עתיד הבלו ריי – דעה אישית
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
עפר
אני הגבתי להודעה שכאילו "רק בארץ" סוגרים חנויות דיסקים.
המגמה זאת היא גם בארה"ב
לגבי תוכן online - אתה צודק לחלוטין. אפשר להיכנס ל-bestbuy הקרוב ובמחיר שווה לכל נפש לקבל קופסה קטנה שתזרים לך תכני HD על פי בקשתך.
הלוואי בארץ
אני לא נגד blu-ray, אני בעד. רק ציינתי כמה דברים שלא יכולתי להתעלם מהם
אני הגבתי להודעה שכאילו "רק בארץ" סוגרים חנויות דיסקים.
המגמה זאת היא גם בארה"ב
לגבי תוכן online - אתה צודק לחלוטין. אפשר להיכנס ל-bestbuy הקרוב ובמחיר שווה לכל נפש לקבל קופסה קטנה שתזרים לך תכני HD על פי בקשתך.
הלוואי בארץ
אני לא נגד blu-ray, אני בעד. רק ציינתי כמה דברים שלא יכולתי להתעלם מהם
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לכולם .
אתמול הסתובבתי בבלוקבסטר סניף חולון . ותאמינו לי שהמצב של הבלוריי לא עד כדי כך גרוע .
יש די מספיק לקוחות שמתענינים בבלוריי .
יום טוב .
אתמול הסתובבתי בבלוקבסטר סניף חולון . ותאמינו לי שהמצב של הבלוריי לא עד כדי כך גרוע .
יש די מספיק לקוחות שמתענינים בבלוריי .
יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
מצאתי היום את האייטם הזה, שקצת סותר את הדעה שלי אבל הוא עדיין יותר מבין בנושא ממני 
[left]With Help from PS3, Adoption of Blu-ray Faster than DVD
Posted October 3, 2009 09:38 PM by Josh Dreuth
Blu-ray Disc According to a new study released by Futuresource, adoption of Blu-ray will surpass DVD when comparing year five for each home video medium. In 2002, DVD adoption (including the PS2) was 32.6%, and Futuresource is predicting that in 2010, Blu-ray adoption (including PS3) will be 34.1%. They further predict that in year eight (2013), adoption of Blu-ray will rise to 67.8%.
Removing the video game systems from the equation, DVD is predicted to be slightly ahead - possibly showing the a growing acceptance of video game systems as media players rather than just for gaming.
The predictions aren't all that flattering, however, with Futuresource predicting that Blu-ray will never catch up to standard DVD presence due to a rise in video-on-demand and web downloads.
Source: Video Business | Permalink | Relevant for: United States
[/left]
קישור לידיעה:
http://www.blu-ray.com/news/?id=3494
[left]With Help from PS3, Adoption of Blu-ray Faster than DVD
Posted October 3, 2009 09:38 PM by Josh Dreuth
Blu-ray Disc According to a new study released by Futuresource, adoption of Blu-ray will surpass DVD when comparing year five for each home video medium. In 2002, DVD adoption (including the PS2) was 32.6%, and Futuresource is predicting that in 2010, Blu-ray adoption (including PS3) will be 34.1%. They further predict that in year eight (2013), adoption of Blu-ray will rise to 67.8%.
Removing the video game systems from the equation, DVD is predicted to be slightly ahead - possibly showing the a growing acceptance of video game systems as media players rather than just for gaming.
The predictions aren't all that flattering, however, with Futuresource predicting that Blu-ray will never catch up to standard DVD presence due to a rise in video-on-demand and web downloads.
Source: Video Business | Permalink | Relevant for: United States
[/left]
קישור לידיעה:
http://www.blu-ray.com/news/?id=3494
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- michael123
- חבר מכור קשה

אני כבר כתבתי את הפרשנות שלי:
יצרני התכנים משווקים את הבלו-ריי כמדיה פרמיום במחירי פרמיום כמובן - רק בזכות זה שה-DVD קיים.
