חוסר באס ב-Quinta? (ןן)
- barak8885
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 199
צפיד
אנני מסכים עם כמה מאמירותך כגון :
ציטוט
יהושע- כולנו יודעים שאפילו אנשים פרטיים מאפשרים לפעמים להשאיל ציוד למטרת מכירה (מוצרים יד שניה) כדי שהקונה ירגיש טוב אם הקנייה ושיהיה שלם עם ההחלטה, אם אדם פרטי נעתר לבקשה כזאת(...) על אחת כמה וכמה יבואן מנוסה ומקצועי בתחום צריך אף להציע זאת ובטח לבחור שלא מנוסה בתחום!
אפילו אודיופיל הטוב שבטובים עם שמיעה יוצאת דופן לא יסתכם בקנייה בסדר גודל כזה בשמיעה חד פעמית ועוד לא בתנאים הביתיים שלו עצמו.
שאלה : האם אבי בקש לשמוע את הציוד בביתו ונענה בשלילה? או שדבריך נאמרים
בדיעבד? (לא ראיתי אזכור לכך מצידו של אבי , אך תקן אותי אם אני טועה)
דבר נוסף , האם אתה מכיר חנות ששוכרת מסחרית עם נהג ושולחת רמקולים רצפתיים
גדולי מימדים להדגמות מקצה של הארץ לקצה השני ברמה של שרות טוב ?
כמו שכתב יהושוע : אננו יודעים את ההתנהלות בין אבי לאמיר במדוייק ולכן אי אפשר להתיחס לכך למעט ספקולציות המלוות בצידוד בצד א או בצד ב עיי החברים הנכבדים
כאן , שמשולים למושבעים שיושבים בחדר סגור ומנסים לגבש החלטה מי צודק ומי אשם.
למרות הצער שנגרם לאבי , אנני חושב שהיבואן טעה,הטעה,או היה בעל כוונות רעות.
וחושב שהאומץ שלו בפרסום המקרה היה נכון מצד אחד (והלוואי וכולם היו נוהגים כך)
ולא נכון מצד שני , מאחר ועצם פרסום המקרה שפירושו נזק תדמיתי ליבואן אולי גרמה
לשינוי גישתו כלפי הלקוח .
כפי שכתבתי בעברו המוקדם של השירשור , המסקנה מכל הסיפור הזה : החיפזון מהשטן.
ברק
אנני מסכים עם כמה מאמירותך כגון :
ציטוט
יהושע- כולנו יודעים שאפילו אנשים פרטיים מאפשרים לפעמים להשאיל ציוד למטרת מכירה (מוצרים יד שניה) כדי שהקונה ירגיש טוב אם הקנייה ושיהיה שלם עם ההחלטה, אם אדם פרטי נעתר לבקשה כזאת(...) על אחת כמה וכמה יבואן מנוסה ומקצועי בתחום צריך אף להציע זאת ובטח לבחור שלא מנוסה בתחום!
אפילו אודיופיל הטוב שבטובים עם שמיעה יוצאת דופן לא יסתכם בקנייה בסדר גודל כזה בשמיעה חד פעמית ועוד לא בתנאים הביתיים שלו עצמו.
שאלה : האם אבי בקש לשמוע את הציוד בביתו ונענה בשלילה? או שדבריך נאמרים
בדיעבד? (לא ראיתי אזכור לכך מצידו של אבי , אך תקן אותי אם אני טועה)
דבר נוסף , האם אתה מכיר חנות ששוכרת מסחרית עם נהג ושולחת רמקולים רצפתיים
גדולי מימדים להדגמות מקצה של הארץ לקצה השני ברמה של שרות טוב ?
כמו שכתב יהושוע : אננו יודעים את ההתנהלות בין אבי לאמיר במדוייק ולכן אי אפשר להתיחס לכך למעט ספקולציות המלוות בצידוד בצד א או בצד ב עיי החברים הנכבדים
כאן , שמשולים למושבעים שיושבים בחדר סגור ומנסים לגבש החלטה מי צודק ומי אשם.
למרות הצער שנגרם לאבי , אנני חושב שהיבואן טעה,הטעה,או היה בעל כוונות רעות.
וחושב שהאומץ שלו בפרסום המקרה היה נכון מצד אחד (והלוואי וכולם היו נוהגים כך)
ולא נכון מצד שני , מאחר ועצם פרסום המקרה שפירושו נזק תדמיתי ליבואן אולי גרמה
לשינוי גישתו כלפי הלקוח .
כפי שכתבתי בעברו המוקדם של השירשור , המסקנה מכל הסיפור הזה : החיפזון מהשטן.
