תגובות למאמר: ביקור באולפני ההקלטות DB
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
או קיי , אז אם למשל רכשתי דיסק של פברוטי , איך אני יודע איזה סט אפ יביא את הקול שלו הכי קרוב {בהנחה שההקלטה של אותו דיסק היא נקיה} אם שמעתי אותו רק דרך מערכות סטראו או טלוויזיה ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
יש לי כמה תקליטים (וגם דיסקים) עם הקלטות reference , גם של מוסיקה קלאסית וגם של ג'אז ואפילו של מוסיקה פופולארית.
כאשר אני שומע הקלטות אלה על מערכת כלשהי, אני יכול לדעת מהר מאד מהי רמת האיכות של אותה מערכת. כמובן, עבורי מערכת איכותית היא מערכת ניטרלית ומפורטת – שהיא נאמנה למקור במידת קרבה גבוהה.
כאשר אני שומע הקלטות אלה על מערכת כלשהי, אני יכול לדעת מהר מאד מהי רמת האיכות של אותה מערכת. כמובן, עבורי מערכת איכותית היא מערכת ניטרלית ומפורטת – שהיא נאמנה למקור במידת קרבה גבוהה.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
הבדלי איכות של המערכת -כן , אבל איך אני יכול לדעת איזו מערכת מניבה תוצאה הכי קרובה למקור {פאברוטי במקרה שלנו } אם שמעתי אותו רק דרך מסכי טלוויזיה ומערכות סטראו אחרות לפני כן ?Joshua_G כתב:יש לי כמה תקליטים (וגם דיסקים) עם הקלטות reference , גם של מוסיקה קלאסית וגם של ג'אז ואפילו של מוסיקה פופולארית.
כאשר אני שומע הקלטות אלה על מערכת כלשהי, אני יכול לדעת מהר מאד מהי רמת האיכות של אותה מערכת. כמובן, עבורי מערכת איכותית היא מערכת ניטרלית ומפורטת – שהיא נאמנה למקור במידת קרבה גבוהה....
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
עניתי על זה כבר כמה פעמים. נראה לי שאנחנו מעייפים את שאר המשתתפים.bossgt6 כתב:הבדלי איכות של המערכת -כן , אבל איך אני יכול לדעת איזו מערכת מניבה תוצאה הכי קרובה למקור {פאברוטי במקרה שלנו } אם שמעתי אותו רק דרך מסכי טלוויזיה ומערכות סטראו אחרות לפני כן ?Joshua_G כתב:יש לי כמה תקליטים (וגם דיסקים) עם הקלטות reference , גם של מוסיקה קלאסית וגם של ג'אז ואפילו של מוסיקה פופולארית.
כאשר אני שומע הקלטות אלה על מערכת כלשהי, אני יכול לדעת מהר מאד מהי רמת האיכות של אותה מערכת. כמובן, עבורי מערכת איכותית היא מערכת ניטרלית ומפורטת – שהיא נאמנה למקור במידת קרבה גבוהה.......
אני יודע כיצד נשמעים כלים אקוסטיים בהופעה חיה.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
חברה שלום,
רק היום חזרתי מחופשה ולא יכולתי להגיב קודם לכן כי הייתי מנותק מהאינטרנט (RESET).
משה, מאמר סקירה מצויין. הצלחת לגרות את סקרנות הקוראים ולהעביר את החוויה שחווינו שקשה לתאר במילים והרבה יותר קל לתאר בצלילים. יישר כוח
האמת, אני לא יודע כיצד להודות ליואב, ליונתן והצוות שליווה אותנו. כל הבעת תודה אינה יכולה להשתוות לעצמת החוויה.
