[פוצל] דיבורים כללים על סרטים

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #861 

לא יודע - הוא מרגיש לי כמו שחקן שנוצר על ידי AI (שוורצנגר היה רובוט אבל לפחות לא היו ממנו שום ציפיות)

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11455
נתן תודות: 1181 פעמים
קיבל תודות: 2397 פעמים

שליחה #862 

ארנולד שוורצנגר אולי לא היה שחקן גדול, אבל הוא ידע לבחור תפקידים מתאימים ליכולתו, היה לו דומיננטיות ונוכחות בימתית חזקה
והרבה הומור טבעי (בלי להתאמץ) שחסר להרבה שחקנים. האמת, מתגעגע אליו (חבל שלא מופיע יותר).
את מה שהוא עשה, הוא עשה טוב יותר מרוב השחקנים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78763
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5371 פעמים

שליחה #863 

15/10/2025 9:36  
Nba כתב:
למה כשמדביקים לינק מIMDB הדירוג לא מעודכן בפוסט?
ואני לא מדבר על זה שעובר זמן (הדירוג משתנה בIMDB), אני מדבר ממש ברגע שליחת הפוסט.
...
אין ל-IMDB מנגנון API מסודר לצערי. זה אומר שאנחנו מושכים את זה מ-API חיצוני והוא לא מתעדכן כל הזמן, אלא מדי פעם.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #864 

מישהו פה צפה בסרט Americana (2023)?
אין לי מושג איך פיספסתי אותו אבל הוא ממש אחלה ולא ראיתי אף ביקורת עליו בשירשור הביקורות על סרטים

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #865 

הסיבה לדעתי כי הסרט לא תורגם עדיין. אני לא מפספס סרטים בכיכובה של Sydney Sweeney, ולא בגלל מה שאתם חושבים.
הסרט אגב משנת 2023 הוקרן בפסטיבל הסרטים של SXSW (ארצות הברית - טקסס) בחודש מרץ 2023. רק באוגוסט 2025
הוא הופץ לבתי הקולנוע. לכן, זה עניין של זמן שהסרט יתורגם.

חוץ מזה, אתה מוזמן לכתוב ביקורת, הגיע הזמן לחזור לכתוב, אתה הרי אוהב את התחום.

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1601
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 519 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

שליחה #866 

31/01/2026 22:37  
kingikra כתב:
אין לי מושג איך פיספסתי אותו אבל הוא ממש אחלה ולא ראיתי אף ביקורת עליו בשירשור הביקורות על סרטים
...
חיפשתי את הסרט הזה. לא מצאתי אותו מ-2023. יש הרבה עם אותו שם מ-2025 ועוד כל מיני שנים.
אם יש לך קישור ל-IMDB או מ-TRAKT, זה יעזור למצוא את הסרט הספציפי.

תודה,

ג'יימס

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #867 

בבקשה.

Americana (2023)

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10038
נתן תודות: 549 פעמים
קיבל תודות: 575 פעמים

שליחה #868 

31/01/2026 22:55  
Kondo10 כתב:
אני לא מפספס סרטים בכיכובה של Sydney Sweeney, ולא בגלל מה שאתם חושבים.
...
ועוד עם Paul Walter התותח!
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73184
שם מלא: ערן
נתן תודות: 644 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #869 

31/01/2026 22:37  
kingikra כתב:
...
גם אני אשמח לחוו"ד של מי שצפה, אני אישית מדלג על סרטים של ציון 6 ומטה (וזה גם ב IMDB וגם בעגבניות) אלא אם כן יש ביקורות חיוביות.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #870 

Kondo10 כתב:
הסיבה לדעתי כי הסרט לא תורגם עדיין. אני לא מפספס סרטים בכיכובה של Sydney Sweeney, ולא בגלל מה שאתם חושבים.
הסרט אגב משנת 2023 הוקרן בפסטיבל הסרטים של SXSW (ארצות הברית - טקסס) בחודש מרץ 2023. רק באוגוסט 2025
הוא הופץ לבתי הקולנוע. לכן, זה עניין של זמן שהסרט יתורגם.

