ריבוי אתרים בענייני אודיו - טוב או רע לאודיופילים ?

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756

שליחה

:lol: (Y)
Silence speaks louder than words

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052

שליחה

yairf כתב:קצת מזכיר לי את judea people front במונטי פייטון - בריאן כוכב עליון
...
[left]That's - People's Front Of Judea!![/left]
:lol:

KOOKE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262

שליחה

אומנם נושא השירשור קצת סטה לכיוון גבולות מעורבות סוחרים בפורום - אין לי התנגדות לכך להיפך.

אבל לטעמי השתתפות יבואנים/ סוחרים מבורכת וראוי שיותר טיפה הרסן...

אבהיר את כוונתי - ראו לדוגמה שירשור מרתק בו משתתף יצרן רמקולים. בעיני זה שירשור מהטובים שנתקלתי בו בפורום. כן בין השורות יצרן הרמקולים מהלל ומשבח את הרמקולים שלו..נו אז מה..עדיין הפירסומת הסמוייה כביכול הזו שווה כל רגע של קריאת המידע המרתק של אותו היצרן.

http://www.hometheater.co.il/vt65590

אם היבואנים/ סוחרים/ יצרנים בארץ היו משכילים לרשום תגובות כאלו ולא להגרר להתדיינות מיותרת ולא מכובדת בינם לבין עצמם אז כולנו היינו מרוויחים מכך.

שלמה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

שלמה,
ההסבר של היצרן הם טכניים ומסביר על שיקולי התכנון.
אלו דברים שכל העוסקים רשאים להגיב (מידע אינפורמטיבי טכני) והם יודעים את זה.

ראה תגובות של il62 של שרגי ואחרים.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

KOOKE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מרטין

כפי שהבנת אין לי טרוניה או טענה כלפי הפוסט המדובר ההיפך.

כן בהחלט היצרן מסביר היבטים טכניים אבל גם ברור שבין השורות הוא מהלל/ מפרסם את המוצר שלו..לי אין בעיה עם זה..כל עוד זה בגבולות הטעם הטוב..

שלמה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

יכול להיות שזה על "הגבול", אבל מבחינתנו כל עוד ההסבר הוא טכני/אינפורמטיבי, אין שום בעיה עם זה.
לא עם יצרן מחו"ל שאין לו ייצוג בארץ בכלל, או עם חנות או יבואן מקומי.
About.me

KOOKE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

סבבה לו רק ירבו שירשורים כאלו..

שלמה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78973
שם מלא: עפר לאור

שליחה

זה כבר תלוי במשתתפים, לא בנו :)

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

KOOKE כתב:אומנם נושא השירשור קצת סטה לכיוון גבולות מעורבות סוחרים בפורום - אין לי התנגדות לכך להיפך.

אבל לטעמי השתתפות יבואנים/ סוחרים מבורכת וראוי שיותר טיפה הרסן...

אבהיר את כוונתי - ראו לדוגמה שירשור מרתק בו משתתף יצרן רמקולים. בעיני זה שירשור מהטובים שנתקלתי בו בפורום. כן בין השורות יצרן הרמקולים מהלל ומשבח את הרמקולים שלו..נו אז מה..עדיין הפירסומת הסמוייה כביכול הזו שווה כל רגע של קריאת המידע המרתק של אותו היצרן.

http://www.hometheater.co.il/vt65590

אם היבואנים/ סוחרים/ יצרנים בארץ היו משכילים לרשום תגובות כאלו ולא להגרר להתדיינות מיותרת ולא מכובדת בינם לבין עצמם אז כולנו היינו מרוויחים מכך.

שלמה
...
שלמה , היצרן ההוא בא מארץ אחרת עם תרבות אחרת , לטוב ולרע . התרבות שם אומרת שהצרכן הוא מלך , ואני צריך לתת לו את הידיעות שהוא רוצה כי כך הוא יזכור וידבר עלי , וזה פרסום . לא תמיד צריך לשווק בכוח . לעיתים קרובות מאוד שיווק בכוח גורם לכך שלקוחות פוטנציאליים , ירגישו רע כלפי היצרן וינסו למצוא מוצרים תחליפיים. אבל את התובנה הפשוטה הזו , בגלל התרבות הצרכנית הקלוקלת כאן , חלק מהיבאונים לא הפנימו
בפורומים בחו"ל יש פורומים של יצרן (היצרן משלם כדי שיהיה פורום מיוחד עבורו ) , ואפילו בהם אתה לא רואה מה שרואים כאן בארץ

אז כמו שמרטין ועופר אמרו , אם אנשים היו מתנהגים כמו ששם , הם יכלו לתרום לפורום , וכך גם לתרום לעצמם הרבה יותר .

KOOKE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ג'וקר

משום מה אני חש כסניגורם של היבואנים/ סוחרים/ משווקים ולא זו כוונתי. חייב להעיר שכדי לרקוד טנגו צריכים שניים..יעני האשם לדו שיח האינטרנטי הקלוקל בין סוחרים/יבואנים וכו' לבין הצרכנים נעוץ לא רק בעוסקים בתחום אלא גם בצרכנים שלא מהססים להשתלח בעוסקים בתחום ולכנותם "גנבים, רמאים, עושקים וכו'.."

כל מילה שיוציא עוסק בתחום מייד תתקבל בביטול על ידי הצרכנים...הא..יש לו אינטרס..לכן הוא אומר ש...

לטעמי חבל שזה המצב. שוב אני מפנה לשירשור שהוא לטעמי אות ומופת לדיון פורה הדדית בין עוסק בתחום לבין קהל הצרכנים. רק חבל שצריך להתאמץ ולצחצח את יכולת הניסוח באנגלית..

שלמה

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639

שליחה

האם לדעתך היבואנים הישראלים יכולים לבצע כזה דיוון .
לדעתי לא כולם .
ואולי בגלל שכך אנחנו סובלים .
אל תשכח שמעבר לדיון תרבותי בין סוחר לקונה , קיים דיבור בין סוחר לסוחר , ואין ספק שמגבלות האתר שלנו הביאו לניקיון ומידור הבעיה הזו מה שלא תמיד ניתן היה לראות בפורומים אחרים .
אני יכול לספק לך דוגמה לפחות של שני סוחרים שתורמים ומתנהגים כראוי ... ערן , לוני .
איל פור גם תורם מאוד ואף עונה על שאלות בצורה עניינית , לעיתים רחוקות בפורום הוא גלש אבל בסה"כ הוא מאוד חיובי
הינה דוגמא למופת שאיל תרם רבות לפחות לי
http://www.hometheater.co.il/vp652021

הטענה שלי היא שכאשר קיימים חוקים , כולם שומרים עליהם יכול להיות פורום ניפלא בסינרגיה עם הסוחרים שאני אישית מכבד אותם מאוד.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

ואתמול למשל נאלצתי לערוך את אחד הסוחרים שהגיב על מוצר של מתחרה.
אם היה מנסה להסביר, טכנית, למה הוא חושב שטופולוגיה מסויימת של מגבר לא נכונה, ניחא, אבל כשהוא משתמש במילים כמו "שטות" (או משהו בסגנון), כלפי אותו מוצר, לא נותר לי אלא לערוך אותו מפאת האינטרס שלו.
מצטער, זו לא צורה לנהל דיון עם עוסקים בתחום.
About.me

חזור אל “כללי”