קופסה קטנה. שינוי דרמטי
הסאגה הזו מאוד מעניינת.
יש כאן שתי קבוצות של רוכשים/מתנסים שמדווחים על חוויות שונות בתכלית השינוי.
קבוצה אחת (שהיא לגמרי הרוב) טוענת שמדובר בהבדלים "דרמטיים", "קיצוניים", "יום ולילה" ולעומת זאת קבוצה שנייה שטוענת שהיא מתקשה לראות הבדלים ואף חלקם מחליטים למכור את המכשיר.
עוד יותר מעניינת העובדה שישנם אנשים המחזיקים בדיוק באותם אמצעי תצוגה, אך מדווחים על התנסות שונה לחלוטין:
לשם הדוגמא:
1. שני משתמשי קורו. איציק טוען שההבדל מינורי ומחליט למכור את המכשיר ובני לעומתו, טוען שמדובר בהבדלים דרמטיים.
2. שני בעלי אפסון 9000.
יניב, מנהל תחום המקרנים באתר, טוען שמדובר במוצר מדהים וההרגשה היא שהסירו זכוכית חלבית מהמסך , לעומת זאת עופר , גם כן בעליו של אפסון 9000 מחליט שהאפקט לא מוצא חן בעיניו.
הבדלים כל כך גדולים בתגובות.
עדיין חושב על הפאנצ' ליין להודעה הארוכה הזו..
רן
יש כאן שתי קבוצות של רוכשים/מתנסים שמדווחים על חוויות שונות בתכלית השינוי.
קבוצה אחת (שהיא לגמרי הרוב) טוענת שמדובר בהבדלים "דרמטיים", "קיצוניים", "יום ולילה" ולעומת זאת קבוצה שנייה שטוענת שהיא מתקשה לראות הבדלים ואף חלקם מחליטים למכור את המכשיר.
עוד יותר מעניינת העובדה שישנם אנשים המחזיקים בדיוק באותם אמצעי תצוגה, אך מדווחים על התנסות שונה לחלוטין:
לשם הדוגמא:
1. שני משתמשי קורו. איציק טוען שההבדל מינורי ומחליט למכור את המכשיר ובני לעומתו, טוען שמדובר בהבדלים דרמטיים.
2. שני בעלי אפסון 9000.
יניב, מנהל תחום המקרנים באתר, טוען שמדובר במוצר מדהים וההרגשה היא שהסירו זכוכית חלבית מהמסך , לעומת זאת עופר , גם כן בעליו של אפסון 9000 מחליט שהאפקט לא מוצא חן בעיניו.
הבדלים כל כך גדולים בתגובות.
עדיין חושב על הפאנצ' ליין להודעה הארוכה הזו..
רן
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
רן אם עפר לא היה חלק ממה שרשמת יכולתי לחשוב שאולי הכיול הוא הסוד
אך אני מאמין שאצל עופר הכל מתוקתק
נ.ב.
אני לראשונה הפעלתי היום
ולא ראיתי דברים שגרמו לי להפיל את הלסת בתדהמה
וגם חשוב לציין שלא ממש התעמקתי סה״כ שמתי כמה קטעים
ורק במצב של demo ״מגב״ יכולתי להבחין בשינויים מינוריים
אני עדין מחכה לבדוק את המוצר על סרט מלא
נ.ב.
אני לראשונה הפעלתי היום
אני עדין מחכה לבדוק את המוצר על סרט מלא
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
רן,
כמו ש SAM אמר, אין כאן אמת מוחלטת. שלושה חברים קפצו אלי, שניים נדהמו ואחד אמר שהתמונה ממש לא נראית לו טבעית והוא לא אוהב את האפקט... כמובן אמרנו לו שהוא דפוק, אבל זה לא משנה את העובדה שלא כולם אוהבים את זה...
כמו ש SAM אמר, אין כאן אמת מוחלטת. שלושה חברים קפצו אלי, שניים נדהמו ואחד אמר שהתמונה ממש לא נראית לו טבעית והוא לא אוהב את האפקט... כמובן אמרנו לו שהוא דפוק, אבל זה לא משנה את העובדה שלא כולם אוהבים את זה...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
טעם וריח על חוות דעת קיצוניות כאלו קצת נראה לי מוזר . מדובר על התרשמויות קיצוניות על אותם מסכים.
היה אצלי היום חבר פורום נוסף שהתלהב ממה שראה והחליט לרכוש.
היה אצלי היום חבר פורום נוסף שהתלהב ממה שראה והחליט לרכוש.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