חוץ מזה, אתה מוזמן לכתוב ביקורת, הגיע הזמן לחזור לכתוב, אתה הרי אוהב את התחום.
...
אני צופה בכתוביות באנגלית כשאין בעברית אבל מבין את הבעיתיות.
זה לא סרט גדול ברמה כזאת שאני אומר שתתגברו על הכל כדי לצפות אבל מצד שני אני לא מצליח לדווח על שום סרט ששווה משהו לאחרונה אז עדיף משהו מכלום :)
לגבי חזרה לכתוב ביקורות, היה לי עיניין עם מנהלי הפורום לגבי נושא הציונים בשירשור לפני מספר שנים והחלטתי לוותר. זכותם של מנהלי הפורום לדרוש את מה שהם רוצים וזכותי להשתתף רק בשירשורים שמתאימים לי

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7640
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #871 

Kondo10 כתב:
...
יש עוד סיבות אחרות ? :)

אני לא מבין מה מיוחד בה כשחקנית ראשית. המשחק בינוני, כשחקנית משנה אולי היא בסדר. היתה טובה בלוטוס הלבן, לא זוכר עוד משהו שהיא הצטיינה בו מדי.

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #872 

כן, שחקנית מצוינת לטעמי, עם הופעה כובשת ועוצמתית. Christy בתצוגת משחק מרהיבה. Reality מרשימה בהופעת יחיד כמעט.
Euphoria שם היא הוכיחה שהיא לא רק סמל מין לוהטת, אלא בעלת אופי, מוכשרת מאוד, והדמות בסדרה הזניק לה את המניות.
טוענים שגם בסרט The Housemaid היא מרשימה - טרם ראיתי (מחכה לסרט הזה).

מדובר על שחקנית שלא רק מסובבת ראשים, אלא יש בה יותר מזה. לא חייבים להסכים עם זה, זו דעתי לפי מה שני רואה מעבר לחיצוניות.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6598
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #873 

Kondo10 כתב:
אני לא מפספס סרטים בכיכובה של Sydney Sweeney,
...
אני פשוט לא מבין מה ההתלהבות ממנה ..

איך היא הצליחה לפרוץ לתודעה

כאילו חסר כוסיות בהוליווד ?!

כולה עוד בלונדינית עם שיער מוחלק
:-x
נערך לאחרונה על ידי pessik ב 03/02/2026 8:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #874 

באמת לא חסרות "כוסיות" בהוליווד, כן חסרות בלונדיניות שגם יפות, וגם בעלות אופי משחק.
לכן היא נמצאת היכן שהיא כיום. אפשר לאהוב, או לא לאהוב - אי אפשר להתכחש להצלחה.
טרוניות של כמה לא מרוצים, תמיד היו ותמיד יהיו.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #875 

מסכים, אני רק מקווה שהיא תבחר את התפקידים בקפידה (יש לה את כל התנאים) ולא תהיה ניקולס קייג.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4767
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #876 

אני אומר רק שעדין לא גיבשתי דעה (אולי בגלל שלא צפיתי באופריה). כן סימנתי לעצמי כמה דברים לצפות בהם כדי לגבש דעה סופית לגביה. לא חסרות שחקניות מהממות ביופי וביכולת (מרגו רובי היא למשל השחקנית הגדולה ביותר בדור הנוכחי והיא הורסת).

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #877 

Nba
היא נראית לי בחורה נבונה שיודעת איך להתפתח. מכוון שאתה רואה את הסדרה Euphoria, אתה מבין שמדובר על בחורה מוכשרת
ורבגונית. בסדרה אגב הכרתי אותה לעומק, והבנתי כמה מוכשרת היא. זה בניגוד לעשרות שחקניות מפורסמות ("משחקי הכס" לדוגמה)
שאינן יכולת להשתחרר מהדמות שלהן עקב רמת משחק נמוכה (שחקניות של דמות בודדה).