ברק
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
אתה צוחק? אתה באמת מאמין שברגע שאתה נותן בוסט של 6DB ב-60HZ אז עזבת את התחום האודיופילי?Joshua_G כתב:האומנם? מאימתי יש בקרת צלילים במערכת אודיופילית?danlior כתב: למעט הנושא הטכני, לדעתי הוספה של 6DB ב-60HZ לא רק שלא תקלקל את הסאונד ותשאיר אותו בתחום ה"אודיופילי" אלא תיתן לאבי מה שחסר לו....
אכן – ואני אפילו מוכן להביא לו כזה.danlior כתב: מה שכן, לא עולה כסף לנסות, שיחבר אקולייזר. לא טוב? שינתק!...
....
מי אמר שחייבים לשמוע "פלאט" - פשוט טעות! הרי כל רמקול נותן עקומה אחרת אז מדוע לא "לטפל" בה מעט?
כל הנושא ה-RC עומד בסתירה מוחלטת לרעיון ה"פלאט" שלא לדבר על זה שאם יש לך סאב עם ווליום ניפרד ואתה לפעמים מגביר אותו מעט זה בדיוק כמו לתת בוסט באקולייזר ללא סאב.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
אכן.barak8885 כתב: אפילו אודיופיל הטוב שבטובים עם שמיעה יוצאת דופן לא יסתכם בקנייה בסדר גודל כזה בשמיעה חד פעמית ועוד לא בתנאים הביתיים שלו עצמו....
עד כמה שהבנתי לפי תיאור השתלשלות העניינים מפי שני הצדדים – התשובה היא "לא" – אבי ביצע הזמנה סופית לאחר שהוא שמע את המערכת אצל אמיר.barak8885 כתב: שאלה : האם אבי בקש לשמוע את הציוד בביתו ונענה בשלילה? או שדבריך נאמרים
בדיעבד? (לא ראיתי אזכור לכך מצידו של אבי , אך תקן אותי אם אני טועה)...
אם התכוונת לכתוב: "אינני חושב שהיבואן טעה,הטעה,או היה בעל כוונות רעות" – דעתי כדעתך.barak8885 כתב: למרות הצער שנגרם לאבי , אנני חושב שהיבואן טעה,הטעה,או היה בעל כוונות רעות....
אם התכוונת למשהו אחר – אנא תקן.
מסכים – הדרך היעילה לגישור על פני חילוקי דעות אינה על ידי פרסום בפורום, בטרם הדברים הגיעו לידי סיכום בין שני הצדדים המעורבים.barak8885 כתב: כפי שכתבתי בעברו המוקדם של השירשור , המסקנה מכל הסיפור הזה : החיפזון מהשטן....
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

לא ענית על שאלתי: "מאימתי יש בקרת צלילים במערכת אודיופילית?"danlior כתב:אתה צוחק? אתה באמת מאמין שברגע שאתה נותן בוסט של 6DB ב-60HZ אז עזבת את התחום האודיופילי?Joshua_G כתב:האומנם? מאימתי יש בקרת צלילים במערכת אודיופילית?danlior כתב: למעט הנושא הטכני, לדעתי הוספה של 6DB ב-60HZ לא רק שלא תקלקל את הסאונד ותשאיר אותו בתחום ה"אודיופילי" אלא תיתן לאבי מה שחסר לו..........
לבד מזה – מהיכן נובעת הקביעה שלך שתוספת של 6 Db ב- 60 Herz היא הפתרון לבעייתו של אבי? אולי מדובר במידת הדגשה שונה? או הדגשה בתדר שונה?
האם לא כתבת לי שאתה כל כך מרוצה מהרמקולים שלך משום שהם מאוזנים מאד (בצד תכונות נוספות)?danlior כתב: מי אמר שחייבים לשמוע "פלאט" - פשוט טעות! הרי כל רמקול נותן עקומה אחרת אז מדוע לא "לטפל" בה מעט?...
לאור זה – האם אין חשיבות למידת האיזון של מערכת אודיופילית (בצד תכונות נוספות)?
אין דינו של Room Correction כדין בקרת צלילים.danlior כתב: כל הנושא ה-RC עומד בסתירה מוחלטת לרעיון ה"פלאט" שלא לדבר על זה שאם יש לך סאב עם ווליום ניפרד ואתה לפעמים מגביר אותו מעט זה בדיוק כמו לתת בוסט באקולייזר ללא סאב....
האם אתה מכיר מגבר משולב, או קדם-מגבר, המוגדר High End ונחשב לאודיופילי המכיל בקרת צלילים ( Tone Control ) ?
התרשמתי ממך שאתה אודיופיל.
לאור זה – האם היית משקיע כסף רב ברכישת שילוב של מגבר ורמקולים אם הם היו נשמעים לך טוב רק בתנאי שהיית יכול לבצע במסלול ההגברה הדגשת-יתר של הצלילים הנמוכים (או כל תחום צלילם אחר)?
