Fringe - עונה שנייה

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר

שליחה

BigDragoon,
תנסה להישמר בחדר סגור וחשוך כ 24 שעות (נניח שזה פרק הזמן) - ואז נראה אותך גבר...

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

שמע, אני לא סוכן FBI :)

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

מה קרה לכם - שהוא סגר את החלון והיא צעקה ובכתה שם הייתה לי צמרמורת...

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

zovirax כתב:מה קרה לכם - שהוא סגר את החלון והיא צעקה ובכתה שם הייתה לי צמרמורת...
...
גם לי, זה בסדר...
יצא לי לחוות משהו דומה לבערך 40 דק' והשתגעתי, ובמקרה הזה בטח החדר גם שקט אז זה בכלל Sensory Deprivation מוחלט.

euch
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95

שליחה

אין לה פחד ממקומות סגורים מכל הניסויים שעשו עליה כשהיא הייתה קטנה ?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

ההחלפה הייתה צפוייה מאוד. ממש לא הופתעתי לראות את אוליביה באה לבקש הוראות.
מעניין אם יפתרו את זה מייד או שיתנו לזה לרוץ כמה פרקים.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

בסדרה הזאת העניינים מתקדמים מהר.
אבל במקומם הייתי מושך את העניין הזה לפחות חצי עונה, ורק בסוף העונה הם יצליחו לשחרר את אוליביה האמיתית.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

oferlaor כתב: גילינו שפיטר יודע על התוכנית של וולטרנייט להשמיד את היקום שלנו וגילינו שאכן וולטרנייט, בעזרתו של בל - יצרו בעצם את משני הצורה.

הוא גילה את זה ברגע שהוא הבין שהמכשיר מתוכנת לאדם אחד - אליו. וולטרנייט לא יצר את משני הצורה, הם נוצרו ע"י בל לשימושו של המזכיר (כמו שהוא ציין - על מנת שהמזכיר יחשיב אותו כשימושי ויתן לו להתקרב).

גילינו את הנזק העצום שהחוסר של פיטר גרם לעולם השני.

אני לא בטוח שזה החוסר של פיטר, כמו שציינת בהמשך נראה לי שזה רק תירוץ של המזכיר. אני די בטוח שזה העובדה שוולטר פתח את השער בפעם הראשונה. כשהוא נוסע עם בל הוא שואל אותו "כל זה בגללי?" ובל משיב בחיוב. בנוסף בפרק בו הראו אותו פותח את השער על האגם המדענית הדתיה הזהירה אותו שזה מה שיקרה.

לא ברור עדיין מי יצר את הרכיב שפיטר אמור להפעיל, אבל יש לי הרגשה שהרכיב הזה חזר איתו לעולם שלנו (מה שאומר שיתכן מאוד שפיטר אכן מתכוון להשמיד את העולם שלנו!).

גם אני הייתי רוצה לדעת - בשביל זה יש עוד עונה :wink:

מה גורם לך לחשוב שהרכיב הזה עבר איתם ליקום שלהם ושפיטר עדיין מתכוון להשמיד? הרי בסוף הפרק הוא מראה סימני חיבה לוולטר המקומי וחוצמזה הרכיב הזה ענק, אפא הוא הביא אותו - בכיס?!

נפטרו לצערי מבל, ועדיין לא ברור כלל מי הם ה-WATCHERS או מי יצר את הרכיב שפיטר אמור להפעיל.

זה משהו שלא הבנתי. הרי הוא מציין שהוא עשוי מכמות עצומה של מיני פצצות אטום (כל אטום בגוף שלי הוא פצצת אטום ומספרם כמספר הכוכבים בשמים) אז איך ההשמדה שלו עברה ללא נזק לצד השני? ציפיתי שההתפרקות/התפוצצות שלו תשמיד את הצד השני (או לפחות את הכוכב עליו הוא התפוצץ). לגבי מי הם הצופים - צריך להשאיר משהו לעונה הבאה, לא? אני לא חושב שמישהו יצר אותם, אני חושב שהם גזע לא אנושי שצופה במהלך הזמן.

היה באג רציני שבו שתי האוליביות התחלפו באופן מאוד לא ברור (הרי אוליביה שלנו גרמה לאוליביהנייט להתעלף וקשרה אותה, היא גם חזרה למשרד עם וולטרנייט ואמרה שהיא מחפשת את עצמה). לא ברור מתי הן התחלפו (זה כנראה היה קרוב מאוד לאירוע המעבר בחזרה ליקום שלנו.

