חבר'ה, אני שמח מאוד שאתם מראים כזאת התלהבות לשוחח עלי, הלוואי והייתם מגלים כזאת התלהבות בנושאים אחרים. אני בהחלט לא מצטער שאתם חושבים
שהדעה שלי מי הוא "אודיופיל" לא תואמת לדעה שלכם, טבעי הוא שהדעה שלי תהיה שונה משלכם.
אין פה שום נסיון מצידי לשלול דעה שלכם, תעברו שוב על ההודעות שלי ותראו בעצמכם.
אחרי המשפט האחרון שרשמתי למעלה, אני בטוח שמישהו כבר ידאג להעלות פה פוסט ארוך עם של ציטוטים ומתן ולתת פרשנויות לדברים שלי, משום מה כפתור הציטוט עובד פה חזק.
ההגדרה במילון יפה מאוד, אבל גם עליה אפשר להתווכח עוד הרבה (אני סומך עליכם):
person who is enthusiastic about high-fidelity sound reproduction
Enthusiastic - נלהב, מה זה בדיוק נלהב? ואם מישהו מתרגש ולא מראה את זה? ואם מישהו נלהב בקטנה? ואם מישהו צורח בהתלהבות - זה עושה אותו "אודיופיל"? ברור שלא, זה מונח לא מדוייק.
High-Fidelity - מה זה בדיוק? מאיזה ערך של מערכת? $10, $10K? ולמה אתם חושבים שאם תתנו פה מספר מדוייק הוא מחייב? זה עוד מונח מעורפל.
Sound Reproduction - שחזור קול, יש כאלו שמשחזרים אותו עם אוזניות ויש כאלו עם רמקולים למחשב, הם לא נחשבים ל"אודיופילים"? ואם האוזניות שלהם מאוד יקרות? ואם לא? ואם הם שומעים mp3, אבל בקצב נתונים גבוה? ואם... ואם... ואם...
חבר'ה, משום מה נדמה שאתם מקבלים פיק ברכיים כאשר מישהו מעיז להכניס למועדון הבלעדי של ה"אודיופילים" אנשים שלא מתאימים להגדרה שלכם, אני בהחלט לא מבין מה אתם מתרגשים.
נ.ב
אני בטוח שאם הייתי רושם ש"אודיופיל" הינו בחור מבוגר שהוציא את כל הפנסיה שלו על המערכת, אישתו עזבה אותו, הילדים כבר לא מדברים איתו וכל היום הוא יושב בחושך ומחפש הבדלים בין כבלים - פה לא היה שום ויכוח