אאל"ט (אם אני לא טועה) – הגדרה של מערכת אודיופילית היא: "מערכת הנשמעת נאמן ככל הניתן למקור".
האם יש לך הגדרה אחרת למערכת אודיופילית?
האם "נאמן למקור" אינו מחייב איזון (בין השאר)?
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

I rest my case. a , דהיינו – תמו טיעוניי.
"ואידך זיל גמור" שפירושו: "והיתר – צא ולמד".
.
"ואידך זיל גמור" שפירושו: "והיתר – צא ולמד".
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- שמעון-מור-יוסף
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
דניdanlior כתב:GURU,
תעשה לי טובה, לקרוא אני יודע מצויין. הנה מה שכתבת:
1יש כאן באופר ברור התגייסות בוטה לצידו של אמיר ואני לא מסכים עם אף אחד מהנקודות שהעלת. אז עם כל הכבוד, זה שפצחת בהתחלה בהצהרה של "אני לא לוקח צדדים" לא מורידה ממך את האחריות לשאר דבריך. ואם תרשה לי להתיחס לנקודות שהעלת:איני חושב שאמיר צריך לספוג הפסד על טעות של לקוח
הלקוח שמע ואהב מה ששמע והחליט וקנה על דעת עצמו.
2 "דחפו לו" "שיכנעו אותו"
אבי נשמע כמי שיש בקודקודו שכל ואינו ילד.
הוא היה צריך לעשות את כל השיקולים לפני שקנה
אמיר הוא איש מכירות מעולה וככזה זה תפקידו, למכור.
3 על "הטעות" של הלקוח אף אחד לא צריך לשלם {וגם אבי כתב זאת שזו לא הבעיה שליש לו עם אמיר}
הטענה של אבי כלפי אמיר היא שלא טיפל בו לאחר הקנייה {ובייחוד לאחר שהצהיר שיעשה כן}
ויש כאן מס' חברים שלקחו זאת למקומות אחרים והתקיפו במקומות שלא היה נכון לעשות.
4 אמיר לא חייב דבר פרט לאחריות על תקינות המוצרים שאבי קנה.
כל מה שמעבר לכך הוא שירות זכות ולא חובה כל שהיא.
אם אינכם יודעים את כל התמונה אל תביעו עמדה נחרצת
מדובר בפרנסה של אדם!...
1) אין פה שום טעות של לקוח. הוא קנה סחורה והסחורה לא מתאימה לו.
2) כמה שאתה טועה וזה בדיוק ההבדל בין איש מכירות שמסתובב עם אנציקלופדיה מדלת לדלת ובין איש שווק מודרני. כבר כמעט עשרים שנה אנחנו יודעים שתפקידו של איש מכירות אמיתי הוא לפתור בעיה שיש ללקוח שלו ועל הדרך לעשות כסף, ולא לדחוף לו סחורה.
3) אני עדיין טוען שהחוק לא לצידך בנושא זה
4) שוב טעות, האחריות של אמיר הוא שהלקוח שלו יהיה מרוצה, אם הוא לא לוקח על עצמו את האחריות הזאת אין לי ולא להרבה אחרים מה לחפש אצלו.
אני יודע את התמונה כולה ולכן אני מגיב ולגבי פרנסה - עם כל הכבוד יש הבדל בין להתפרנס ובין להתפרנס בכבוד....
חבל שאתה לא קורא נכון בין השורות
אם למרות כל ההסברים עדיין לא הובנתי מצידך אז חבל שאמשיך לנסות
במקום שאנסה שוב, אנא קרא שוב את הודעתי להלן:
Guru כתב:איני מצדד באחד מהצדדים ומי בסדר ומי לא, איך כמה ולמה
יש כאן חוסר הבנה והתלהמות של כמה מהחברים יתר על המידה
כל השרשור הזה היה לי מעט הזוי מכוון שלרמקולים עם באס רפלקס אחורי ו 6 אלמנטים שאמורים להוציא באס לא אמור להיות חסר באס אלא אם חוברו להגברה מאוד מאוד חלשה
{מה שאין כאן}
ולכן דיברתי עם אבי למעלה משעה ואני רוצה לתת כאן תמונה יותר גדולה
אבי כיום שומע בחדר מאוד קטן ובאס לא חסר לו כלל
2 את החוסר באס שאבי מתלונן עליו שחסר לו, הרגיש כאשר העביר את המערכת מהחדר לסלון
3 אבי שומע עם DVD פשוט
ועכשיו נרד לעניין:
כיום הבעיה של אבי היא אובר מיד ואובר באס {שנתתי לו מס' טיפים, אך עדיפות עליונה היא שיביא קומפקט ברמה של שאר המערכת}
הסאונד שונה בין חדר קטן וסגור לבין סלון פתוח!