ברור שהיא יוצרת אנטגוניזם אצל חלק מהאנשים. וואלה, בחורה נראית פצצת מין, וגם יודעת לשחק - לא יכול להיות...
מתחילים להשוות אותה למרלין מונרו של התקופה הנוכחית, וזה מובן כשהיא יוצרת באז אחריה בזכות נתונים טבעיים שהיא נולדה
וקשה לרבים לסנן את המראה שלה, ליכולתה בפועל. אבל אני לא צריך לעשות עבורה את העבודה, כי היא מדורגת בתור אחת השחקניות
האיכותיות שיש כיום על ידי כל אחד שאוהב קולנוע (מבקרי קולנוע, שדרי רדיו, שחקני קולנוע ושחקניות), אני רק טיפה בים.

ניקולס קייג שחקן מעולה שבחר במודע להופיע בסרטים בינוניים כדי לממן את התחביבים ההזויים שלו. אבל אני לא יכול לפספס סרט בכיכובו
כי אולי זה יצליח לו (מבחינת סרט שהיה מעבר למשחק איכותי שלו, תסריט כתוב טוב הפקה, תקציב וכל מה שמסביב).

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #878 

נכון, אפשר לראות את זה באופוריה, בלוטוס הלבן, בסרט Reality, Christy. המשותף לכל התפקידים שלה זה שהיא בוכה הרבה, צריכה להפסיק עם זה😂
מנגד יש לה בחירות פחות טובות כמו Echo Valley.
אני רק מקווה שהיא תמשיך לבחור נכון.
לגבי ניקולס קייג', הוא נפל כי הוא עשה ים של בחירות והשקעות לא נכונות אז הוא היה צריך "להשלים הכנסה" ולקח כל מה שבא ליד.
אני מאוד אוהב אותו, מקווה שהוא גם ילמד לבחור כמו בעבר.

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #879 

אל תשכח שהבחורה עדיין צעירה (ילדה ממש) ועוד נכון לה עתיד מזהיר אם היה תמשיך באותה דרך.
היא לא רק בוכה, אלא מעבירה רגשות רק בהבעות הפנים שזה מדהים. בסדרה "לוטוס הלבן" היא לא הייתה דמות מובילה
ככה שקשה לשפוט אותה על פי הסדרה. בסרט Echo Valley היא שיחקה לא רע, אבל גם השחקן/שחקנית הגדול/גדולה ביותר לא יכול/ה להציל
סרט שנכתבה בצורה כזו למרות שהיה בו סיפור מעניין. Christy דוגמה לתפקיד שמחייב יכולת מעל הממוצע לגלם דמות כזו (מעבר ל 15 ק"ג תוספת במשקל).

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7640
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #880 

לא יודע על איזה משחק מעולה מדובר, "מרילין מונרו"...? באמת? לא שמונרו היתה איזה שחקנית עילוי אבל היה לה קסם מטורף. גם היא התפרסמה (וזכורה עד היום) בגלל פרשיות אהבה ורומנים שהיו לה עם JFK , ארתור מילר וכו' מאשר יכולות משחק מדהימות.

המשחק בסדר נטו, זה לא שהיא שפנפנת פלייבוי שניסתה משחק, אבל אם אין יכולת אמיתית לשחקן מפנים זה לא עובר מסך, לא יעזור. לא משהו אישי נגדה, ככה אני רואה את זה. היא גדלה למזלה בתקופה שלעשות הרבה רעש ברשתות מנפח את הערך האמיתי שלך, אם היא היתה נופלת על שנות ה 90 היא היתה מהר מאוד מופיעה ב skinemax .. מספיק פלופ או שניים ואז יימאס ממנה מהר.

סקרלט ג'הנסון אגב אותו דבר בערך (למרות שהיא שחקנית קצת יותר טובה ממנה אבל עדיין בינונית), אין סרט אחד איתה שחשבתי שהיא "עשתה" אותו, שבלעדיה זה לא היה אותו דבר, שלא הייתי מחליף אותה בדיעבד כי היתה מושלמת. למשל ב"אלמנה שחורה" מי שגנבה את ההצגה ועשתה את הסרט לטוב ולא גרוע לגמרי היא אחותה בסרט (פלורנס פו).
המשותף לסקרלט וסידני היא היכולת לשווק את עצמן, והן עושות עסקים טוב יותר מאשר הן משחקות.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”