הכי קצר שמספיק לך.taoyossi כתב:יש המלצה לכבל HDMI למכשיר או כל כבל HDMI שיש בחנות ?...
הכי זול מבין הכבלים הקצרים האלה.
בדקת את הדארבי על פאנאסוניק 900 ?TheWiz כתב:\dor8 כתב:למזלך ולשמחתך ברגע שתסיים לחסוך כבר לא יהיו פלזמות בעולם.TheWiz כתב:כרגע פלאזמה פנסוניק בת שלוש. THP42X50
בקרוב VT50 (חוסך שקל לשקל. נשאר לי עוד שנתיים ואחר כך אני ימשיך לחסוך לדירה)
...
תתמקד ותכוון לoled !
...
יש לי גם מקרן Panasonic PT-AE900U על מסך של 120'' בסלון אבל הוא בשימוש רק שאני מזמין חברים. בגלל שאין לי הרבה חברים או בגלל שיש לי הרבה עבודה ולכן אין לחברים הוא בשימוש בפעם פעמים בשנה.......

Shayosef כתב:חוזר בי, יש שיפור די גדול בתמונה, אין ספק שהמכשיר הקטן הזה חושף המון פרטים חדשים בסרטים. מפתיע.Shayosef כתב:טוב החלפתי שנאי והדארבי עובד, בינתיים לא ראיתי שיפור ניכר במבט חטוף.......

או (למי שיכול) לחבר דרך הרסיבר.istarmini כתב:חברים רציתי להתריע בפני מי שיש ברשותו סטרימר של dune ,שהדרבי וה dune לא ממש חברים טובים. הוא מסרב להציג תמונה מה dune כאשר ה dune במצב auto edid.
על מנת שיעבוד יש לקבוע את רזולוציית היציאה באופן ידני, למשל 1080/24hz...

אני על פופ 35 . וכי למה ההבדלים הגדולים הללו?opv כתב:יניב,
תתחדש ותהנה.
אגב, גם אני על HD 60%....

קודם כל תתחדש.ride כתב:סוף סוף הדרבי הגיע אלי .הזמנתי ביום הראשון, אבל במשלוח ישיר, היתרון שלא שילמתי מכס ולא מע"מ, החיסרון, כמעט יצאתי מדעתי
בקיצור, חיברתי אותה, כבל 1.8 מטר מהיציאה של ה LX85 לדרבי, וכבל 15 מטר אל המקרן. הכל עבד מיידי, החיסרון היחיד הוא זמן ה handshake הארוך במעבר בין מקורות. לגבי התמונה, מדהים, בדקתי מספר סרטים שאני מכיר, זה ממש כאילו הסירו זכוכית חלבית מעדשת המקרן. כרגע המצב המועדף עלי הוא HD על 60 אחוז, אבל אני עדיין משחק. היו מקרים שאפילו את מצב POP אהבתי (זה קרה בתכני 720P)....

שמח לשמועride כתב:סוף סוף הדרבי הגיע אלי .הזמנתי ביום הראשון, אבל במשלוח ישיר, היתרון שלא שילמתי מכס ולא מע"מ, החיסרון, כמעט יצאתי מדעתי
בקיצור, חיברתי אותה, כבל 1.8 מטר מהיציאה של ה LX85 לדרבי, וכבל 15 מטר אל המקרן. הכל עבד מיידי, החיסרון היחיד הוא זמן ה handshake הארוך במעבר בין מקורות. לגבי התמונה, מדהים, בדקתי מספר סרטים שאני מכיר, זה ממש כאילו הסירו זכוכית חלבית מעדשת המקרן. כרגע המצב המועדף עלי הוא HD על 60 אחוז, אבל אני עדיין משחק. היו מקרים שאפילו את מצב POP אהבתי (זה קרה בתכני 720P)....

עניין של טעם, אני מניח.istarmini כתב:אני על פופ 35 . וכי למה ההבדלים הגדולים הללו?opv כתב:יניב,
תתחדש ותהנה.
אגב, גם אני על HD 60%....
גם שבדקתי hd לא הגעתי ל 60 בקושי 45-50...