TVIX6500 שוב עושה בעיות

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

sam2 ערוץ הופ ? :lol:

שמע ב Xbox 360 אני משחק חוץ מ cod גם בטטריס לפעמים .

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

arotman כתב:
bariko כתב:אני מקווה שמצאנו גם את הבעיה וגם את הפתרון, וכמובן שלא אשכח לעדכן.
בואו נגיד שאם אחר כך תהיה אצלי העלמות תמונה בתדירות של פעם אחת בכל עשרים סרטים, אני מבטיח שלא אתלונן :lol:
...
קיבלתי את ההודעה בפרטי,
מכיוון שאניגמה הם משווקים מורשים המכשיר נהנה מאחריות מלאה מבחינת העולם הדיגיטלי,
כפי שכתבתי לך בפרטי בפעם הקודמת 2 המכשירים שהוחלפו לך בעבר נמצאו תקינים לחלוטין לאחר הרצה של סוף שבוע בלופ בחנות חמה ללא מיזוג ולמיטב זכרוני אחד מהם יושב אצלנו בתצוגה ואחד אצל ישראל בתצוגה שלו.
אי הכנסת תותב הפלסטיק בהחלט יכול לגרום לזרימת אויר לא נכונה במכשיר ולהתחממות יתר, אני אוודה עם ישראל שהם מודעים לנושא.

השבוע אמור לנחות מלאי חדש של 6500 יש לך 3 אפשרויות:
1.החזרת המכשיר והשבת כספך.
2. החלפת מכשיר לחדש, יש לי עוד משווק שצריך מכשיר לתצוגה :lol: .
3. אני מוכן לתת לך את המכשיר שלי מהבית שעובד כבר שנה וחצי ללא דופי.

הצעה זו היא סופית ובתוקף עד 31 ליולי 2009, כלומר עד 14 יום מהיום.

בכל מקרה לידע כללי 95 אחוז מתקלות חומרה שנתקלתי בהם ב TVIX היו במכשירים שלא יובאו דרכנו, בהרבה מהמקרים מדובר במכשירים שהיו מחודשים ,באחד המחודשים מצאתי במודול התצוגה גם חומיני קטן, BUG אמיתי.
...
אריה, התכוונתי שנדבר על הנושא הזה באופן פרטי, אבל אם בחרת שזה יהיה לעיניי כולם, לי בטח שאין בעיה עם זה, ההפך :lol:
לגופו של העניין, ההצעה שלך בהחלט הוגנת ונאה מאוד, אני בהחלט מעריך את יושרך .
מבין כל האופציות אני מעדיף את השנייה. אני רק מקווה שמדובר במכשיר חדש לגמרי מהקופסא, כולל אחריות לשנה (מהיום שבו אקבלו לידיי) , ולמען השם, שהפעם לא יוציאו מתוכו את הפלסטיק :D
אתה תקבל ממני בתמורה מכשיר במצב מצוין עבור תצוגה, אני שומר את האריזה, כולל כל התכולה שהייתה בפנים.
תגיד לי רק בבקשה איך מתאמים את העניין עם ישראל/חיים/אלי.

לגבי מה שציינת שדיברנו בפרטי, אז גם עניתי לך שחיים אמר לי במפורש שהמכשיר הראשון שהחזרתי, נבדק ונמצא תקול. לגבי המכשיר השני אין לי מושג, כי לא שוחחתי איתם מאז ההחלפה.
בכל מקרה, עכשיו אנחנו כבר יודעים מה הסיבה לבעיה, בתקווה שאכן העדר פלסטיק הוא אכן הגורם לכך.

אגב, לאחר קבלת המכשיר החדש, האם ההמלצה שלך היא לקבוע את הגדרת המאוורר ל-FAST ,או על NORMAL לפי המלצת היצרן?

gallis
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

The TVIX obviously has a marginal thermal design. That means the cooling is not designed to withstand the full range of operating conditions.
It makes perfect sense that some units exhibit problems while others do not under similar operating conditions
this is due to the variance in power consumption that exists between chips. when producing chips out of silicon wafers, the production process is never perfect, there is always variance between the chips, and some would consume more power than their "brothers". Now if you happen to have a unit with one of the "fast" chips (which takes more power), it will mean you are more likely to have failures, and will need better cooling.

Hope this helps to explain the problem.