אבי החליף הגברה לרסיבר ימה ובו הוא הוסיף באס, מה שבמגבר שלו, לא ניתן לעשות
אין ואסור לעשות השוואה בין ההגברות במצב כזה!!!!
אין בזה שום הגיון!
אבי אוהב סאונד מסויים וטעמו הוא שלו ואף אחד לא אמור ללמד אותו מה טוב לו!
זה מה הוא אוהב.
ולכם חברים הדרך רחוקה ומאוד לצאת בהצהרות לא קשורות כנגד יבואן {שגם לי יש איתו חילוקי דעות}
1 איני חושב שאמיר צריך לספוג הפסד על טעות של לקוח
הלקוח שמע ואהב מה ששמע והחליט וקנה על דעת עצמו.
2 "דחפו לו" "שיכנעו אותו"
אבי נשמע כמי שיש בקודקודו שכל ואינו ילד.
הוא היה צריך לעשות את כל השיקולים לפני שקנה
אמיר הוא איש מכירות מעולה וככזה זה תפקידו, למכור.
3 על "הטעות" של הלקוח אף אחד לא צריך לשלם {וגם אבי כתב זאת שזו לא הבעיה שליש לו עם אמיר}
הטענה של אבי כלפי אמיר היא שלא טיפל בו לאחר הקנייה {ובייחוד לאחר שהצהיר שיעשה כן}
ויש כאן מס' חברים שלקחו זאת למקומות אחרים והתקיפו במקומות שלא היה נכון לעשות.
4 אמיר לא חייב דבר פרט לאחריות על תקינות המוצרים שאבי קנה.
כל מה שמעבר לכך הוא שירות זכות ולא חובה כל שהיא.
אם אינכם יודעים את כל התמונה אל תביעו עמדה נחרצת
מדובר בפרנסה של אדם!
לא שאני חס וחלילה אני מזלזל במישהוא {ובייחוד לא באבי ובכספו} אבל לעשות השוואות שאינן שוות זה לא נכון {ככון ההגברות הלא תואמות והחדרים}
אבי, יכול להיות ויש מצב שגם ואם תעשה הכל כמו שהוצע לך עדיין הסאונד לא יהיה לטעמך.
במקרה כזה אתה נמצא במועדון מאוד גדול של אודיופיילים שמשדרגים בגלל תוצאה לא טובה עבורם
רק שלצערך יהיה הדבר על מוצרים מאוד חדשים.
אני מוכן לעזור לך בהמשך ולנסות להביא אותך לנחלה אליה אתה מייחל
אנא תודיע לי איך התוצאה עם קומפקט ברמה של המערכת שלך ומישם נראה מה ילד יום.
מקווה שהבנתם את התמונה הגדולה{מאוד}
שבוע טוב...
למולי עומדת האמת בלבד!
- שמעון-מור-יוסף
-
- עוסק בתחום

איני רוצה/יכול להגיב כנגד קולגהצפיד כתב: מר שמעון שמתנהג קצת בחשדנות וסליחה על הישירות אבל פשוט מאכזב אותי בגישה הנייטרלית והOVER פולטיקליקורקט שלו ,אני יודע על מקרה שבו שמעון מכר CD לחבר לפני שנה+ ,האם בכך נגמרה הסאגה?
לא,אותו בחור שיגע אותו (וזה ציטוט של הלקוח עצמו) שמעון הגיע בערך 3 פעמים אחרי המכירה בעזרה לאקוסטיקה ,הביא CD אחר ...לקח את הקודם ואז החזיר את הראשון.
אתה יודע מתי הוא הרגיש שהוא הגון שאחרי בערך שבועיים אחרי שהלקוח אמר "אני מרוצה"
הוא עוד התקשר לשאול אם הכל בסדר...
כן כולה CD ב5 אלף שקל לא 30 אלף שקל...
(שמעון אם אתה לא זוכר - תנסה להזכר בר' מחיפה)
אז סליחה שמעון אל תגן על קולגה למקצוע מתי שאתה עצמך יודע ששרשור כזה הוא הגרוע מכל מבחינת מוכר/יבואן- לקוח מאוכזב גם מהשירות וגם מהמוצר!
אני יכול לתת עוד דוגמאות ליבואנים ששירות טוב לא מסתיים אצלהם בהגעת המוצר לבית הלקוח אבל אני לא אציין כאלה שלא ישתתפו בשרשור כדי לשמור על אובייקטיביות...
ולא אין לי ולא היה לי שום קשר לשמעון מעולם לא קניתי ממנו כלום- פשוט מעצבן לראות את המיגננה הזאת....
אבל אספר לך סיפור
הלכתי לקנות רכב שטח מכוון שעבודתי בשדה וחיפשתי רכב שיבלום את התנודות הקיצוניות ובעל יכולת לעשות מטלות כבדות
בקיצור שיהיה הכי קרוב לטרקטור קטן.