זה מגדיל להם את הרווחים, בלו-ריי זה עוד ערוץ מכירות נוסף סה"כ
הם לא יהרגו את ה-DVD כי זה מה שמחזיק את מחירי הבלו-ריי גבוהים.
אין פה בכלל משחק של "CATCH UP". זה ילדותי להשוות
יצרני התכנים משווקים את הבלו-ריי כמדיה פרמיום במחירי פרמיום כמובן - רק בזכות זה שה-DVD קיים.
זה מגדיל להם את הרווחים, בלו-ריי זה עוד ערוץ מכירות נוסף סה"כ
הם לא יהרגו את ה-DVD כי זה מה שמחזיק את מחירי הבלו-ריי גבוהים.
אין פה בכלל משחק של "CATCH UP". זה ילדותי להשוות
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
כשהייתי קטן בערך בן 4-5 אז לא ידעתי כל כך מה זה וידאו והכל אני הלכתי רק לקולנוע לראות את כל הסרטים של אז, מאוחר יותר נרכש במשפחה ממיר VHS והתחלנו לקנות קלטות וידאו והכל, הכל התיישן אחר כך כשהחלפנו לDVD ואז זה בכלל היה יותר טוב, זה בעצם דילוג של כמה שנים לאחור (לאחר שעברנו לבית החדש) ועדיין צפינו בDVD, עכשיו יש לנו מסך LCD של טושיבה HDready1080p ולי בחדר יש מסך HDready מהדגמים הישנים שאני רואה בהם את הסרטים שאני מוריד מהאינטרנט וכשאני מסתכל אחורה אני מבין שאני כנראה לא אראה יותר DVD כי אני יודע שזה SD וזה ישן ולמרות זאת יש לנו עדיין DVD בבית וההורים שלי אפילו לא רוצים לעבור לYesMaxHD, אפשר לאמר שכיום אני רואה רק BluRay בפורמט הMKV במסך הLCD שיש לי בחדר ובעיקר 720p כי המסך לא תומך ברזולוציה גבוהה יותר והייתי רוצה נורא לעבור לסלון בה הHD היה נראה יותר טוב עם נגן בלוריי מאשר בחדר שלי.
אני אישית מסתכל על הארץ שלנו עכשיו בתור כאלו שלא יודעים שקיימים נגני הבלוריי ושקיימת איכות טובה יותר, אבל כנראה בעתיד כשהטלוויזיה תעבור רשמית לHD בתכנים והכל והCRT לא יהיה קיים יותר בארץ אז אזרח ישראלי ממוצע כבר לא יזכור מה זה SD ולמה הוא עבר בכלל.
אני אישית מסתכל על הארץ שלנו עכשיו בתור כאלו שלא יודעים שקיימים נגני הבלוריי ושקיימת איכות טובה יותר, אבל כנראה בעתיד כשהטלוויזיה תעבור רשמית לHD בתכנים והכל והCRT לא יהיה קיים יותר בארץ אז אזרח ישראלי ממוצע כבר לא יזכור מה זה SD ולמה הוא עבר בכלל.
אני היום שדרגתי להוט HD, מאחר שאני תושב קיבוץ עלות השדרוג הייתה מגוחחת... (3 ש"ח לחודש ללא התחיבות)
חבילה של כל הערוצים תעלה לי עוד 10 ש"ח...
דיברתי עם מישהו שאני מכיר בהוט והוא אמר לי שדוחפים את זה מאד חזק כרגע ושקנו 400 אלף ממירי HD,
יותר מאוחר קראתי בYNET שהרוחב פס גדל ל100 מגה (יקר בטרוף כרגע אבל ה12 מגה לא כזה יקר...)
בקיצור העתיד מגיע אלינו ממש מהר, יותר מהר ממה שחשבתי לפני שבוע...
חבילה של כל הערוצים תעלה לי עוד 10 ש"ח...