הן התחלפו בדיוק שבל נורה, כשהיא אמרה לו שהיא הפעילה רימון. היה די שקוף האמת, הבנתי את זה כשהיא החליטה לנשק את הבן שלו.

וולטרנייט באופן ברור השתלט על העולם השני בעזרת כל התופעות של הפרינג'. יש לי הרגשה שמה שהורס את היקום ההוא זה ניסויים של וולטרנייט (שממש לא אכפת לו מאנשים באופן ברור), בעוד שהוא הסביר שהבעיה היא העולם השני. כך הוא צבר את כל הכח שלו.

לא הגיוני שהאפקט פגע רק בעולם ההוא ולא בשלנו, ההבדל העיקרי בין העולמות הוא בכך שוולטר בצד הזה נותח על ידי בל והיה מושבת למשך כל השנים הללו.

בקיצור, קיבלנו לא מעט תשובות, אבל נשארו עוד יותר שאלות בעצם. לדעתי אוליביה תברח מהעולם השני די בקלות (היא רק צריכה הרי להתאמץ והיא אמורה להיות מסוגלת לקפוץ ליקום הזה - כפי שהיא כבר עשתה פעם). מי הם ה-WATCHERS ומה אוליביהנייט אמורה לעשות כאן?

די ברור מה היא אמורה לעשות - להחזיר את הבן שלו או לפחות לשכנע אותו להפעיל את המכשיר שיהרוס את הצד השני, או לאלץ אותו לעשות זאת איכשהו. אוליביה שתקועה ביקום השני לא יכולה לברוח בקלות, אמרו שוב ושוב בפרק שהיא יכולה רק לפתוח סדק, לא שער - בל היה צריך להקריב את עצמו בפעם השלישית ובפעם השנייה היא הייתה זקוקה לעזרתם של כמה אחרים עם כוחות כמו שלה. בפעם הראשונה שהיא עברה "לבד" אני די בטוח שבל משך אותה ולא היא קפצה לבדה.
...
הקרב בין שני האוליביות היה SO COOL 8)

יש משהו שהיה קשה לי לעכל. בקרב בין אוליביה ובל לאנשי פירנג' בסוף הפרק בל נותן לה את נשק מודל 77 - למה לעזאזל היא משתמשת בנשק הקליעים מהעולם שלה ולא בנשק הקטלני שהוא סיפק לה? :roll:

ד"א - אם מעבר בין עולמות הופך אדם ללא יציב, וולטר, בנו ואוליביה אמורים להיות פצצות מתקתקות, לא?

ליאונרד נימוי נראה זקן כמו הזמן עצמו - מה שקורה לו בעיניים פשוט העציב אותי (כבר כמעט לא רואים אותם מרב כפלי עור). לשחקן הזה לא נשאר הרבה זמן וחבל שלא רואים אותו יותר :|

רק אני חושב שאסטריד היא הסוכנת FBI הכי לפלפית/הזויה/מוזרה/השלם את החסר שיצא לי לפגוש? :lol:

razus
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה

האם רק לי הפריע הניסיון המוגזם/מביך לוודא שהבנו שאוליביה שחזרה ליקום שלנו זו אוליביהנייט ?

1) היא אומרת שהיא מחפשת מכונת כתיבה - וואלה, בא לה התרפק על העבר...
2) היא אומרת שהיא מחפשת מכונת כתיבה מדגם סלקטריק 251 - וואו, יש לנו עסק עם Geek-ית...
3) היא חושפת קעקוע על העורף - Geek-ית עם attitude...
4) היא כותבת במכונת כתיבה שהיא מחכה להוראות - וואו זו אוליביהנייט !!!
-------------------
מפתח ב-Boxee

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78949
שם מלא: עפר לאור

שליחה

הקוד הזה של מכונת הכתיבה זה הסיסמא של כל מי שמתקשר עם הצד השני עוד מתחילת העונה.

הקעקוע קשור לפרינג'ים של הצד השני.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

razus,
הם לא מנסים לגרום לנו להבין בכוח...
הם פשוט מראים לנו שהיא מתנהגת באותו האופן כמו כל סוכן של הצד השני.
די ברור שרגע השתיקה שהיה כשהם הסתערו על התיאטרון והאזינו לקשר היה הוראות ההסתננות שוולטרגייט העביר לה.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

היתה עונה טובה מאוד.
מתי מתחילה הבאה?....

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103