קופסה קטנה. שינוי דרמטי
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
השלט ב darbee לא עובד - עזרה.....
לפני ההתבכיינות. אפתח בבשורות הטובות.
קיבלתי בתחילת השבוע את היחידה שלי .
בדקתי מצב של דמו על מספר תמונות
משימה בלתי אפשרית
טום קרוז לאחר הדו קרב עם הרשע נכנס לתוך הרכב במפעל - המצלמה מתמקדת בצדודית פניו בקלוז אפ
ההבדלים משמעותיים - אפשר להגדיר זאת כך: עם הדארבי רואים פנים - אגלי זיעה, זיפי זקן, קמטים צלקות ואף את האיפור הנמרח , בלי הדארבי - פתאום הכל מטושטש ובלתי נראה .
עולם הזמן
הקטע של היצאנית שעומדת מעבר לנחל ומשוחחת עם שוטר הזמן ומציעה את שירותיה
היא לובשת שמלת מיני בדוגמה של משבצות מתכת מוזהבות - עם הדארבי המשבצות מודגשות וצבע הזהב מבריק
השמלה מפורטת דיו באופן מובהק בהרבה יותר ובאופן משמעותי מאשר בלי.
אתמול שמתי את הסרט the vow (משעמם, אבל את מי מעניין עכשיו תוכן הסרט)
הפעם בלי השוואות ובלי דמו. פשוט הפעלתי את הדארבי לפני תחילת הסרט (70% hd) בלי להקפיא תמונות ובלי לשחק, עד לסוף הסרט.
במילה אחת: תענוג.
הדארבי לקח את המקרן למקום אחר, טוב יותר בהרבה (אם היו לי תוכניות לשדרג את המקרן , אזי תוכניות אלו ידחו ככל הנראה למועד הרבה יותר מאוחר)
פתיתי השלג ברורים יותר ומופרדים יותר.
הקטע של התאונה (משאית מאחור מתנגשת ברכב הזוג בעודם חונים) בה ראש האישה מנפץ את הזכוכית הקדמית - הזכוכיות מפורטות חדות ובולטות באופן מדהים.
התחושה הכללית היא של תמונה צלולה, נקיה ומפורטת בהרבה יותר . וכנגזרת מכך רמת השחור והקונטרס השתפרה פלאים.
וכמו שהגדירו כאן הרבה חברים כאילו לקחו מטלית ונגבו את המסך מהערפל.
משתמשים לא דווחו על כך (אולי זה אינדבדואלי למערכת שלי) אבל אני רואה שינוי ושיפור מהותי בכל הקשור לרמת המבריקים (זהב כסף, שיער בלונד, מתכות וכו') פשוט נוצצים יותר.
לסיכום: שינוי ענק במחיר קטנטן.
תודה לרן מויאל שטרח, כתב והביא לידיעת החברים כאן את הפלא הקטן.
תודה ליואב לוי שהלהיב אותנו בקשר למכשיר והקדיש מזמנו בסיוע להזמנת הדרבי.
לא היה צריך לצפות במכשיר לפני ההזמנה כי רן הוא סקפטי ומאוד קפדן בכל מה שקשור לאמצעי תצוגה.
ההתלהבות על ידו ללא הסתייגות (נדיר ביותר, אולי לראשונה) ואישור להתרשמות הנ"ל על ידי יואב. לא השאירו מקום לספק בקשר להזמנה.
ולסיום
קיבלתי את המכשיר והשלט לא עובד. החלפתי סוללה ונאדה.... כלום.
למישהו יש רעיון?
קיבלתי בתחילת השבוע את היחידה שלי .
בדקתי מצב של דמו על מספר תמונות
משימה בלתי אפשרית
טום קרוז לאחר הדו קרב עם הרשע נכנס לתוך הרכב במפעל - המצלמה מתמקדת בצדודית פניו בקלוז אפ
ההבדלים משמעותיים - אפשר להגדיר זאת כך: עם הדארבי רואים פנים - אגלי זיעה, זיפי זקן, קמטים צלקות ואף את האיפור הנמרח , בלי הדארבי - פתאום הכל מטושטש ובלתי נראה .
עולם הזמן
הקטע של היצאנית שעומדת מעבר לנחל ומשוחחת עם שוטר הזמן ומציעה את שירותיה
היא לובשת שמלת מיני בדוגמה של משבצות מתכת מוזהבות - עם הדארבי המשבצות מודגשות וצבע הזהב מבריק
השמלה מפורטת דיו באופן מובהק בהרבה יותר ובאופן משמעותי מאשר בלי.