Ofcourse - a good system design would take into consideration the worst case thermal conditions. but this was obviously not done in the case of the TVIX.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן

שליחה

bariko כתב:
arotman כתב:
bariko כתב:אני מקווה שמצאנו גם את הבעיה וגם את הפתרון, וכמובן שלא אשכח לעדכן.
בואו נגיד שאם אחר כך תהיה אצלי העלמות תמונה בתדירות של פעם אחת בכל עשרים סרטים, אני מבטיח שלא אתלונן :lol:
...
קיבלתי את ההודעה בפרטי,
מכיוון שאניגמה הם משווקים מורשים המכשיר נהנה מאחריות מלאה מבחינת העולם הדיגיטלי,
כפי שכתבתי לך בפרטי בפעם הקודמת 2 המכשירים שהוחלפו לך בעבר נמצאו תקינים לחלוטין לאחר הרצה של סוף שבוע בלופ בחנות חמה ללא מיזוג ולמיטב זכרוני אחד מהם יושב אצלנו בתצוגה ואחד אצל ישראל בתצוגה שלו.
אי הכנסת תותב הפלסטיק בהחלט יכול לגרום לזרימת אויר לא נכונה במכשיר ולהתחממות יתר, אני אוודה עם ישראל שהם מודעים לנושא.

השבוע אמור לנחות מלאי חדש של 6500 יש לך 3 אפשרויות:
1.החזרת המכשיר והשבת כספך.
2. החלפת מכשיר לחדש, יש לי עוד משווק שצריך מכשיר לתצוגה :lol: .
3. אני מוכן לתת לך את המכשיר שלי מהבית שעובד כבר שנה וחצי ללא דופי.

הצעה זו היא סופית ובתוקף עד 31 ליולי 2009, כלומר עד 14 יום מהיום.

בכל מקרה לידע כללי 95 אחוז מתקלות חומרה שנתקלתי בהם ב TVIX היו במכשירים שלא יובאו דרכנו, בהרבה מהמקרים מדובר במכשירים שהיו מחודשים ,באחד המחודשים מצאתי במודול התצוגה גם חומיני קטן, BUG אמיתי.
...
אריה, התכוונתי שנדבר על הנושא הזה באופן פרטי, אבל אם בחרת שזה יהיה לעיניי כולם, לי בטח שאין בעיה עם זה, ההפך :lol:
לגופו של העניין, ההצעה שלך בהחלט הוגנת ונאה מאוד, אני בהחלט מעריך את יושרך .
מבין כל האופציות אני מעדיף את השנייה. אני רק מקווה שמדובר במכשיר חדש לגמרי מהקופסא, כולל אחריות לשנה (מהיום שבו אקבלו לידיי) , ולמען השם, שהפעם לא יוציאו מתוכו את הפלסטיק :D
אתה תקבל ממני בתמורה מכשיר במצב מצוין עבור תצוגה, אני שומר את האריזה, כולל כל התכולה שהייתה בפנים.
תגיד לי רק בבקשה איך מתאמים את העניין עם ישראל/חיים/אלי.

לגבי מה שציינת שדיברנו בפרטי, אז גם עניתי לך שחיים אמר לי במפורש שהמכשיר הראשון שהחזרתי, נבדק ונמצא תקול. לגבי המכשיר השני אין לי מושג, כי לא שוחחתי איתם מאז ההחלפה.
בכל מקרה, עכשיו אנחנו כבר יודעים מה הסיבה לבעיה, בתקווה שאכן העדר פלסטיק הוא אכן הגורם לכך.

אגב, לאחר קבלת המכשיר החדש, האם ההמלצה שלך היא לקבוע את הגדרת המאוורר ל-FAST ,או על NORMAL לפי המלצת היצרן?
...
bariko
אתה תקבל מכשיר חדש לחלוטין באריזה אך אנו לא יכולים להאריך את תקופת האחריות מעבר לתקופת האחריות המקורית, בכל מקרה בדוק את המכשיר היטב מכיוון שזו ההחלפה האחרונה שאנו נבצע.
אני בד"כ משאיר את המאוורר על NORMAL.
אני אדאג שישראל יקבל עבורך מכשיר חדש ברגע שישראל יקבל מאיתנו משלוח חדש מה שאמור להיות בשבוע הבא.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אריה,
שוב, זה באמת יפה מאוד אם אקבל מכשיר חדש לגמרי, אבל אני סבור שמן הראוי שתקופת האחריות תהיה לזמן של שנה אחת מרגע שאקבל לידי את המכשיר.
תאר לך שאני מקבל אותו, ואחרי שבוע הוא מתחרפן לגמרי?הרי ידוע לך היטב, שגם אם אבדוק את המכשיר בחנות במשך שעתיים, זה לא יעזור שום דבר!
במשך כל התקופה הזו ,סבלתי מבעיה שנגרמה שלא באשמתי, טורטרתי כבר פעמיים לחנות, רק בכדי לקבל מכשיר זהה ללא פלסטיק, ובקיצור לא נהניתי מהמוצר כפי שהיה צריך להיות.
הרי אם אקבל חזרה את כספי, אוכל לקנות סטרימר של חברה אחרת, ועוד יישאר לי עודף.
ובכל זאת אני מעדיף את ה-TVIX שלך, גם בגלל הגינותך, וגם בגלל שזה נחשב למוצר איכותי יותר.
שנה אחריות תעניק לי גם את השקט הנפשי, שלא אצטרך לחשוב על רכישת מכשיר חלופי, לפחות עד שתסתיים תקופת אחריות זו