הגעתי לסוכנות רכב שקניתי ממנה בעבר את הרכב הפרטי שלי ופגשתי איש מכירות נמרץ
הבחור הביא רכב שטח ועשה לי הדגמה, בשטח של החברה שיועד למצגת כזו ורכב ההדגמה גם טופל באמצעים הטובים ביותר להתמודד טוב מאוד בתנאי התצוגה.
לאחר ההדגמה ומו"מ עשיתי הזמנה לרכב בצבע שרציתי וקניתי.
כאשר קיבלתי את הרכב ויצאתי איתו לעבודה ביום הראשון הסתבר לי שהרכב אינו מתאים לי
הרכב לא היה מסוגל להתמודד עם 40% מהמטלות שהייתי צריך וגם את אילו שעשה, הוא עשה לאחר מאמץ גדול
מי אשם פה?
האם אני שלא שמתי דעתי על תנאי השטח המודגמים לי?
על כך שהרכב היה מאובזר בצורה קיצונית שאני לעולם לא יעשה כן?
האם משהוא חייב אותי לקנות?
נכון שאיש המכירות לא עמד על בעיותיי, רצונותיי, דרישותיי צרכיי ולא ניסה לפתור אותם בצורה מושלמת מבחינתי
אבל מצד שני הוא נתן לי את המוצר הטוב ביותר שיש לו שמתאים לדרישות שלי, בתקציב שלי.
הוא הצליח להוציא אותי מהיעד שלי ולהעביר אותי ליעד שלו.
ולמרות הכל אני אישרתי את מה שהוא נתן לי.
אני רציתי את מה שהוא מכר לי
זו אשמתי שלא חיפשתי משהוא יותר טוב ושנתתי לאיש המכירות להשפיע עליי.
יכולתי להיכנס לסוכנות אחרת ולחפש מוצר אחר {לא ששם לא היה מצב להיות עדיין עם אותה התוצאה ואולי אף גרוע מכך}
אני בדקתי ואף אישרתי וקיבלתי את התנאים שהיו למולי.
האם איש המכירות אשם שנענתי לשכנועים שלו?
לא!
לעומת זאת בעל הסוכנות הציע לי טרייד אין ותנאים מטורפים בכדי שאקנה/ אחליף לרכב אחר מאצלו רק בכדי שאצא מרוצה
אבל עדיין אני אמור לספוג את רוב רובו של ההפסד.
והאמת שפרט לאחריות על מה שנמכר לי הוא אינו חייב לי דבר!
הוא לא יקנה לי רכב אחר של חברה אחרת בכדי לספק אותי.
הוא לא יקח חזרה את הרכב שהוזמן בצבע מסוים ובהזמנה מיוחדת.
ולסיכום
על טעויות משלמים
יש אנשים שינסו לא לגרום אותם, ויש כאילו שינסו לפתור אותם בכלים שיש להם לאחר מעשה.
נערך לאחרונה על ידי שמעון-מור-יוסף ב 05/11/2008 16:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sashakrik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
אני קורא את הפוסט הזה ולא מצליח להבין האם הוא בדיחה או רציני.
אבי קנה סחורה מאמיר ארמה שהוזמנה לו בהזמנה מיוחדת לאחר שמיעה!.
אבי קיבל את הסחור, פתח את הקרטונים והשתמש בה = סחורה לא חדשה.
אבי החליט שלא מתאים לו.
סלח לי דנליאור וסלח לי אבי אבל הדרישות שלכם גובלות בחוצפה, אתם באמת חושבים שיש יבואן שיסכים לקבל את הסחורה בחזרה וירקוד לפי החליל שלכם?
למה שהוא יפסיד כסף בגלל טעות של לקוח?
זה שהוא הסכים להחליף מגבר זה כבר יותר מידי ואני בספק אם זה היה קורה במידה ואבי לא היה מפרסם את המקרה באתר.
אגב, בקשר לשירות של שימעון מור יוסף, הוא מתעסק עם יד 2 ולא פותח קרטונים ככה שלהחליף מוצרים זה לא סיפור גדול (אם כי השירות הוא טוב)
אבי קנה סחורה מאמיר ארמה שהוזמנה לו בהזמנה מיוחדת לאחר שמיעה!.
אבי קיבל את הסחור, פתח את הקרטונים והשתמש בה = סחורה לא חדשה.
אבי החליט שלא מתאים לו.
סלח לי דנליאור וסלח לי אבי אבל הדרישות שלכם גובלות בחוצפה, אתם באמת חושבים שיש יבואן שיסכים לקבל את הסחורה בחזרה וירקוד לפי החליל שלכם?
למה שהוא יפסיד כסף בגלל טעות של לקוח?