אתמול שמתי את הסרט the vow (משעמם, אבל את מי מעניין עכשיו תוכן הסרט)
הפעם בלי השוואות ובלי דמו. פשוט הפעלתי את הדארבי לפני תחילת הסרט (70% hd) בלי להקפיא תמונות ובלי לשחק, עד לסוף הסרט.
במילה אחת: תענוג.
הדארבי לקח את המקרן למקום אחר, טוב יותר בהרבה (אם היו לי תוכניות לשדרג את המקרן , אזי תוכניות אלו ידחו ככל הנראה למועד הרבה יותר מאוחר)
פתיתי השלג ברורים יותר ומופרדים יותר.
הקטע של התאונה (משאית מאחור מתנגשת ברכב הזוג בעודם חונים) בה ראש האישה מנפץ את הזכוכית הקדמית - הזכוכיות מפורטות חדות ובולטות באופן מדהים.
התחושה הכללית היא של תמונה צלולה, נקיה ומפורטת בהרבה יותר . וכנגזרת מכך רמת השחור והקונטרס השתפרה פלאים.
וכמו שהגדירו כאן הרבה חברים כאילו לקחו מטלית ונגבו את המסך מהערפל.
משתמשים לא דווחו על כך (אולי זה אינדבדואלי למערכת שלי) אבל אני רואה שינוי ושיפור מהותי בכל הקשור לרמת המבריקים (זהב כסף, שיער בלונד, מתכות וכו') פשוט נוצצים יותר.
לסיכום: שינוי ענק במחיר קטנטן.
תודה לרן מויאל שטרח, כתב והביא לידיעת החברים כאן את הפלא הקטן.
תודה ליואב לוי שהלהיב אותנו בקשר למכשיר והקדיש מזמנו בסיוע להזמנת הדרבי.
לא היה צריך לצפות במכשיר לפני ההזמנה כי רן הוא סקפטי ומאוד קפדן בכל מה שקשור לאמצעי תצוגה.
ההתלהבות על ידו ללא הסתייגות (נדיר ביותר, אולי לראשונה) ואישור להתרשמות הנ"ל על ידי יואב. לא השאירו מקום לספק בקשר להזמנה.
ולסיום
קיבלתי את המכשיר והשלט לא עובד. החלפתי סוללה ונאדה.... כלום.
למישהו יש רעיון?
הי shmliagdol1
אצלי השלט הגיע עם סרט צלופן אותו היה צריך לשלוף מהתקן הבטריה בשלט, על מנת לגרום לשלט לעבוד.
האם גם אצלך כך?
אצלי השלט הגיע עם סרט צלופן אותו היה צריך לשלוף מהתקן הבטריה בשלט, על מנת לגרום לשלט לעבוד.
האם גם אצלך כך?
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
לא, התכוונתי לספק כוח שהגיע איתו + החתיכת פלסטיק ששמים להתאים לשקע ישראלי.dor8 כתב:על איזה שנאי אתה מדבר? חיברת אותו עם שנאי?Shayosef כתב:ניסיתי גם מתאם אחר, ננסה למצוא שנאי אחר......
מחר אקח אותו לחנות חשמל לנסות להתאים לו ספק כוח חדש ונראה, בינתיים שלחתי מייל לדארבי גם.
שי
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
guyezra כתב:לא יכול להיות שהוא החליף סוללה והשאיר את הצלופן בפנים......
Re: רשמים ראשוניים לאחר שקיבלתי אתמול -
פיליפס 47PFL7603Dteenet כתב:
עם איזה דגם של טלוויזיה אתה?
תודה......
שיפור גם בחיבור לממיר HOT HD
שיפור יש גם אם מחברים להוט HD.....בערוצי הSD אבל זה יותר בולט בערוצי הHD
הבעיה היא שאצלי הממיר לא מחובר לרסיבר, אלא ליציאה אחרת בטלביזיה (HDMI1)
ולכן אני מחזיר את הדרבי מחובר ליציאה מרסיבר ומשם ליציאה HDMI2 בטלביזיה
הבעיה היא שאצלי הממיר לא מחובר לרסיבר, אלא ליציאה אחרת בטלביזיה (HDMI1)
ולכן אני מחזיר את הדרבי מחובר ליציאה מרסיבר ומשם ליציאה HDMI2 בטלביזיה