·ds123 כתב:עוד כמה שאלות, אני לא בטוח שהן קשורות ספציפית לסקין אבל אני אנסה בכל זאת:
1. יש לי סרטי בלוריי 3D מלאים. בסקין של ACE הוא היה מציג לי את העטיפה של הסרט בקופסה של 3D ולא בלוריי.
יש אפשרות שגם כאן זה יהיה כך? חוץ מזה, משום מה סרטי ה 3D מזוהים כ- SD . מדוע? זה לא קרה ב- ACE ולא שיניתי כלום מבחינת שמות התיקיות/קבצים.
2. יש אפשרות שבלחיצה על "סרטים" הוא יפתח לי תפריט שיבקש ממני לבחור "סרטים" או "3D" (אני לא רוצה שכל הסרטים יופיעו ביחד ויצרתי רשימות ניגון חכמות לסרטים רגילים וסרטי 3D)?
2. סרקתי את תיקיית ההופעות בכקליפים אבל העטיפות לא מוצגות כקופסאות בלוריי. לא מצאתי אופצייה בהגדרות שנוגעת לזה.
תודה!...
1. סרטי תלת מימד מזוהים על-ידי קודי, ואצלי בסקין זה מוצג בצורה הבאה:
[imgbig]http://i.imgur.com/yDKKJru.png[/imgbig]
2. ראשית, עלייך להבין כי הספרייה של 'סרטים' - לעולם תכיל את כל הסרטים שלך ללא כל הפרדה.
לכן אם תשתמש בכפתור הראשי של 'סרטים' - אין דרך ליצור הפרדה.
מה שכן אפשר לעשות, זה ליצור 2 רשימות השמעה חכמות, האחת שמציגה תלת-מימד, והאחת שמציגה כל מה שלא תלת-מימד - ואז בתת-תפריט להכניס אותם. התוצאה תהיה שלחיצה על הכפתור הראשי מראה את כל הספרייה, ואילו אם רוצים רק סרטים ספציפים, ניתן לבחור מהתת-תפריט "תלת מימד\אנימציה\סרטים מ2012 ומעלה" או כל מה שתבחר לעשות לו רשימת השמעה חכמה.
3. כרגע בתוך ההופעות התמונה מוצגת ללא פריים. אולי בעתיד אשנה את זה.
כל התפריט שם הוא חצי כוח (משתמש גם בדגלים ישנים למשל...) וזאת מכיוון ש"הסבתי" את המטרה של התפריט הזה ל"הופעות", במקור שלו הוא מיועד לקליפים. (MUSIC VIDEOS) ואולי יש אנשים שמשתמשים בו לקליפים.
אז מה ההבדל? בקליפים התמונה היא לא פוסטר, אלא כמו פרק של סדרה - מעין תמונה מלבנית.
בקיצור אולי משהו שבעתיד אני אתעסק איתו - לא כרגע.
BOAZ - תודה על הניסיון לעזור, אבל לעיתים אנשים מדברים על נושאים שאינך מכיר ולכן אתה רק מסיח את דעתם.
GICO - תודה,אכן אין סימני מארז ב-SMART PLAYLIST. אני אנסה לסדר את זה, טיפה מורכב אבל אני אבדוק