זה שהוא הסכים להחליף מגבר זה כבר יותר מידי ואני בספק אם זה היה קורה במידה ואבי לא היה מפרסם את המקרה באתר.
אגב, בקשר לשירות של שימעון מור יוסף, הוא מתעסק עם יד 2 ולא פותח קרטונים ככה שלהחליף מוצרים זה לא סיפור גדול (אם כי השירות הוא טוב)
- sashakrik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
אגב, אני לא קניתי וגם לא אקנה סחורה ממר ארמה, אני כותב את זה כצופה מהצד.
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
הנחות יסוד שאינן תמיד מבוססות.
כדי לדעת מה נהוג או לא נהוג מבחינת יבואנים במקרים כאלה (אי שביעות רצון קיצונית של הלקוח מיד עם הקניה) כדאי, אולי, שהכותבים פה, שחיוו דעתם לכאן ולכאן, יבררו מה המצב בשטח.
כל אחד מהכותבים פה נמצא בקשר כלשהוא מן הסתם, עם יבואן או שניים, או חנות או שתיים.
מה יותר קל מלהרים אליהם טלפון ולשאול מה מדיניותם במקרה כגון זה.
כדאי גם להפריד בין 3 סוגי נקודות מכירה:
1) יבואן
2) מגה - יבואן (טופ אודיו, SG וכ"ו)
3) חנות
התשובה תיתן לכולנו מושג איך נוהגים במקרים כאלה.
כל אחד מהכותבים פה נמצא בקשר כלשהוא מן הסתם, עם יבואן או שניים, או חנות או שתיים.
מה יותר קל מלהרים אליהם טלפון ולשאול מה מדיניותם במקרה כגון זה.
כדאי גם להפריד בין 3 סוגי נקודות מכירה:
1) יבואן
2) מגה - יבואן (טופ אודיו, SG וכ"ו)
3) חנות
התשובה תיתן לכולנו מושג איך נוהגים במקרים כאלה.
איל פור
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
שמעון,
אני לא מקבל את ההשוואה שלך לרכב מסיבות ברורת,רכב זקוק לרישוי רישיון העברת בעלות.
מערכת סטיראו לא.
בתחום הסטראו אתה יודע שאין מקום לפשרות בעניין שירות ,השוק קטן וקטנוני.
אם אפשר מילה אישית,
אני תמיד שמח ולומד מידיעותיך ובאמת כל הכבוד ,מבחינת ידע אתה ככל הנראה אחד המובילים בפורום.
אבל אם אתה לא יכול להגיד מה אתה באמת חושב ...כהיותך עוסק בתחום/קולגה אולי עדיף לא להכנס לזה בכלל(אלא אם כן מדובר על משהו טכני גרידא).
אני מסכים איתך:
לקוח אשם כי הוא אחראי לדברים שהוא בחר לקנות.
מוכר נמצא "זכאי" מתי שהלקוח תיקן את בחירתו בעזרתו.
תחשוב על זה...
אני חושב שהמקרה המצער הזה הסב נזק לשני הצדדים,
אני מקווה שהזמן לא יוכיח אף אחד מהם ואם כן אני מקווה שהופקו הלקחים כי :
לדעתי,( ועם כל הכבוד הדרוש ומעבר)-אני חושב שלשניהם יש מספיק טעויות כאן כדי ללמוד להבא.
אני לא מקבל את ההשוואה שלך לרכב מסיבות ברורת,רכב זקוק לרישוי רישיון העברת בעלות.
מערכת סטיראו לא.
אם אפשר מילה אישית,
אני תמיד שמח ולומד מידיעותיך ובאמת כל הכבוד ,מבחינת ידע אתה ככל הנראה אחד המובילים בפורום.
אבל אם אתה לא יכול להגיד מה אתה באמת חושב ...כהיותך עוסק בתחום/קולגה אולי עדיף לא להכנס לזה בכלל(אלא אם כן מדובר על משהו טכני גרידא).
אני מסכים איתך:
תחשוב על זה...
לדעתי,( ועם כל הכבוד הדרוש ומעבר)-אני חושב שלשניהם יש מספיק טעויות כאן כדי ללמוד להבא.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

על סמך מה אתה חושב שעל המוכר לתקן את טעותו של הקונה?צפיד כתב: לקוח אשם כי הוא אחראי לדברים שהוא בחר לקנות.
מוכר נמצא "זכאי" מתי שהלקוח תיקן את בחירתו בעזרתו....
אגב, מה בדבר הצעתי שאביא לכם מגבר איכותי, כדי שתראו אם הבעיה היא אכן במכבר?
ומה בגבר הצעתי שאביא לכם אקווליזר?