איזה אחוז?taoyossi כתב:רן אם עפר לא היה חלק ממה שרשמת יכולתי לחשוב שאולי הכיול הוא הסוד
נ.ב.
אני לראשונה הפעלתי היום
אני עדין מחכה לבדוק את המוצר על סרט מלא...
יניב,
אני בכנות רוצה להיות נוכח בהדגמה בה מישהו מתקשה לראות הבדלים.
אני רוצה לשמוע מישהו אומר לי " רן, אני לא רואה הבדלים"...אחרי שאני מפעיל לו את מצב ה- "מגב"....
זה כמו לומר לי שהוא רואה שחור לבן והטלויזיה היא צבעונית.
צריך להפסיק את ההגדרות האלה ולומר את זה בצורה ברורה.
ההבדלים הם דרמטיים ובלתי נתפשים.
רן
אני בכנות רוצה להיות נוכח בהדגמה בה מישהו מתקשה לראות הבדלים.
אני רוצה לשמוע מישהו אומר לי " רן, אני לא רואה הבדלים"...אחרי שאני מפעיל לו את מצב ה- "מגב"....
זה כמו לומר לי שהוא רואה שחור לבן והטלויזיה היא צבעונית.
צריך להפסיק את ההגדרות האלה ולומר את זה בצורה ברורה.
ההבדלים הם דרמטיים ובלתי נתפשים.
רן
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
רן,
הוא בפירוש ראה הבדלים ! הוא לא טען שהוא לא רואה, הויכוח היה אם הוא מעדיף לראות את זה עם או בלי הדרבי והוא אמר שהוא לא אוהב מה שזה עושה לתמונה. לכן אני בהחלט חושב שהעדפה של זה היא אינדיבידואלית (שהרוב כנראה מאוד אוהב את האפקט)
הוא בפירוש ראה הבדלים ! הוא לא טען שהוא לא רואה, הויכוח היה אם הוא מעדיף לראות את זה עם או בלי הדרבי והוא אמר שהוא לא אוהב מה שזה עושה לתמונה. לכן אני בהחלט חושב שהעדפה של זה היא אינדיבידואלית (שהרוב כנראה מאוד אוהב את האפקט)
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

60-80 ואתה רואה הבדל קטן?שמע לא יודע מה להגיד, מבחינתי ,זה מוזר על גבול ההזוי מה שאתה אומר. אחוזים כאלו אצלי רואים הבדלים ענקיים ,שלא בהכרח ניראים טוב,אבל ללא ספק הבדלים עצומים .אני לא מבין איך אתה טוען שמדובר בהבדלים לא גדולים.?taoyossi כתב:Istarmini
80-60% שיחקתי...
מעניינת אותי ההשפעה של המכשיר על משחקי וידאו, עוד לא יצא לי לחבר אותו ל- XBOX.
מסתבר שבדוכן של DARBEE ב- CEDIA, הם בחרו להתמקד במשחקי וידאו ואנשים שם דיווחו שההבדלים הם מדהימים (staggering).
יצא למישהו לבדוק את העניין הזה?
רן
מסתבר שבדוכן של DARBEE ב- CEDIA, הם בחרו להתמקד במשחקי וידאו ואנשים שם דיווחו שההבדלים הם מדהימים (staggering).
רן
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אל תדאג יואב,istarmini כתב:60-80 ואתה רואה הבדל קטן?שמע לא יודע מה להגיד, מבחינתי ,זה מוזר על גבול ההזוי מה שאתה אומר. אחוזים כאלו אצלי רואים הבדלים ענקיים ,שלא בהכרח ניראים טוב,אבל ללא ספק הבדלים עצומים .אני לא מבין איך אתה טוען שמדובר בהבדלים לא גדולים.?taoyossi כתב:Istarmini
80-60% שיחקתי......
בקרוב צפוי ליוסי ביקור בית.
אני כבר אטפל בו.
מחכה לתגובות\חוות דעת לגבי הנושא הנ"לRanMoyal כתב:מעניינת אותי ההשפעה של המכשיר על משחקי וידאו, עוד לא יצא לי לחבר אותו ל- XBOX.
רן...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

opv כתב:אל תדאג יואב,istarmini כתב:60-80 ואתה רואה הבדל קטן?שמע לא יודע מה להגיד, מבחינתי ,זה מוזר על גבול ההזוי מה שאתה אומר. אחוזים כאלו אצלי רואים הבדלים ענקיים ,שלא בהכרח ניראים טוב,אבל ללא ספק הבדלים עצומים .אני לא מבין איך אתה טוען שמדובר בהבדלים לא גדולים.?taoyossi כתב:Istarmini
80-60% שיחקתי......
בקרוב צפוי ליוסי ביקור בית.![]()
אני כבר אטפל בו....
לדעתי, לאנשים שונים יש רגישויות שונות לגבי הבדלים נצפים.istarmini כתב:60-80 ואתה רואה הבדל קטן?שמע לא יודע מה להגיד, מבחינתי ,זה מוזר על גבול ההזוי מה שאתה אומר. אחוזים כאלו אצלי רואים הבדלים ענקיים ,שלא בהכרח ניראים טוב,אבל ללא ספק הבדלים עצומים .אני לא מבין איך אתה טוען שמדובר בהבדלים לא גדולים.?taoyossi כתב:Istarmini
80-60% שיחקתי......
זה די דומה להבדלים בשמע - יש שיאמרו שמדובר בהבדל גדול ויש שיאמרו שזה הבדל קטן ויש כאלו שיאמרו שהם לא שומעים הבדל...
אני מניח שלאנשים מנוסים עם ציוד וידאו באיכות גבוהה, בעלי ראייה חדה ותשומת לב לפרטים ההבדל יהיה גדול (זה לא אומר שזה ימצא חן בעיניהם) לעומת אחרים שיגידו שיש הבדל אבל זה לא מי יודע מה....
אני יכול לתת דוגמא:
אחי הזמין את הורי על מנת שיראו את ההבדל בין שידור HD של יס לעומת שידור SD רגיל.
אחי סיפר לי שהוא הראה להם את אותו השידור בערוץ HD לעומת ערוץ רגיל אבל הם אמרו משהו כמו : אה, זה הכל?...
אותו הבדל נתפס בצורה שונה אצל אנשים שונים.
אותי זה כבר לא מפתיע - מדובר בחושים וכאשר מדובר בחושים, לאנשים שונים יש יכולות שונות.
ארז