אותו הדבר כמו יורוספורט הרגיל (או ב-95% אותו הדבר). אני מסתכל בו המון, הערוץ הכי טוב כרגע בחבילה של הוט. הרבה מאוד שידורים חיים של טורנירי טניס למינהם, בין השאר - בתור אוהד טניס הערוץ הזה מעולה בשבילי.michael123 כתב:הוא שונה מיורוספורט רגיל?eyk77 כתב:יש לי את יורוספורט HD . מי רואה אותו בכלל ??
בזבוז של ערוץ.
......
YESHD - ההדרדרות ממשיכה
docco כתב:Palladia?עידו_F כתב:חבל על כל אלה שעזבו, יפספסו את תחילת שידורי MTV HD בינואר (אפיק 506).......
לא, מדובר בMTVN HD - ערוץ פאן-אירופאי שמשדר תכנים של ערוץ MTV וערוץ ניקולודיון (מה שמביא גם תכני ילדים לHD, לראשונה בארץ) ברחבי אירופה, ומינואר יהיה בישראל, ככל הנראה ללא תשלום נוסף.
עובד בחברת יס
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
תודה!levikon כתב:אותו הדבר כמו יורוספורט הרגיל (או ב-95% אותו הדבר). אני מסתכל בו המון, הערוץ הכי טוב כרגע בחבילה של הוט. הרבה מאוד שידורים חיים של טורנירי טניס למינהם, בין השאר - בתור אוהד טניס הערוץ הזה מעולה בשבילי.michael123 כתב:הוא שונה מיורוספורט רגיל?eyk77 כתב:יש לי את יורוספורט HD . מי רואה אותו בכלל ??
בזבוז של ערוץ.
.........
- motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
טוב התקשרתי אתמול העבירו אותי למחלקת קשרי לקוחות במהלך השיחה התחלתי לדבר איתה על איכות השמע, היא אמרה לי להמתין רגע ואחרי שחזרה אמרה לי שהבעייה היא אצלי,
לא רק שיש 5.1 בHD אלא (לטענתה) יש את זה גם במקס.
חחח.. אבסורד!
אז אמרתי לה שאם היא רוצה להביך את עצמה יותר שתזמין לי טכנאי שיחפש את ה3.1 רמקולים שהלכו לי לאיבוד. כי אצלי בHD יש רק 2.1.
בכל אופן ואחרי שהיא הבינה שמה שהיא אמרה טעות. היא הזמינה לי טכנאי שיקח את הHD. עלות הטכנאי 99 ש"ח. את ההתחייבות הם ביטלו לי.
חחח.. אבסורד!
אז אמרתי לה שאם היא רוצה להביך את עצמה יותר שתזמין לי טכנאי שיחפש את ה3.1 רמקולים שהלכו לי לאיבוד. כי אצלי בHD יש רק 2.1.
בכל אופן ואחרי שהיא הבינה שמה שהיא אמרה טעות. היא הזמינה לי טכנאי שיקח את הHD. עלות הטכנאי 99 ש"ח. את ההתחייבות הם ביטלו לי.
- michael123
- חבר מכור קשה

ממתי יש לך את HD?motiyairl כתב:טוב התקשרתי אתמול העבירו אותי למחלקת קשרי לקוחות במהלך השיחה התחלתי לדבר איתה על איכות השמע, היא אמרה לי להמתין רגע ואחרי שחזרה אמרה לי שהבעייה היא אצלי,
חחח.. אבסורד!
בכל אופן ואחרי שהיא הבינה שמה שהיא אמרה טעות. היא הזמינה לי טכנאי שיקח את הHD. עלות הטכנאי 99 ש"ח. את ההתחייבות הם ביטלו לי....
כלומר, כמה חודשים?
נערך לאחרונה על ידי michael123 ב 28/11/2008 8:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- michael123
- חבר מכור קשה

לי הם אמרו שהקנס הוא 450 ש"ח, כי זה "רק" מחודש יולי.
והוא גודל עד ל-1000 שקלים ככל שהתקופת שימוש מתארכת.
אז מה הפטנט? איך מבטלים התחייבות בלי קנס?
והוא גודל עד ל-1000 שקלים ככל שהתקופת שימוש מתארכת.
אז מה הפטנט? איך מבטלים התחייבות בלי קנס?
- motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

אמרתי להם שאני מרגיש כחלק מניסוי. וככזה אני לא אמור לשלם על השירות.
לא התלוננתי על כמות התוכן (הרי ידעתי מראש שהיו כמות קטנה של ערוצים) התלוננתי על איכות התוכן. על כל מיני באגים, והכי הרבה התלוננתי על איכות השמע. "למה צריך HD אם 50% מההנאה זה השמע".
זהו +-.
לא התלוננתי על כמות התוכן (הרי ידעתי מראש שהיו כמות קטנה של ערוצים) התלוננתי על איכות התוכן. על כל מיני באגים, והכי הרבה התלוננתי על איכות השמע. "למה צריך HD אם 50% מההנאה זה השמע".
זהו +-.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
קראתי את השירשור של ממיר YES HD ,
האמת , חשבתי לשדרג מממיר S3100 ל HD לשידורים רגילים SD וכעת אני מבין שאין טעם ,
תודה !

