן מאוד לא אמיתיות, כי אם יש לי סרט שהוא 3D והוא 720P וסאונד AC3 ?
למה שיציג 1080...
בקיצור כרגע הנושא בעייתי, אנסה לבדוק אותו בעתיד שיהיה לי סרט ISO לבדיקה.

GICO - אין לי מושג על מה אתה מדבר, אין שום קשר בין השינוי שעשיתי (שסה"כ קובע מתי יוצג אייקון או לא) - להתנהגות של הקיבוץ מארזים
אין שום סיכוי שבעולם שהשינוי הזה השפיע על איך מופיעים המארזים שלך, כיוון שהוא סה"כ מתייחס לאייקון קטן וחמוד של 3 דיסקים...
במקרה הכי גרוע שיכול להיות - האייקון הזה יופיע מתי שלא צריך שהוא יופיע, זה הכל.
הסיבה היחידה שיכולה להיות שאתה לא רואה מארזים היא כי לא איפשרת אותם תחת הגדרות-וידאו-"קבץ סרטים במארזים"

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

tomer953 כתב:ds123 כן הוא יודע לזהות רזולוציה אחרי הפעלת הקובץ, האם בקבצי ISO גם אחרי שאתה מפעיל את הקובץ כתוב לך NA ברזולוציה? (עריכה: עכשיו ראיתי שאתה מנגן בנגן חיצוני... לא רלוונטי)
האפשרות שאמרת על להגדיר 1080p וסאונד DTS אפשריות אבל הן מאוד לא אמיתיות, כי אם יש לי סרט שהוא 3D והוא 720P וסאונד AC3 ?
למה שיציג 1080...
בקיצור כרגע הנושא בעייתי, אנסה לבדוק אותו בעתיד שיהיה לי סרט ISO לבדיקה.
...
·יש אפשרות שתדריך אותי לעריכת ה- XML הרלוונטי? כי אצלי תמיד סרטי 3D יהיו 1080 ו DTS (בלוריי מלא).

תודה שוב על הכל, מאוד מעריך.

Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

tomer953 כתב:GICO - אין לי מושג על מה אתה מדבר, אין שום קשר בין השינוי שעשיתי (שסה"כ קובע מתי יוצג אייקון או לא) - להתנהגות של הקיבוץ מארזים
אין שום סיכוי שבעולם שהשינוי הזה השפיע על איך מופיעים המארזים שלך, כיוון שהוא סה"כ מתייחס לאייקון קטן וחמוד של 3 דיסקים...
במקרה הכי גרוע שיכול להיות - האייקון הזה יופיע מתי שלא צריך שהוא יופיע, זה הכל.
הסיבה היחידה שיכולה להיות שאתה לא רואה מארזים היא כי לא איפשרת אותם תחת הגדרות-וידאו-"קבץ סרטים במארזים"
...
אתה צודק. זה קורה גם בלי השינוי החדש, אבל רק על Windows.
על אנדרואיד זה לא קורה.
·

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Kodino כתב:אני לא מבין מי זה רמי ומדוע טוענים שאני רמי, אני רק יכול לשער שזו לא מחמאה,
בכל מקרה, אני יכול להבטיח לכם שאני לא רמי, לא שזה משנה משהו.

רציתי לוודא שאני רואה את תיקיית התמונות בצורה הנכונה:
כאשר אני עובד בתצוגת תמונות ממוזערות, אז האייקון של כל תיקייה הוא אחת התמונות מתוך התיקייה,
אבל אם אני עובד בתצוגה של רשימה, אז יש את רשימה התיקיות בצד ימין, אבל כאשר עובדים בין תיקיות שונות ברשימה,
אז התמונה מצד שמאל לא משתנה, היא קבועה.

השאלה היא היא, הרי קודי יודע לקחת תמונה מתוך התיקייה (כפי שהוא מציג אותה בתצורת תמונות ממוזערות),
האם יש אפשרות להגדיר לקודי להציג את אותה התמונה בדיוק,א בל כאשר נמצאים בתצורה של רשימה, ואת התמוד פשוט להציג בצד שמאל?

במידה וכן, אשמח לדעת כיצד, במידה ולא - אין בעיה, מיציתי את הנושא.

תודה.
...
·

היי,
הבנתי אותך, עשיתי פיתרון כלשהו, לא מושלם אבל עובד.
תפתח את הקובץ view-fanart.xml באמצעות עורך טקסט
חפש את

<visible>!IsEmpty&#40;ListItem.FileName&#41; + !IsEmpty&#40;Container.FolderPath&#41;</visible>
מתחתיו מופיעה עוד שורה אחת עם המילה CONTROL,
מתחת למילה CONTROL, תעשה שורה חדשה ותדביק את הקוד הבא:

<control type="image">
				<posx>16</posx>
				<posy>491</posy>
				<width>218</width>
				<height>218</height>
				<texture background="true">$INFO&#91;ListItem.Icon&#93;</texture>
				<fadetime>IconCrossfadeTime</fadetime>
				<visible>IsEmpty&#40;ListItem.FileName&#41; + !stringcompare&#40;ListItem.Label,..&#41; + Control.IsVisible&#40;7010&#41;</visible>
			</control>
שמור את השינויים ותפעיל מחדש את KODI - אתה תראה תמונה של התיקיה גם בתצוגת הFANART.
http://imgur.com/c1YDyRm

ds123, הסתכלתי בזה מעט, ולא מצאתי פתרון קל ופשוט לבעיה שלך, ולצערי אין לי זמן לבנות מחדש קוד שיענה על דרישתך.
הכי טוב שאני יכול להציע לך זה שבמידה ואין רזולוציה שמזוהית על-ידי קודי - כרגע זה מציג את הn\a
ואם אין קול שמזוהה - זה מציג mp3 - אלו הם "ברירת מחדל" במידה שקודי לא מזהה- אתה יכול לערוך אותם ולשנות ל
1080 ולDTS אבל כמובן שזה פתרון צולע מכיוון שכל סרט שקודי לא תמצא לו רזולוציה או קול - יופיע לך כ1080 DTS
אם בכל זאת תרצה, חפש בקובץ את:

resolution/na.png
תחליף את המילה na ב- 1080
וחפש כמה שורות מתחת את

audiocodec/mp3.png
ותחליף את mp3 ב- dts (או שאתה יכול להיכנס לתיקיה skin.transparency.kodi.heb\media\audiocodec ולבחור כל שם של קובץ אחר)
שמור את השינויים ותפעיל מחדש - כעת כל קובץ שלא יהיה לו רזולוציה יופיע לך 1080 וDTS

חזור אל “תוכנה - KODI”