Gallis
לצערי לא הבנתי שום דבר. האנגלית שלי מאוד חלשה.
אשמח מאוד אם תוכל איכשהו לתרגם לעברית, לפחות את עיקרי הדברים.
תודה

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Bariko
אנו באמת מנסים להיות פה מאוד הוגנים, אבל התבונן רגע מהצד שלנו, רכשת מכשיר שטענתה שיש בו תקלה
המכשיר הוחלף פעמיים ועתה גם בפעם השלישית , אני קיבלתי את המכשירים שהיו אצלך איפסתי אותם ושדרגתי לגרסה אחרונה לאחר מכן הרצתי אותם, המכשירים תקינים וממשיכים לעבוד עד עצם היום הזה.
הצעתי לך להתקין גרסה חדשה שייתכן שהייתה פותרת לך בעיות עם חומר מסוים ,סירבת.
מכיוון שאני מרגיש שהייתה פה גם טעות שלנו בנושא התותב אני מאפשר לך להחליף מוצר לחדש בפעם השלישית.
ואו להשיב את כספך ללא הפחתות וכו" מה שע"פ חוק המכר אני לא חייב לעשות אחרי תקופה כה ארוכה.
להאריך אחריות אני לא רשאי גם אם אני מאוד רוצה.
אני חייב לציין שזו פעם ראשונה שאנו מחליפים כל כך הרבה מכשירים ללקוח, במקרה שלך אני מאמין שהמכשיר כנראה לא מתאים לצרכיך וזאת הסיבה שהצעתי לך גם להשיב את כספך.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

מכיוון שאתם מנהלים זאת מעל הפורום ולא בפרטי
אני מרשה לעצמי להתערב:
אני חושב שהשרות שאריה מציע הוא הוגן ונכון
לא שמעתי שמאריכים אחריות על מכשירים לאחר החלפתם
אני חושב שזה אפילו מעוגן בחוק
העם דורש..... כל מיני דברים

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אריה,
תאמין לי שאני רואה גם את הצד שלכם, ואין לי טענות.
בהנחה שאכן הפלסטיק החסר הוא הסיבה לבעיות שהיו לי, יתכן שאכן המכשירים הקודמים היו תקינים (למרות שחיים אמר לי שהראשון היה פגום)
אם ממשיכים באותה הנחה, אז אפשר להסיק שגם התקנת הגרסה החדשה שהצעת, לא הייתה פותרת שום דבר.
כל המטרה שלי כעת היא להבטיח לעצמי שקט לתקופה של שנה, תקופה שהייתי זכאי לה מלכתחילה, ולא זכיתי לה עקב טעות שלא נגרמה באשמתי.
אם אקבל מכשיר חדש, והפעם באמת ייפול עליי מכשיר פגום, הרי שאני נדפק פה חזק, כי אתה טוען שזו תהיה ההחלפה האחרונה. אז מה עשינו בזה?
כמו שהצעתי קודם, לא אכפת לי להישאר עם המכשיר שנמצא אצלי עכשיו, ובתנאי שאקבל את האחריות לשנה, שלה אני זכאי...

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Sam
מצידי, אין לי בעיה שחברי הפורום יתערבו. נראה לי שזו הייתה הכוונה של אריה שהעדיף לעשות את הדיון לעיני כולם.

עקרונית אתה צודק במה שאתה אומר, אולם במקרה הספציפי הזה, נגרם לי עוול שלא באשמתי, ועכשיו המטרה היא לתקן את העוול הזה.
כפי שאני מנסה להסביר לאריה, החלפת המכשיר בלבד, לא תשרת את המטרה, במקרה שהמכשיר החדש יהיה פגום.