דיברתי עם מישהו שאני מכיר בהוט והוא אמר לי שדוחפים את זה מאד חזק כרגע ושקנו 400 אלף ממירי HD,
יותר מאוחר קראתי בYNET שהרוחב פס גדל ל100 מגה (יקר בטרוף כרגע אבל ה12 מגה לא כזה יקר...)
בקיצור העתיד מגיע אלינו ממש מהר, יותר מהר ממה שחשבתי לפני שבוע...
-
nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
לכל מספידי המדיות ובעיקר אלה שלא מאמינים בבלו ריי, אני חושב שבשבועות האחרונים אנחנו מקבלים הצצה לחיזוקו של הבלו ריי ולעתידו.
כבר בקיץ הקרוב יושקו סרטים בטכנולוגיית תלת-מימד (http://www.blu-ray.com/news/?id=4012). אני חושב שהבלו ריי כאן להישאר, לפחות למשך עשור, ושנושא התלת-מימד יקבע את מעמדו באופן סופי, יוריד את המחיר ויכניס את הטכנולוגיה לכל בית.
כבר בקיץ הקרוב יושקו סרטים בטכנולוגיית תלת-מימד (http://www.blu-ray.com/news/?id=4012). אני חושב שהבלו ריי כאן להישאר, לפחות למשך עשור, ושנושא התלת-מימד יקבע את מעמדו באופן סופי, יוריד את המחיר ויכניס את הטכנולוגיה לכל בית.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
oferlaor כתב:אני רוצה להגיד משהו לגבי בלוריי וישראל.
אנחנו צריכים להבין שאנחנו בישראל חיים בבועה אחרת מזו האמריקאית או האירופאית. בעוד שבארה"ב ההכרה מה זה בלוריי נעשתה כבר מזמן והמעגל של אלה שמכירים את זה מתרחב כל הזמן, כאן אפילו לא עשו את הצעד המינימלי הראשון (חוץ מהכרזות והודעות לעיתונות) שנחוץ בכדי להחדיר את הבלוריי לישראל.
כל עוד שלא יעשו את הצעדים הללו, זה ימשיך להיות קוריוז ופורמט איזוטרי שמרבית תושבי ישראל אפילו לא שמעו עליו....
צודק
1)סיבסוד מצד כל היבואנים של סרטי בלו ריי לספריות הוידיאו ולרשתות השיווק כך שיהיה ניתן לרכוש אותם במחירים מוזלים ובמקביל להראות לצרכנים שיש שפע של סרטים וששווה לקנות נגן כזה. אין היום על המדפים של ספריות הוידיאו מבחר גדול של סרטים כאלה (לפחות בנתניה, אני לא אסע לעיר אחרת כדי להשכיר סרטים לסוף השבוע).
2)יש להוציא סרטים חדשים יותר מאלו שבדיודי ותוך פרק זמן קצר יחסית אחרי שהם ירדו ממסכי הקולנוע. (ככה הרי הכניסו לשוק את הפורמט של הדיודי בהתחלה, היו סרטים שהגיעו לדיודי לפני שהוקרנו על מסכי בתי הקולנוע).
3) הוזלת מחירי הנגנים כך שגם אלו שאין להם הרבה כסף יוכלו להנות מהפורמט ויעדיפו לרכוש נגן בלו ריי על פני נגן דיודי.
4)בסוף אחרי שבוצעו כל השלבים, פירסומות. יש להראות לאנשים שהפורמט קיים ובאמת הגיע הזמן להתקדם.
אני מקווה שמישהו שיש לו השפעה יראה את מה שכתבתי ויעשה את השינויי הדרוש כדי שכולנו נרוויח.
- michael123
- חבר מכור קשה

למה שהיה סבסוד?
בשביל זה דוחפים טכנולוגיה כדי למכור יותר במחיר פרמיום.
כאשר יהרגו את ה-DVD, המחירים ירדו טיפה..