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- KOOKE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2262
לכל המתדיינים כאן והמעלים טיעונים כבדי משקל לכאן או לכאן, תעצרו רגע ותחשבו...אתם פשוט לא עוזרים לצדדים (לאבי ולאמיר) אלא רק גורמים להקצנת העמדות ולהעמקת הפער ...
תנו לשירשור לשקוע במעמקי הפורום, תנו לשני הצדדים צ'אנס להגיע לעמק השווה ביניהם בלי העצות של כולנו...
אתם חושבים שיש לכם דרך מועילה לעזור להם פנו אליהם בהודעה פרטית.
שלמה
תנו לשירשור לשקוע במעמקי הפורום, תנו לשני הצדדים צ'אנס להגיע לעמק השווה ביניהם בלי העצות של כולנו...
שלמה
- danlior
-
- חבר מכור קשה

מה כואב לך בדיוק? התפתח פה דיון מעמיק בנושא שכבר מזמן לא מתיחס למקרה הפרטני הזה.KOOKE כתב:לכל המתדיינים כאן והמעלים טיעונים כבדי משקל לכאן או לכאן, תעצרו רגע ותחשבו...אתם פשוט לא עוזרים לצדדים (לאבי ולאמיר) אלא רק גורמים להקצנת העמדות ולהעמקת הפער ...
שלמה...
אני לא מבין את כל הצדקנים האילו שבכל דיון ניכנסים עם איזו הצהרה מתנשאת של "בשביל מה הדיון הזה? - לא מעניין אותך? אל תיכנס!
- danlior
-
- חבר מכור קשה

GURU,
אני לחלוטין משוכנע שכל הוויכוח ביננו מסתכם לנקודה אותה כבר העלתי והסיפור שלך עם רכב השטח רק מאשש זאת.
כבר כתבתי לך שלפני כעשרים שנה נעשה סוויטש במנטליות של "איש מכירות" למנטליות של "איש שווק". תפקידו של איש המכירות להנעל על הלקוח ולסגור איתו את העיסקה לא חשוב אם הלקוח באמת זקוק לה. פעם איש מכירות טוב תואר כאחד שיכול למכור קרח לאסקימוסים. היום יותר ויותר השוק דוחה ממנו החוצה אנשי מכירות כאילו מכיוון שאם איש מכירות ימכור לאסקימוסים מוצר שהם כה לא צריכים, אולי בטווח הקצר יהיה לו קצת כסף בכיס אך בטווח הארוך אין לו סיכוי להצליח.
מנטליות של "איש שיווק" אומרת שתפקיד המוכר הוא לא למכור את הסחורה שיושבת לו במחסן אלא להקשיב ללקוח, להבין ממנו את הבעיה שיש לו ולנסות לפתור לו אותה באמצעות המוצרים שלו.
אתה ואמיר באופן ברור עדיין מחזיקים בגישה הישנה וחבל. כל מה שכתבת וכל הטיעונים שלך מתרכזים לנקודה זו.
שאל את עצמך שאלה: לדעתך, האם איש מכירות שמכר קרח לאסקימוסים הוא איש מכירות טוב או רע?
אני לחלוטין משוכנע שכל הוויכוח ביננו מסתכם לנקודה אותה כבר העלתי והסיפור שלך עם רכב השטח רק מאשש זאת.
כבר כתבתי לך שלפני כעשרים שנה נעשה סוויטש במנטליות של "איש מכירות" למנטליות של "איש שווק". תפקידו של איש המכירות להנעל על הלקוח ולסגור איתו את העיסקה לא חשוב אם הלקוח באמת זקוק לה. פעם איש מכירות טוב תואר כאחד שיכול למכור קרח לאסקימוסים. היום יותר ויותר השוק דוחה ממנו החוצה אנשי מכירות כאילו מכיוון שאם איש מכירות ימכור לאסקימוסים מוצר שהם כה לא צריכים, אולי בטווח הקצר יהיה לו קצת כסף בכיס אך בטווח הארוך אין לו סיכוי להצליח.
מנטליות של "איש שיווק" אומרת שתפקיד המוכר הוא לא למכור את הסחורה שיושבת לו במחסן אלא להקשיב ללקוח, להבין ממנו את הבעיה שיש לו ולנסות לפתור לו אותה באמצעות המוצרים שלו.
אתה ואמיר באופן ברור עדיין מחזיקים בגישה הישנה וחבל. כל מה שכתבת וכל הטיעונים שלך מתרכזים לנקודה זו.
שאל את עצמך שאלה: לדעתך, האם איש מכירות שמכר קרח לאסקימוסים הוא איש מכירות טוב או רע?
- KOOKE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2262
דן
"כואב לי" תשובות ותגובות מתלהמות כמו שלך..
אתה נהנה להפגין את כישורי הוכחנות שלך ברבים אבל לא עוצר לחשוב אם לצדדים שיש להם בעיה אמיתית השירשור לא גורם לנזק.