תודה ענקית מכל הלב
אני עדיין הלום אודיו מהשבוע שעבר. באותו הערב בדרך חזרה לצפון הדלקתי את הרדיו ורציתי מיד לכבות אותו. השארתי אותו דולק על ווליום נמוך רק כדי שיוכל להחזיק אותי ערני בדרך הביתה. כל מה שאאזין לו מעתה יהיה פשוט לא זה. בבוקר למחרת נכנסתי לממ"ד שלי כדי לשמוע אולי במקרה המערכת שלי דומה למה ששמעתי וממש לא הופתעתי שזה לא נשמע כמו באולפן. אין מה לעשות החיים חייבים להמשך ולפעמים גם "בזבל" חבל שאי אפשר לאגור את הצלילים של אתמול במיכל ולשפוך אותם בבית כדי ליהנות שוב.
אני אישית הגשמתי חלום ילדות לבקר באולפן הקלטות. מבחינתי יואב הוא הפייה הטובה שמגשימה חלומות. זאת חוויה של פעם בחיים. אני שמח שגם חברים אחרים הצטרפו וחוו בהחלט איכויות סאונד יוצאות דופן. כל יצרני המערכות והרמקולים המשווקים במחסנים או דירות שכורות לא יוכלו לספק חוויה כזאת. יהיה מחיר הציוד אשר יהא. כעת יש לי REFERENCE בעייתי להשוואה. נראה לי שמכאן אפשר רק לרדת.
אני לא יודע אם זה האולפן הכי משוכלל וכי טוב בעולם אבל איכויות הסאונד ששמענו, מבחינתי הן המושלמות ביותר. זה מה שהייתי רוצה שילווה אותי כל הזמן ואני מבטיח לא לרצות יותר מכך. חבל רק שהזמן נע באכזריות וגרם לביקור הזה להסתיים.
רק היום חזרתי מחופשה ולא יכולתי להגיב קודם לכן כי הייתי מנותק מהאינטרנט (RESET).
משה, מאמר סקירה מצויין. הצלחת לגרות את סקרנות הקוראים ולהעביר את החוויה שחווינו שקשה לתאר במילים והרבה יותר קל לתאר בצלילים. יישר כוח
האמת, אני לא יודע כיצד להודות ליואב, ליונתן והצוות שליווה אותנו. כל הבעת תודה אינה יכולה להשתוות לעצמת החוויה.
תודה ענקית מכל הלב
אני עדיין הלום אודיו מהשבוע שעבר. באותו הערב בדרך חזרה לצפון הדלקתי את הרדיו ורציתי מיד לכבות אותו. השארתי אותו דולק על ווליום נמוך רק כדי שיוכל להחזיק אותי ערני בדרך הביתה. כל מה שאאזין לו מעתה יהיה פשוט לא זה. בבוקר למחרת נכנסתי לממ"ד שלי כדי לשמוע אולי במקרה המערכת שלי דומה למה ששמעתי וממש לא הופתעתי שזה לא נשמע כמו באולפן. אין מה לעשות החיים חייבים להמשך ולפעמים גם "בזבל" חבל שאי אפשר לאגור את הצלילים של אתמול במיכל ולשפוך אותם בבית כדי ליהנות שוב.
אני אישית הגשמתי חלום ילדות לבקר באולפן הקלטות. מבחינתי יואב הוא הפייה הטובה שמגשימה חלומות. זאת חוויה של פעם בחיים. אני שמח שגם חברים אחרים הצטרפו וחוו בהחלט איכויות סאונד יוצאות דופן. כל יצרני המערכות והרמקולים המשווקים במחסנים או דירות שכורות לא יוכלו לספק חוויה כזאת. יהיה מחיר הציוד אשר יהא. כעת יש לי REFERENCE בעייתי להשוואה. נראה לי שמכאן אפשר רק לרדת.
אני לא יודע אם זה האולפן הכי משוכלל וכי טוב בעולם אבל איכויות הסאונד ששמענו, מבחינתי הן המושלמות ביותר. זה מה שהייתי רוצה שילווה אותי כל הזמן ואני מבטיח לא לרצות יותר מכך. חבל רק שהזמן נע באכזריות וגרם לביקור הזה להסתיים.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!