אבל הם לא, כי קיום DVD הוא זה שמאפשר להם לתמחר BD כפרמיום
אבל הם לא, כי קיום DVD הוא זה שמאפשר להם לתמחר BD כפרמיום
מה שיהרוג את הדיודי או לפחות את ספריות הוידיאו הוא האינטרנט ולא הבלו ריי. בנוסף אם היבואנים לא יפעלו מהר הם יאבדו גם את הבלו ריי.michael123 כתב:למה שהיה סבסוד?
אבל הם לא, כי קיום DVD הוא זה שמאפשר להם לתמחר BD כפרמיום...
- michael123
- חבר מכור קשה

ממש לא אינטרנט.
כמו שפיראטים לא קונים DVD, הם גם לא חקנו BD
כאשר אתה בא לחנות ספרים, יש לך סרט בגרסת DVD שעלותו 18$, ועל מדף ממול - BD שמחירו 25$
כאשר אתה בא לחנות ספרים, יש לך סרט בגרסת DVD שעלותו 18$, ועל מדף ממול - BD שמחירו 25$
פיראטים לא קונים דיודי ולא בלו ריי, הם שודדים אוניות ליד סומליהmichael123 כתב:ממש לא אינטרנט.
כאשר אתה בא לחנות ספרים, יש לך סרט בגרסת DVD שעלותו 18$, ועל מדף ממול - BD שמחירו 25$...
- michael123
- חבר מכור קשה

אההה..
אני דווקא כן דיברתי על אמריקה/קנדה
חנות ספרים הכוונה הייתה Barnes & Noble
אני דווקא כן דיברתי על אמריקה/קנדה
חנות ספרים הכוונה הייתה Barnes & Noble
ביקרתי עכשו בצרפת, גם ב FNAC וגם ב VIRGIN יש מבחר ענק של סרטים בבלו ריי
מחירי בלו ריי נעים בין 13 (סרטי ענטיקה) ל 23 אירו (סרטים חדשים)
DVD נמכר בסביבות 10 אירו ויש מבצעים של 5 DVD ב 30 אירו.
מחירי בלו ריי נעים בין 13 (סרטי ענטיקה) ל 23 אירו (סרטים חדשים)
DVD נמכר בסביבות 10 אירו ויש מבצעים של 5 DVD ב 30 אירו.
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
מסכים איתך. באירופה נגנים של מותגים ב-180 יורו. אצלנו 2000 ש"ח צפונה. מלבד סוני שמנסים להחדיר את הבלו ריי אבל זה לא מספיק. גם הסרטים מאוד יקרים. . הייתי בטאואר רקורדס - 150 ש"ח גם סרטים ישניםzeev78 כתב:מה שיהרוג את הדיודי או לפחות את ספריות הוידיאו הוא האינטרנט ולא הבלו ריי. בנוסף אם היבואנים לא יפעלו מהר הם יאבדו גם את הבלו ריי.michael123 כתב:למה שהיה סבסוד?
אבל הם לא, כי קיום DVD הוא זה שמאפשר להם לתמחר BD כפרמיום......
- michael123
- חבר מכור קשה

אז מה?asaf23 כתב:מסכים איתך. באירופה נגנים של מותגים ב-180 יורו. אצלנו 2000 ש"ח צפונה. מלבד סוני שמנסים להחדיר את הבלו ריי אבל זה לא מספיק. גם הסרטים מאוד יקרים. . הייתי בטאואר רקורדס - 150 ש"ח גם סרטים ישניםzeev78 כתב:מה שיהרוג את הדיודי או לפחות את ספריות הוידיאו הוא האינטרנט ולא הבלו ריי. בנוסף אם היבואנים לא יפעלו מהר הם יאבדו גם את הבלו ריי.michael123 כתב:למה שהיה סבסוד?
אבל הם לא, כי קיום DVD הוא זה שמאפשר להם לתמחר BD כפרמיום.........
כל דבר בארץ יקר יותר פי- 2 (חוץ מפירות וירוקות), ומיסים גבוהים יותר
אז אם לא תקנה דיסקים, זה ימותת את עתיד הבלו-ריי?
ומה אלטרנטיבה חוקית?