אתה גם ממש "עוזר" לצדדים בעצות אחיתופל המעודדות אותם להעמיק את המחלוקת מבלי שיש לך ידע מינימלי על מה אתה מייעץ. לא לצורך העיניין "ניסיון מסחרי" הוא לא ידע..
שלמה
אתה נהנה להפגין את כישורי הוכחנות שלך ברבים אבל לא עוצר לחשוב אם לצדדים שיש להם בעיה אמיתית השירשור לא גורם לנזק.
אתה גם ממש "עוזר" לצדדים בעצות אחיתופל המעודדות אותם להעמיק את המחלוקת מבלי שיש לך ידע מינימלי על מה אתה מייעץ. לא לצורך העיניין "ניסיון מסחרי" הוא לא ידע..
שלמה
- danlior
-
- חבר מכור קשה

אני סבור שהתשובות והתגובות שלי בנושא זה יחסית היו רגועות וענינות מרוב האחרים שהגיבו בנושא זה. זה שדעתי שונה משלך זה דבר שקשה לך לקבל.KOOKE כתב:דן
שלמה...
עצות האחיתופל היחידות שהועלו כאן באו ממך וכמה זה פאטתי בהתחשב שזה תחום המקצוע שלך.
על סמך מה אתה אומר איזה ידע יש לי ואין לי? יש לך מושג מה עברתי בחיים ומאיפה אני בא?
ואם ידע מסחרי לא רלוונטי לענייננו אז מה כן? מדובר כאן בנושא מסחרי טהור.
הרשה לאבי להחליט אם אני עוזר לו או לא. בטא את דעתך ואל תתערב בדעות של אחרים.
ולגבי הנקודה שהעלת, אבי חיכה כמו ילד טוב חודשים לאמיר ונישאר עם אתה יודע מה ביד. ברור לחלוטין על סמך כל מה שקראתי כולל דבריו של אמיר שככל שהזמן יעבור, המצב רק יורע לאבי.
ואם השירשור הזה גרם לכמה סוחרים קטנים לעצור ולעשות חושבים, אז מה טוב.
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 05/11/2008 19:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
avilior
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
שלמה,
הפערים בין אמיר וביני הורחבו בצורה כזו שלא ניתן לגשר עליה לעולם.
חל ביננו נתק מוחלט.
מה שכן, כיום יש בידי יותר כלים לחפש את מה שאני רוצה ובפעם הבאה אקשיב לאינסטינקטים שלי.
כמו שאומר המשפט המעצבן והידוע: "אם הפסדת, לפחות אל תפסיד את השיעור"
סשה,
א. רשמת:"אגב, אני לא קניתי וגם לא אקנה סחורה ממר ארמה, אני כותב את זה כצופה מהצד."
מדוע?
חל ביננו נתק מוחלט.
מה שכן, כיום יש בידי יותר כלים לחפש את מה שאני רוצה ובפעם הבאה אקשיב לאינסטינקטים שלי.
סשה,
א. רשמת:"אגב, אני לא קניתי וגם לא אקנה סחורה ממר ארמה, אני כותב את זה כצופה מהצד."
מדוע?
ב. הדרישות שלנו אינן גובלות בחוצפה משום שאיננו אנשים חצופים. אם היית מכיר אותי, לא היית מעלה על דל שפתיך משפט שכזה. מעולם לא ביקשתי דבר ללא תשלום.סלח לי דנליאור וסלח לי אבי אבל הדרישות שלכם גובלות בחוצפה...
- danlior
-
- חבר מכור קשה

לו רק הייתם קוראים את ההתכתבות שלי עם אבי בפרטי הייתם רואים כמה שמדובר בבחור עדין, אדיב שכל כך לא רצה לעשות עניין, לא רצה להלבין את פניו של אמיר ולרגע לא רצה להתנער מאחריות אישית.avilior כתב:שלמה,
חל ביננו נתק מוחלט.
סשה,
מדוע?
ב. הדרישות שלנו אינן גובלות בחוצפה משום שאיננו אנשים חצופים. אם היית מכיר אותי, לא היית מעלה על דל שפתיך משפט שכזה. מעולם לא ביקשתי דבר ללא תשלום.סלח לי דנליאור וסלח לי אבי אבל הדרישות שלכם גובלות בחוצפה......
- שמעון-מור-יוסף
-
- עוסק בתחום

מה שנכתב הוא מטאפורהצפיד כתב:שמעון,
מערכת סטיראו לא.
אם אפשר מילה אישית,
אני מסכים איתך:
תחשוב על זה...
לדעתי,( ועם כל הכבוד הדרוש ומעבר)-אני חושב שלשניהם יש מספיק טעויות כאן כדי ללמוד להבא....
ודי לחכימא ברמיזה