האמת , חשבתי לשדרג מממיר S3100 ל HD לשידורים רגילים SD וכעת אני מבין שאין טעם ,
תודה !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
motiyairl,
טכניתג, גם המקס תומך ב-5.1, רק שאין תוכן פעיל כזה.
ב-YES IMPACT יש שידור נסיון שאתה יכול לראות שזה באמת עובד...
ב-YES HD יש את ערוץ NATIONAL GEOGRAPHIC שמשדר ב-5.1 קבוע.
טכניתג, גם המקס תומך ב-5.1, רק שאין תוכן פעיל כזה.
ב-YES IMPACT יש שידור נסיון שאתה יכול לראות שזה באמת עובד...
ב-YES HD יש את ערוץ NATIONAL GEOGRAPHIC שמשדר ב-5.1 קבוע.
- motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

כן אני יודע.
וחוץ מזה כלום.
אני מבחירה לא רואה סרטים בבממיר HD כי לראות ספיידרמן 3 (לדוגמא) ללא 5.1 זה לא חוויה מבחינתי.
אמרתי להם משהו מאוד בסיסי, סביר להניח שמי שלוקח את הממיר הנ"ל יש לו מערכת קולנוע ביתית, וסביר להניח שיש לו מערכת רמקולים ראוייה (אחד שמוכן לשלם עבור HD סביר להניח שאוהב איכות), אז בעצם אני משלם על שירות ומקבל 50% ממנו בסרטים (צפייה איכותית שמע גרוע).
אז בשביל 50% אין לי למה להחזיק את השירות.
וחוץ מזה כלום.
אני מבחירה לא רואה סרטים בבממיר HD כי לראות ספיידרמן 3 (לדוגמא) ללא 5.1 זה לא חוויה מבחינתי.
אמרתי להם משהו מאוד בסיסי, סביר להניח שמי שלוקח את הממיר הנ"ל יש לו מערכת קולנוע ביתית, וסביר להניח שיש לו מערכת רמקולים ראוייה (אחד שמוכן לשלם עבור HD סביר להניח שאוהב איכות), אז בעצם אני משלם על שירות ומקבל 50% ממנו בסרטים (צפייה איכותית שמע גרוע).
אז בשביל 50% אין לי למה להחזיק את השירות.
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מסכים עם כל מילה, בחודשים האחרונים הסרט היחיד שראיתי בערוץ 500 היה בופור.
בערוץ הסדרות אני רואה רק את מחשבות פליליות ו.
גם זה לא תמיד בגלל שהשעות לא נוחות ורק בגלל שרציתי לפחות להצדיק במשהו את המחיר שאני משלם.
ברור שבשביל זה לא שווה לשלם 40 ש"ח בחודש.
הבעיה היא שידורי הספורט.
אחרי שרואים פעם אחת את המשחק המרכזי של ליגת אלופות במקרן על מסך 90" ובמקביל, בפלזמה, את ערוץ הקיבוץ זו חוויה שקשה לוותר עליה.
במקרן לא ניתן להינות משידורי ספורט אם אינם מושדרים ב-HD.
גם אם בפועל מדובר בחוויה שקוראת פחות מ-20 פעמים בשנה ועולה בממוצע 45-55 ש"ח למשחק (75 ש"ח בחודש על הממיר וערוץ הספורט HD) זה סכום שאני מוכן לשלם (הסיבה המרכזית בגינה קניתי בכלל מקרן).
כולי תקווה שכמות שידורי הספורט תשתפר (ריאל ברסה זה בהחלט התקדמות).
נראה לי שאם המועצה תבטל את האיסור של שידור מקביל ב-HD רק של תכנים שמשודרים בערוץ פתוח זה משהו שבהחלט יעזור.
נקווה שגם ומתשיהו נזכה לשידור סרטים ב-DD.
בערוץ הסדרות אני רואה רק את מחשבות פליליות ו.
גם זה לא תמיד בגלל שהשעות לא נוחות ורק בגלל שרציתי לפחות להצדיק במשהו את המחיר שאני משלם.
ברור שבשביל זה לא שווה לשלם 40 ש"ח בחודש.
הבעיה היא שידורי הספורט.
אחרי שרואים פעם אחת את המשחק המרכזי של ליגת אלופות במקרן על מסך 90" ובמקביל, בפלזמה, את ערוץ הקיבוץ זו חוויה שקשה לוותר עליה.
במקרן לא ניתן להינות משידורי ספורט אם אינם מושדרים ב-HD.
גם אם בפועל מדובר בחוויה שקוראת פחות מ-20 פעמים בשנה ועולה בממוצע 45-55 ש"ח למשחק (75 ש"ח בחודש על הממיר וערוץ הספורט HD) זה סכום שאני מוכן לשלם (הסיבה המרכזית בגינה קניתי בכלל מקרן).
כולי תקווה שכמות שידורי הספורט תשתפר (ריאל ברסה זה בהחלט התקדמות).
נראה לי שאם המועצה תבטל את האיסור של שידור מקביל ב-HD רק של תכנים שמשודרים בערוץ פתוח זה משהו שבהחלט יעזור.
נקווה שגם ומתשיהו נזכה לשידור סרטים ב-DD.