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942

שליחה

קח כסף ותקנה חדש אם שנה אחריות :D

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ashk כתב:קח כסף ותקנה חדש אם שנה אחריות :D
...
חשבתי על זה :)
אריה, אני יודע שמחיר המכשיר עלה. כמה כסף אצטרך להוסיף כדי לקבל מכשיר חדש עם אחריות לשנה?
וכמה כסף אצטרך להוסיף עבור ה-DUNE, שלמעשה יעניק לי את המטרה המקורית שלי- לצפות בסרטי בלו-ריי , כולל תפריטים מלאים?
כאן אני פונה בשאלה גם לאריה וגם ליתר חברי הפורום- אני יודע שה-DUNE הוא מוצר חדש יחסית. מה ידוע עליו מבחינת איכויות ואחוז תקלות?
האם זה מוצר שאפשר לרכוש אותו ללא חשש? האם אוכל ליהנות ממנו אפילו יותר מה 6500?

תודה

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

bariko כתב:
...
אריה, אני יודע שמחיר המכשיר עלה. כמה כסף אצטרך להוסיף כדי לקבל מכשיר חדש עם אחריות לשנה?
וכמה כסף אצטרך להוסיף עבור ה-DUNE, שלמעשה יעניק לי את המטרה המקורית שלי- לצפות בסרטי בלו-ריי , כולל תפריטים מלאים?
כאן אני פונה בשאלה גם לאריה וגם ליתר חברי הפורום- אני יודע שה-DUNE הוא מוצר חדש יחסית. מה ידוע עליו מבחינת איכויות ואחוז תקלות?

תודה
...
אתה מוזמן לפנות לחנות ביום א' הקרוב ולדבר עם הבוס שלי עמיחי בטלפון 03-5499242 בשעות העבודה.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אוקיי, תודה אריה.
אני רק מקווה שעמיחי כבר מיודע לכל הנושא הזה, או שלפחות אתה תמסור לו את עיקרי הדברים.
אגב, גם לגבי מחירים- אם לא כל כך נוח לך לפרסם זאת לעיני כולם, תוכל לרשום לי במסר פרטי.
אני פשוט צריך שתהיה לי אמת מידה, בכדי לקבל את ההחלטות.

לגבי ה-DUNE, אני שוב פונה לחברי הפורום, אם מישהו יוכל לעזור לי בקבלת מידע מקיף יותר על המוצר.
אמנם קראתי את הסקירה שבהחלט מחמיאה של עופר, אבל אני זקוק ליותר חיזוקים ממשתמשים אחרים.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

arotman כתב:
bariko כתב:
...

תודה
...
אתה מוזמן לפנות לחנות ביום א' הקרוב ולדבר עם הבוס שלי עמיחי בטלפון 03-5499242 בשעות העבודה.
...

אוקיי, שוחחתי היום עם עמיחי והוא הבטיח לי מכשיר חדש וגם אחריות מחודשת לשנה.
הוא גם אמר שישים עליו את הגרסה המעודכנת ביותר, וגם יריץ אותו לצורך בדיקה.

סוף טוב הכול טוב 8)
תודה אריה (Y)

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

שליחה

אחלה שירות של עמי ואריה (Y)
נקווה שהבעיות שלך יפתרו אחרי ההחלפה , ה TVIX מכשיר מעולה לטעמי למרות שאינו מושלם,
בהצלחה.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

Rino כתב:אחלה שירות של עמי ואריה (Y)
נקווה שהבעיות שלך יפתרו אחרי ההחלפה , ה TVIX מכשיר מעולה לטעמי למרות שאינו מושלם,
בהצלחה.
...
אכן כן (Y)

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

בהצלחה.
...
תודה (Y)

אבל למה לא מושלם, מעבר לעובדה שאין אפשרות לתפריטי בלו-ריי מלאים כמו שיש ב-DUNE?
(ובהנחה שאכן הפלסטיק החסר, זה באמת המקור לצרות שהיו לי עד עתה :) )

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

שליחה

bariko כתב:
בהצלחה.
...
תודה (Y)

...
לא מושלם , אין מה לעשות...
עדיין קורס בניגון קבצי M2TS מסויימים,
העובדה שצריך להפוך את הכתוביות,
אין תמיכה בעברית , וכו'

אותי , ממש לא מעניינים תפריטי הבלוריי , כך שאופציית ה BD-LITE של ה TVIX מספקת אותי,

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Rino כתב:
bariko כתב:
בהצלחה.
...
תודה (Y)

...
לא מושלם , אין מה לעשות...
עדיין קורס בניגון קבצי M2TS מסויימים,
העובדה שצריך להפוך את הכתוביות,
אין תמיכה בעברית , וכו'

אותי , ממש לא מעניינים תפריטי הבלוריי , כך שאופציית ה BD-LITE של ה TVIX מספקת אותי,
...

מוזר.
לא שהרצתי אצלי המון סרטים בפורמט M2TS , אבל את המעט שכן הרצתי, לא היו שום בעיות מיוחדות.
האם גם חבר'ה אחרים דיווחו על בעיה כזו?

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”